Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Hennessy @ 2014 03 17, 08:28)
Dabar specialiai pažiūrėjau, tai galutinė suma su visais tarpininkavimo mokesčiais, siuntimu ir t.t. buvo 131 lt,  su kapeikom  blush2.gif 

Nelabai aš ja naudoju, tiesą sakant  blush2.gif  Na, kartais pažaidžiu, tikrai kraujotaka pagerėja. Bet kad labai jau masažuočiausi - nea, tingiu  biggrin.gif  Kaip ant veido tai sunku man pasakyti, ar tas masažas skaitosi geras, ar ne. O kitų kūno vietų kažkaip su juo nemasažavau, nes mažiukas visgi, veidui skirtas, reikėtų tuomet daug brūžinti  biggrin.gif

Čia visos skinsonic'o galvutės:
user posted image

Man atsiėjo apie 200lt, bet jau seniai pirkau, tai arba kažkiek atpigo, arba tikrai gerą nuolaidą susiorganizavot 4u.gif

Įsiterpsiu ir aš, nelabai naudoju, bet nekliudo. Mano jautroka-kuperozinė oda vietomis, tai jautėsi, jog suaktyvino kraujotaką. Bet pvz. kaktai tai nepatiko, perdaug kaulėtas paviršius, tai kaip per tarką doh.gif biggrin.gif

Normal galvutė veidui ryškiai per šiurkšti bent man, tai bandžiau nugarai naudoti, bet nelabai patogu. Taip ir dulka.
Atsakyti
As naudoju Philips Visa Pureuser posted image

Turbut nieko labai nuo kitu aparatu nesiskiria,tik,kad man atrodo labai patogus laikyklis ir galima ir duse ji naudot.
Turim standartine galvute,kuri buvo pakuoteje ir pylingui skirta.
Atsakyti
Po mėnesio laiko gavau skinsonic aparatą, bandžiau dar tik kartą, todėl įspūdžiai dar tokie abstraktūs. veido prausimui naudojau pačią švelniausią galvutę, dekolte zonai - normalią. nuplovė gerai, veidas švelnus, poros aplink nosį ir smakrą apvalytos. naudosiu kartą per dieną, vakarais. vėliau parašysiu išsamesnį atsiliepimą. norėjau paklausti kur laikote galvutes? po naudojimo aš jas išploviau ir pasidėjau į dėžutę, bet reikėtų rasti kokį patogesnį laikymo būdą. kur jūs laikote? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif kieliu tema,gal bus dar pasisakanciu,kaip po ilgesnio nauduojimo,kokie ispudziai,ar verta isigyt viena is siu aparaciuku?Nes vis svarstau isigyt,kad bent inkstirus apvalytu,nes jau varo jei mane i nevylti.Turiu misria i sausuma oda,tai va mastau,kad tik syki vakare ji nauduosiu,kaip ir viena nare rase,nes 2sykius i diena bruzinti oda,manyciau perdaug butu..
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2014 06 29, 16:14)
4u.gif kieliu tema,gal bus dar pasisakanciu,kaip po ilgesnio nauduojimo,kokie ispudziai,ar verta isigyt viena is siu aparaciuku?Nes vis svarstau isigyt,kad bent inkstirus apvalytu,nes jau varo jei mane i nevylti.Turiu misria i sausuma oda,tai va mastau,kad tik syki vakare ji nauduosiu,kaip ir viena nare rase,nes 2sykius i diena bruzinti oda,manyciau perdaug butu..

Sveika, aš turiu sirius sonic. Man nelabai pasiteisino šis aparatas. taip, jis pravalo tam kartui poras, bet aišku, kad neišvalo. oda švelni tampa po prausimosi, bet man nepatinka, kad dirgina odą. nepasakyčiau, kad mano oda labai jautri, bet po prausimosi parausta. naudoju švelniausia galvutę ir tikrai labai nebrūžinu. paprasta molio kaukė geriau pravalo odą nei šis aparatas. panaudoju jį gal du kartus per savaitę ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 29, 17:38)
Sveika, aš turiu sirius sonic. Man nelabai pasiteisino šis aparatas. taip, jis pravalo tam kartui poras, bet aišku, kad neišvalo. oda švelni tampa po prausimosi, bet man nepatinka, kad dirgina odą. nepasakyčiau, kad mano oda labai jautri, bet po prausimosi parausta. naudoju švelniausia galvutę ir tikrai labai nebrūžinu. paprasta molio kaukė geriau pravalo odą nei šis aparatas. panaudoju jį gal du kartus per savaitę ne daugiau.

sveika,vat as to ir bijau,kad galliu isigyt ir paskiau gules nenauduojamas,o kaip su molio kaukemis?Niekad neteko jo nauduoti,jisai gi neistrauks tu inkstiru is po odos,cia tik kosmetologe galetu mechanikskai juos isspausti
Atsakyti
Sveikos. Vakar sulaukiau savojo SILK'N Sonic clean plus. Pastačiau krautis per naktį. Ryte jis vis dar nepasikrovęs (mirksi raudona lemputė, o aparačiukas karštas).. kažkaip keista .

Gal kas žino, per kiek valandų turi pasikrauti šis aparatas pirmą kartą jį kraunant ?
Atsakyti
Jau radau biggrin.gif pasirodo, 16 val. turi krautis. rolleyes.gif
Atsakyti
As ysigijau clarisonic mia, galvute - deep pore cleanse. su rugstiniu prausikliu labai smagiai nuprausia viska vakare, poros svarios atrodo smile.gif Aisku neistrauks juk visko is giliai, bet pats pavirsius graziai isvalytas, tikrai dziaugiuosi ysigijus. Veidas svaresnis ir gaivesnis. Ydetas ju prausiklis nesuzavejo, tad naudoju savo yprastiny smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 23 liepos 2014 - 09:37
QUOTE(mr nobody @ 2014 06 30, 03:37)
sveika,vat as to ir bijau,kad galliu isigyt ir paskiau gules nenauduojamas,o kaip su molio kaukemis?Niekad neteko jo nauduoti,jisai gi neistrauks tu inkstiru is po odos,cia tik kosmetologe galetu mechanikskai juos isspausti

būtent, kad pas mane stovi jis bereikalingas. man molio kaukės geriau pravalo poras, ir nereikia brūžinti veido kasdiena. kartą per savaitę pasidarau kaukę ir puiku
Atsakyti
Sveikos,
Molio kaukės tikrai valo odą, tačiau jau yra prietaisų, kurie yra veiksmingesni smile.gif - kaip pas kosmetologą išvalo odą, naikina bakterijas ir mikrobus (todėl mažiau arba visai panaikina spuogų problemą) plius pamasažuoja ir pamaitina, padidina odos tonusą:
http://www.amazon.co...g/dp/B00BZW9QSE
internete veikimo principai yra gražiai parodyti:
http://www.youtube.c...h?v=bv_bpO4ytHU
bet svarbiausia, kad ne tik gražiai rodo, bet ir iš tiesų labai veiksmingai per 16 min atlieka 4 procedūras: valo, maitina, masazuoja, tonusą odos pagerina. Be to procedūrų intensyvumas pasirenkamas pagal amžiaus kategoriją (iki 25, iki 35, iki 45, iki 60).

Galima įsigyti Senukų namų technikos centruose - http://www.e-senukai...ist_tab=actions
Beje, pigiau nei siųstis iš užsienio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta11 @ 2014 08 03, 15:27)
Sveikos,
Molio kaukės tikrai valo odą, tačiau jau yra prietaisų, kurie yra veiksmingesni smile.gif - kaip pas kosmetologą išvalo odą, naikina bakterijas ir mikrobus (todėl mažiau arba visai panaikina spuogų problemą) plius pamasažuoja ir pamaitina, padidina odos tonusą:
http://www.amazon.co...g/dp/B00BZW9QSE
internete veikimo principai yra gražiai parodyti:
http://www.youtube.c...h?v=bv_bpO4ytHU
bet svarbiausia, kad ne tik gražiai rodo, bet ir iš tiesų labai veiksmingai per 16 min atlieka 4 procedūras: valo, maitina, masazuoja, tonusą odos pagerina. Be to procedūrų intensyvumas pasirenkamas pagal amžiaus kategoriją (iki 25, iki 35, iki 45, iki 60).

Galima įsigyti Senukų namų technikos centruose - http://www.e-senukai...ist_tab=actions
Beje, pigiau nei siųstis iš užsienio... smile.gif

Hm, o kodel is uzsienio pigiau? Juk nuorodoje kur imetete, pavertus litais, gaunasi brangiau. Reikia realiai suprasti, ka jis istikro padaro, ir kaip jisai veiks g.gif Kad nebutu pinigai i bala. Butu idomu turinciuju atsiliepimai, bet turbut dar tokiu nebus. Nes Lietuvoj, Senukuose, jis naujiena.
Atsakyti