sveikos,
vis delto atsisakiau as to olay aparato ir nusipirkau skinsonic. pirkau tiesiogiai pati is siriusbeauty. tik keistas dalykas toks, kad gavau tiesiog patvirtinima apie uzsakyta preke ir daugiau jokios informacijos. nei per kiek laiko gausiu nieko. pinigai is korteles kol kas irgi dar nenuskaityti. ar yra dar kam taip buve?
[quote=klementyna,2014 03 14, 19:49]
sveikos,
vis delto atsisakiau as to olay aparato ir nusipirkau skinsonic.
[quote]
Kai gausite ir panaudosite, butu smagu paskaityti atsiliepima
sveikos,
[quote]
[quote=Atari.,2014 03 16, 00:46]
sveikos,
[quote]
[/quote]
Butinai. Vakar parasiau emaila, tikiuosiu po savaitgalio atrasys kiek laiko keliaus.
sveikos,
[quote]
[/quote]
Butinai. Vakar parasiau emaila, tikiuosiu po savaitgalio atrasys kiek laiko keliaus.
QUOTE(Atari. @ 2014 03 15, 23:46)
aš turiu skinsoniką jau gal 2 metai, tik po gerų metų naudojimo pakeičiau bateriją galvutes tik jautriai odai naudoju, tad sakiausi atskirai. Ilgam užtenka. Veikia vibracijos principu, negenda, oda pastebimai švaresnė, geriau nuprausta po jo. Patinka, kad naudojamas kreminis prausiklis suputoja bevibruojant tai galvutei Na viskuo patenkinta. Kitomis galvutėmis kažkaip nesinaudoju
Sveiki, mane domina skinsonic, butent del tu papildomu galvuciu:) Kiek suprantu kiti aparatai turi tik valancias galvutes? Jokiu masaziniu ar naudojamu kad kremas geriau isigertu? Kuriuose tinklapiuose galima isigyti skinsonic, be skinsonic.com. Pradzioje buvo mineta kad ji turi ir http://www.truthinaging.com bet nerandu pas juos skinsonic
QUOTE(ritulkav @ 2014 03 16, 14:19)
Sveiki, mane domina skinsonic, butent del tu papildomu galvuciu:) Kiek suprantu kiti aparatai turi tik valancias galvutes? Jokiu masaziniu ar naudojamu kad kremas geriau isigertu? Kuriuose tinklapiuose galima isigyti skinsonic, be skinsonic.com. Pradzioje buvo mineta kad ji turi ir http://www.truthinaging.com bet nerandu pas juos skinsonic
As irgi pas juos neradau.buvau radusi amazone uz 36 dolerius bet nesiuncia i ispanija ( cia gyvenu). Tai uzsisakiauis siriusbeauty.
QUOTE(ritulkav @ 2014 03 16, 13:19)
Skinsonic ateina su penkiomis galvutėmis: dviem valančiomis galvutėmis (normaliai ir jautriai odai), dviem a-la kempinėlėm (nežinau, kaip jas pavadinti ), viena skirta losjonams, kad geriau įsigertų, kita - šveitikliams, bei penkta - masažine.
Truthinaging.com jau skinsonic'u nebeprekiauja kurį laiką (pernai pavasarį dar turėjo, o metų pabaigoje, kai prisiruošiau užsisakyti, jau nebebuvo). Bet aš asmeniškai užsakinėjau per tarpininkę (suradau čia SM) iš amazon.com, ten dažnai nuolaidos skinsonic'ui būna, plius į JAV nemokamas pristatymas. Tai praktiškai su tarpininkavimo mokesčiais ir siuntimu iš JAV sumokėjau mažiau, nei visa pakuotė kainuoja oficialiam tinklapyje siriusbeauty.com. Užtruko visas užsakinėjimas/persiuntimas apie 3 sav
Yra ir dabar nuolaida amazon'e
QUOTE(ritulkav @ 2014 03 16, 19:36)
Aciu jums labai:) o kaip manot, verta is kart pasiimti ir galvuciu pakeitimui? Kiek suprantu prasimui dauguma naudoja galvutes jautriai odai:)? Beje per kiek laiko atsiuncia:)?
Amazon atsiuntė greitai, jau lyg po savaitės po užsakymo tarpininkė parašė, kad gavo. Toliau viskas priklauso nuo konkretaus tarpininko: kai kurie siuntinius kas savaitę siunčia į LT, kai kurie dažniau/rečiau. Aš jau rašiau, kad man viskas truko apie 3 sav.; kai siuntinys buvo jau LT, tuomet su manimi susisiekė tarpininkės "kontaktinis asmuo" Vilniuje, susitarėme, kur atsiimsiu prekę.
