Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Kadangi pati skaitinejau sia tema ir domejausi veido prieziuros aparatais, tai dabar jauciu pareiga palikti savo atsiliepima ir pasidalinti ispudziais.
Po ilgu dvejoniu visgi nusprendziau pirkti Clarisonic Mia, kaip geresni, labiau patikrinta ir daugiau teigiamu atsiliepimu sulaukusi aparata. Naudoju ji su delicate galvute. Mano oda jautri, raustanti, bet tuo paciu ir problematine su nuolat besikemsanciomis didelemis poromis ir pavieniais spuogeliais. Delicate galvute tikrai svelni, odos man nedirgina thumbup.gif Aparata naudoju kelis kartus per savaite (kai turiu laiko ir nepamirstu) ir naudoju ji ne 1min, o 2min biggrin.gif Is esmes pats procesas man patinka ir bandau save itikinti, kad duoda kazka naudingo odai, bet is esmes tai nevertas man sis aparatas tokiu pinigu. Nepravalo man jis poru. O nusiprausti svariai as sugebu ir be jo pagalbos. Tik vat kad jau nusipirkau, tai pasiterlioju karts nuo karto ir isivaizduoju, kad oda man padekos, jei ne dabar, tai bent veliau kazkada lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tas paskutinis cia aptartas aparatas man neatrodo efektyvus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 04 rugpjūčio 2014 - 12:14
QUOTE(fuchia @ 2014 08 04, 13:12)
Kadangi pati skaitinejau sia tema ir domejausi veido prieziuros aparatais, tai dabar jauciu pareiga palikti savo atsiliepima ir pasidalinti ispudziais.
Po ilgu dvejoniu visgi nusprendziau pirkti Clarisonic Mia, kaip geresni, labiau patikrinta ir daugiau teigiamu atsiliepimu sulaukusi aparata. Naudoju ji su delicate galvute. Mano oda jautri, raustanti, bet tuo paciu ir problematine su nuolat besikemsanciomis didelemis poromis ir pavieniais spuogeliais. Delicate galvute tikrai svelni, odos man nedirgina thumbup.gif  Aparata naudoju kelis kartus per savaite (kai turiu laiko ir nepamirstu) ir naudoju ji ne 1min, o 2min biggrin.gif  Is esmes pats procesas man patinka ir bandau save itikinti, kad duoda kazka naudingo odai, bet is esmes tai nevertas man sis aparatas tokiu pinigu. Nepravalo man jis poru. O nusiprausti svariai as sugebu ir be jo pagalbos. Tik vat kad jau nusipirkau, tai pasiterlioju karts nuo karto ir isivaizduoju, kad oda man padekos, jei ne dabar, tai bent veliau kazkada lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tas paskutinis cia aptartas aparatas man neatrodo efektyvus blush2.gif

drinks_cheers.gif
100 - 150 LT Dar galima leisti, bet daugiau ... is esmes sereliai vienodai sukasi ir vibruoja ir pigesniu ir brangesniu aparatu. ir po oda jie tikrai nepalenda, kad viska isvalytu idealiai. bet taip, jie kazkiek gelbsti. bet ne tiek labai daug. efektas yra tik kai naudoji pastoviai, 2 kartus per diena. nusluoksniuoja daleles gerai, tas, kurios yra spuogu susidarymo priezastis, pamasazuoja oda...bet tikrai kaina 600 lt absurdas smile.gif))) nors aisku nuo galimybiu ir ispindejimo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 08 04, 09:08)
Hm, o kodel is uzsienio pigiau? Juk nuorodoje kur imetete, pavertus litais, gaunasi brangiau. Reikia realiai suprasti, ka jis istikro padaro, ir kaip jisai veiks  g.gif Kad nebutu pinigai i bala. Butu idomu turinciuju atsiliepimai, bet turbut dar tokiu nebus. Nes Lietuvoj, Senukuose, jis naujiena.

Pirkau užsienyje, naudoju apie pusę metų (iš pradžių dažnai, paskui 1 kartą per savaitę ar kartą per 2 sav). daviau ir draugems pabandyti -patiko smile.gif
iš karto jauti švarią ir lengvą odą. O pamaitinus kremukais ir pamasažavus su masažo, liftingo f-ja jauti "boost" efektą... labai džiaugiuosi turėdama jį... Kažkada tokį efektą jutau, kai kas 2 sav pas kosmetologę vaiksčiojau....

Atsakyti
Sveikos. Gal kuri turi Notime Whittening Facial Cleanser? Jauciu, kad su maniskiu kazkas negerai - neatrodo kaip originalas (jei jau ir pavadinime su klaida) sad.gif Idejus naujus elementus dega raudona lempute (aprasymo lape, kuris, beje, irgi su klaidom, parasyta, kad turi isijungt zalia sviesele). Dedu kitus - vis tiek raudona... Mest lauk?.. sad.gif
Atsakyti
Gal kas yra isbandziusi japoniska Hitachi Hada Crie jonini veido masazuokli? (pvz., toki http://www.amazon.co...d=AGVW3LJBSBZ8F ar panasu)
Teigiamu atsiliepimu labai daug, kai kas vertina geriau uz Clarisonica.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 08 10, 23:09)
Gal kas yra isbandziusi japoniska Hitachi Hada Crie jonini veido masazuokli? (pvz., toki http://www.amazon.co...d=AGVW3LJBSBZ8F  ar panasu)
Teigiamu atsiliepimu labai daug, kai kas vertina geriau uz Clarisonica.

