Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Merginos, gal kuri turite, naudojate ar girdėjote atsiliepimų apie šį aparatą http://www.hairfree....lkn-sonic-clean Noriu pirkti, bet nežinau ar tikrai veiksmingas... pas užsienio pardavėjus susiradau gerokai pigiau, bet vistiek pinigai, todėl labai norėčiau atsiliepimų. Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 09 02, 13:32)
Turiu šį
user posted image

Kol kas vis dar atrodau kaip ant pasinės nuotraukos smile.gif
Naudoju dar tik 10 dienų, veido pašviesėjimo (porų išsivalymo) nepastebėjau, gal kiek spuogelių mažiau, bet jų man atsirado suprakaitavus po karščių, o dabar ir taip atvėso, tad nebėr priežasties tiems spuogams keltis. Raukšlės irgi nedingo.
Turiu vilties, kad reik ilgiau naudot.

Na jau virš 3 mėnesių praėjo. Ar rezultatai geresni? O gal jau nebenaudojat? 4u.gif
Atsakyti
Gal yra daugiau naudojančių Philips Visa Pure ? unsure.gif Neapsisprendžiu kurio aparato Kalėdų Senio užsiprašyt doh.gif ar clarisonic Mia2 ar Philipso unsure.gif O gal jokio skirtumo nėra tarp šių ir Mary Kay unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2014 12 17, 11:25)
Gal yra daugiau naudojančių Philips Visa Pure ?  unsure.gif  Neapsisprendžiu kurio aparato Kalėdų Senio užsiprašyt  doh.gif ar clarisonic Mia2 ar Philipso  unsure.gif O gal jokio skirtumo nėra tarp šių ir Mary Kay  unsure.gif

Iš kalėdų senio gavau dovanų Philips VisaPure su 2 galvutėmis: jautriai ir normaliai odai. Naudojau dar tik 2 kartus, todėl kol kas negaliu komentuoti:)))
Gal kas išbandėte giliai poras valančią ir gramdančią galvutes? Noriu užsisakyti, bet nežinau ar verta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiek daug atiliepimų perskaičiau, tiek daug skirtingų nuomonių, bet priėjau prie išvados, kad pirksiu pigesnį Clarisonic brolį SkinSonic.

Tik susidūriau su problema, IŠ KUR parsisiųsti?

http://www.siriusbeauty.com/sonic/ - daug atsiliepimų apie nekokybišką užsakymų valdymą (neatsiunčia jokios info dėl patvirtinto užsakymo ir pristatymo laiko, todėl lieki nežinioje, ar tavo pinigėliai nenuplaukė į niekur)

o iš ebay ar amazon pirkti bijau, kad negaučiau "kinietiško šlamšto".

IŠ KUR Jūs pirkote SKINSONIK'ą? smile.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,

Gal kuri nors naudojasi šiuo aparatu, ar bent jau panašiu?

Elle by Beurer FCE 90

http://www.amazon.fr...o/dp/B00FAEWE1Y

Turit kokių komentarų, ar vertas dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaaazelė: 07 sausio 2015 - 15:23
aš ir gundaus kažką tokio įsigyt... bet pasirinkimas toks didelis, o komentarų įvairovė iš vis... ir brangū skiti kokie biggrin.gif o taip noriu būti graži... ax.gif
Atsakyti
Taigi paskaitykite tema nuo pradzios iki galo,nei vienas aparatas nevertas demesio,nereikalingi zaisliukai vonioje,odos pagerejimo niekam nepasijaute.
Maciau douglas,kad isejo philips nauji microdermabrazijos aparatai,ten jau daugiau prosvaisciu yra.
Atsakyti
oho kaip griežtai. nu ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 01 08, 10:39)
aš ir gundaus kažką tokio įsigyt... bet pasirinkimas toks didelis, o komentarų įvairovė iš vis... ir brangū skiti kokie  biggrin.gif  o taip noriu būti graži...  ax.gif

O kas negrazaus jusu odoje?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 01 08, 11:41)
Taigi paskaitykite tema nuo pradzios iki galo,nei vienas aparatas nevertas demesio,nereikalingi zaisliukai vonioje,odos pagerejimo niekam nepasijaute.

Aiskiai pati temos neskaicius lotuliukas.gif

Merginos, kas is seniau naudojat clarisonicus- kiek laiko uztenka baterijos? Man po savaites jau issikrauna, nebeatsimenu ar anksciau irgi taip daznai kraudavau, ar jau baterijai sakes g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 13, 14:34)
Aiskiai pati temos neskaicius  lotuliukas.gif
Merginos, kas is seniau naudojat clarisonicus- kiek laiko uztenka baterijos? Man po savaites jau issikrauna, nebeatsimenu ar anksciau irgi taip daznai kraudavau, ar jau baterijai sakes  g.gif

Jeigu dar ne mažiau g.gif Maždaug savaitę. Bet mano Clarisonic'as ne jaunuolis jau smile.gif
Atsakyti