QUOTE(Hennessy @ 2014 03 17, 08:28)
Dabar specialiai pažiūrėjau, tai galutinė suma su visais tarpininkavimo mokesčiais, siuntimu ir t.t. buvo 131 lt, su kapeikom
Nelabai aš ja naudoju, tiesą sakant Na, kartais pažaidžiu, tikrai kraujotaka pagerėja. Bet kad labai jau masažuočiausi - nea, tingiu Kaip ant veido tai sunku man pasakyti, ar tas masažas skaitosi geras, ar ne. O kitų kūno vietų kažkaip su juo nemasažavau, nes mažiukas visgi, veidui skirtas, reikėtų tuomet daug brūžinti
Čia visos skinsonic'o galvutės:
Nelabai aš ja naudoju, tiesą sakant Na, kartais pažaidžiu, tikrai kraujotaka pagerėja. Bet kad labai jau masažuočiausi - nea, tingiu Kaip ant veido tai sunku man pasakyti, ar tas masažas skaitosi geras, ar ne. O kitų kūno vietų kažkaip su juo nemasažavau, nes mažiukas visgi, veidui skirtas, reikėtų tuomet daug brūžinti
Čia visos skinsonic'o galvutės:
Man atsiėjo apie 200lt, bet jau seniai pirkau, tai arba kažkiek atpigo, arba tikrai gerą nuolaidą susiorganizavot
Įsiterpsiu ir aš, nelabai naudoju, bet nekliudo. Mano jautroka-kuperozinė oda vietomis, tai jautėsi, jog suaktyvino kraujotaką. Bet pvz. kaktai tai nepatiko, perdaug kaulėtas paviršius, tai kaip per tarką
Normal galvutė veidui ryškiai per šiurkšti bent man, tai bandžiau nugarai naudoti, bet nelabai patogu. Taip ir dulka.