Jų veikimo principai skiriasi - vienas šepetėlių pagalba valo odos paviršių (Clarisonic), o Hitachi ir Notime ar kiti su jonizacijos f-ja valo kitu principu odą - valo gilesnius odos sluoksnius.
Jonizacijos f-ja ne tik skirta odai valyti (kitur rašo, kad bakterijas odos paviršiuje naikina, kaip ir dezinfekuoja odą - jautrios gali pajusti kaip švelniai dilgčioja braukiant per švarią odą kai siekiama spuogų prevenciją atlikti).
Patepus kremu vėl galima jonizacijos f-ją pasirinkti- padeda geriau kremui susigerti į gilesnius sluoksnius.
http://www.ib3health...ialMassager.asp
Atsakyti
QUOTE(asta11 @ 2014 08 11, 21:35)
Jų veikimo principai skiriasi - vienas šepetėlių pagalba valo odos paviršių (Clarisonic), o Hitachi ir Notime ar kiti su jonizacijos f-ja valo kitu principu odą -  valo gilesnius odos sluoksnius.
Jonizacijos f-ja ne tik skirta odai valyti (kitur rašo, kad bakterijas odos paviršiuje naikina, kaip ir dezinfekuoja odą - jautrios gali pajusti kaip švelniai dilgčioja braukiant per švarią odą kai siekiama spuogų prevenciją atlikti).
Patepus kremu vėl galima jonizacijos f-ją pasirinkti- padeda geriau kremui susigerti į gilesnius sluoksnius.
http://www.ib3health...ialMassager.asp

Jonizacijos f-ja atlikti reikalingi jonizuoti produktai, dazniausiai tai buna serumai ;-)
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2014 08 04, 12:12)
Is esmes pats procesas man patinka ir bandau save itikinti, kad duoda kazka naudingo odai, bet is esmes tai nevertas man sis aparatas tokiu pinigu. Nepravalo man jis poru. :

man poras pravalo, inkstiru atsiranda ne per 1,5men nuo mechaninio valymo kosmetologes kabinete, bet po kokiu 4men. skirtumas tikrai yra. tik jo nebus naudojant karta per savaite, clarisonica reikia naudoti kasdien smile.gif

QUOTE(mėnulis @ 2014 08 04, 12:49)
drinks_cheers.gif
100 - 150  LT Dar galima leisti, bet daugiau ... is esmes sereliai vienodai sukasi ir vibruoja ir pigesniu ir brangesniu aparatu. ir po oda jie tikrai nepalenda, kad viska isvalytu idealiai.

del kainos sutinku, bet cia ne aparatas brangus, o lietuviai mazai uzdirba biggrin.gif jav nera baisiai brangu uz 150-200$ isigyti toki aparata. o del sereliu veikimo principo jus neteisi, nes oscilacija, vibracija ir elementarus sukimasis- trys skirtingi procesai, siek tiek skirtingai veikiantys oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 08 12, 08:14)
Jonizacijos f-ja atlikti reikalingi jonizuoti produktai, dazniausiai tai buna serumai ;-)

Ion facial massager - dabar gaminami veido masažuokliai yra su jonizacijos funkcija (arba galvanizacijos), t.y. principas yra ne produktai, kurie tepami ant veido, o prietaisai, kuriais masažuoji jau pateptą veidą. Jų principas yra tas, kad ant prietaiso korpuso yra metalinė juostelė, kurią reikia liesti delnu laikant prietaisą rankoje ir atliekant procedūrą.
tai naudojama kosmetologijoje ir jau seniai. Veikimo principas:
What is galvanic facial therapy and how does it work?

Galvanic is based on the universal laws of attraction. For example, negative attracts positive and vice versa similar to a magnetic response. A galvanic hand piece is used to direct a galvanic current directly into the skin. These positive and negative ions act like a magnet on top of the skin’s surface, and will slowly push the product lying on the skin’s surface into the deeper layers of the skin. Galvanic uses very low-frequency impulses so there is no risk of burning or electric shock.
The electricity triggers cellular turnover so that any damaged tissues can repair and heal quickly. Even though the procedure does not injure the tissues, it does “trick” the cells so that they begin to undergo the healing process. Galvanic facial treatments have a proven track record in Europe and have been used for decades as an anti-aging solution. The treatment stimulates deep under the skin’s surface, so the treated area will not be aggravated in any way. The skin can then absorb the treatment within seconds and the electrical energy also firms up, tones and tightens the skin during a session. Most sessions are combined with a full facial treatment.
Skirta:
Galvanic, facial therapy is considered to be a complete skin reconditioning system and offers benefits for all skin types. It can be used to:

*Heal acne scars
*Eliminate fine lines
*Reduce or eliminate wrinkles
*Get rid of superficial scars
*Buff and tone up the skin
*Reduce puffy eye bags or the appearance of dark circles
*Tighten up loose skin
*Even out the skin tone
Atsakyti
Turiu šį
user posted image

Kol kas vis dar atrodau kaip ant pasinės nuotraukos smile.gif
Naudoju dar tik 10 dienų, veido pašviesėjimo (porų išsivalymo) nepastebėjau, gal kiek spuogelių mažiau, bet jų man atsirado suprakaitavus po karščių, o dabar ir taip atvėso, tad nebėr priežasties tiems spuogams keltis. Raukšlės irgi nedingo.
Turiu vilties, kad reik ilgiau naudot.
Atsakyti
Sveikos
svarstau ir as apie isigyjima kazka panasaus is jusu turimu.Ziurineju toki,kur svieseles triju spalvu.Idomu cia aplamai,padeda kas nors,ar tik siaip,pinigu ismetimas i bala butu?
Man reiktu,kad rauksleles mazintu ir tuo paciu oda sviesinti,nes po antro gimdimo pigmentiniu demeliu nemazai turiu.
Gal kas ka galetu parekomenduoti?
Atsakyti
Gal kas turite tokį aparatuką, gal galima atsiliepimų, nes gundaus pirkti
http://grupinis.lt/k...nti?show_more=1
Atsakyti