Aš galvučių papildomai neužsakinėjau, nes visų pirma nežinojau, ar "prilips" daiktas, ar dažnai naudosiu. Dabar naudoju kartą per dieną, nieko dar tai galvutei per 3 mėn. nenutiko, tai dar tiek pat gal naudosiu, tada ištrauksiu tą "standartinę" (dabar naudoju jautriai odai). Kai sudėvėsiu tą antrą, tuomet užsakysiu naują komplkektą, gal ant kokios kalėdinės akcijos pataikysiu, ar ką, bus matyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 03 16, 22:44)
Amazon atsiuntė greitai, jau lyg po savaitės po užsakymo tarpininkė parašė, kad gavo. Toliau viskas priklauso nuo konkretaus tarpininko: kai kurie siuntinius kas savaitę siunčia į LT, kai kurie dažniau/rečiau. Aš jau rašiau, kad man viskas truko apie 3 sav.; kai siuntinys buvo jau LT, tuomet su manimi susisiekė tarpininkės "kontaktinis asmuo" Vilniuje, susitarėme, kur atsiimsiu prekę.
Aš galvučių papildomai neužsakinėjau, nes visų pirma nežinojau, ar "prilips" daiktas, ar dažnai naudosiu. Dabar naudoju kartą per dieną, nieko dar tai galvutei per 3 mėn. nenutiko, tai dar tiek pat gal naudosiu, tada ištrauksiu tą "standartinę" (dabar naudoju jautriai odai). Kai sudėvėsiu tą antrą, tuomet užsakysiu naują komplkektą, gal ant kokios kalėdinės akcijos pataikysiu, ar ką, bus matyti
O jei nepaslaptis kiek jums mazdaug kainavo su siuntimu ir per kokia tarpininke saketes?
QUOTE(Hennessy @ 2014 03 16, 19:01)
Skinsonic ateina su penkiomis galvutėmis: dviem valančiomis galvutėmis (normaliai ir jautriai odai), dviem a-la kempinėlėm (nežinau, kaip jas pavadinti ), viena skirta losjonams, kad geriau įsigertų, kita - šveitikliams, bei penkta - masažine.
Truthinaging.com jau skinsonic'u nebeprekiauja kurį laiką (pernai pavasarį dar turėjo, o metų pabaigoje, kai prisiruošiau užsisakyti, jau nebebuvo). Bet aš asmeniškai užsakinėjau per tarpininkę (suradau čia SM) iš amazon.com, ten dažnai nuolaidos skinsonic'ui būna, plius į JAV nemokamas pristatymas. Tai praktiškai su tarpininkavimo mokesčiais ir siuntimu iš JAV sumokėjau mažiau, nei visa pakuotė kainuoja oficialiam tinklapyje siriusbeauty.com. Užtruko visas užsakinėjimas/persiuntimas apie 3 sav
Labai Jums aciu uz tokia naudinga informacija O sakykit, ar ta masazine galvute Jums pasiteisino? Ar masazuoja ji normaliai? Galvojau sakytis clarisonic, bet sis sirius vilioja butent del savo masazines galvutes
QUOTE(ritulkav @ 2014 03 17, 00:53)
O jei nepaslaptis kiek jums mazdaug kainavo su siuntimu ir per kokia tarpininke saketes?
Dabar specialiai pažiūrėjau, tai galutinė suma su visais tarpininkavimo mokesčiais, siuntimu ir t.t. buvo 131 lt, su kapeikom Užsakinėjau per tarpininkę Taurę, bet šiaip tų tarpininkių daug yra, sąlygos pas visas daugmaž vienodos, aš rinkausi pagal tai, kad man būtų patogu atsiimti Vilniuje
QUOTE(fuchia @ 2014 03 17, 01:42)
Labai Jums aciu uz tokia naudinga informacija O sakykit, ar ta masazine galvute Jums pasiteisino? Ar masazuoja ji normaliai? Galvojau sakytis clarisonic, bet sis sirius vilioja butent del savo masazines galvutes
Nelabai aš ja naudoju, tiesą sakant Na, kartais pažaidžiu, tikrai kraujotaka pagerėja. Bet kad labai jau masažuočiausi - nea, tingiu Kaip ant veido tai sunku man pasakyti, ar tas masažas skaitosi geras, ar ne. O kitų kūno vietų kažkaip su juo nemasažavau, nes mažiukas visgi, veidui skirtas, reikėtų tuomet daug brūžinti
Čia visos skinsonic'o galvutės: