Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(linute_klp @ 2014 02 14, 09:21)
Mergaites, pasikartosiu su klausimu, gal kas esat pirke neoriginalias galvutes clarisonic mia aparaciukui is amazon?  blush2.gif Norejau atsiliepimu  4u.gif  Arba gal kur esat atrade kur pigiau ju yra pirkt apart skinstore  ax.gif

Jei rasit atsakymą kur kitur, paskelbkit ir temoj smile.gif
Atsakyti
Mane labai gundo šis aparatas - tikiu, kad firma pateisins savo vardą ir pvz su detalėmis ar garantiniu problemos nebus. Tačiau va, atsiliepimų apie jį neradau. Gal kas jau turit Babor Sonic valymo šepetėlį?
http://www.babor-spa.....gn=Clear Lift
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 25 vasario 2014 - 16:55
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 06, 08:27)
po kiek laiko nusidevi tie sereliai ir galvute. ar jie nusidevi? ar jau keitet kuri nusidevejusia? kalbu apie clarisonic mia aparata. (matau jis pigiausias is siulomu tokiu geresniu)

nusidevejimo nepastebejau, bet priklausomai nuo naudojamos pudros gali spalva pakeisti. man revlon colorstay per kelis menesius nudaze serelius

ir kaip jus ji dezinfekuojate? ar tiesiog nuplaunate kokiu muilu? (jauciu verdanciu vandeniu negalima plikyt)

nedezinfekuoju biggrin.gif isplaunu su tuo paciu prausikliu kuriuo ir veida prausiu

dar noriu paklaust ar tai nera beveik tas pats kas veido kempinele.

manau, kad ne is tolo neprimena clarisonico smile.gif

QUOTE(linute_klp @ 2014 02 06, 10:59)
Brangios labai tos galvutes, o gal kuri esat pirkusios is amazon ne originalias? Kazin kaip kokybe??  g.gif

as man rodos is ebay nusipirkus neoriginalius. nesu tikra, bet kainavo 2galvutes berods 40lt. pardavejas aiskino, kad cia is fabriko, "OME" ar kazkaip panasiai biggrin.gif , na kai gavau tai niekur, nei ipakavime, nei pacioj galvutej nemaciau ne menkiausio neatitikimo ir kazkaip iki siol nezinau, ar cia tikrai is fabriko nuvogtas originalas, ar vis tik padielke biggrin.gif pardavejo kai paklausiau ar cia tikrai originalas- iskeike mane, kad netikiu, ir.. grazino pinigus biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat tiek Derma roller tiek Mia periodiskai dezinfekuoju su
http://www.farmapliu...-70153-736.html
Atsakyti
as dezinfekuoju su salicilo spiritu, isipylus i purskiama buteliuka. o ar nepastebejote, kad oda eme truputi labiau riebaluotis naudojant siuos sveitimo prietaisus? man kazkokia atrodo dabar riebi labai oda g.gif gal jis nusveicia tas daleles, o jose anksciau riebalai susigerdavo, arba kazkiek suaktyvina riebaliniu liauku veikla g.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite paaiškinti kuo skiriasi vibruojanti galvutė nuo besisukančios? forume perskaičiau, kad vibruojanti geriau, tik nesupratau kuom. ar besisukanti galvute jau visiškai blogis. galvoju pirkti olay pro x, bet jos galvutė butent sukasi, o ne vibruoja. perskaičiau daug gerų atsiliepimų apie clarisonic, bet šiuo momentu negaliu tiek sau leisti pinigų, o olay pro x pigesnė alternatyva jam. be to irgi daug atsiliepimų apie jį skaičiau. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 12, 16:50)
sveikos, gal galite paaiškinti kuo skiriasi vibruojanti galvutė nuo besisukančios? forume perskaičiau, kad vibruojanti geriau, tik nesupratau kuom. ar besisukanti galvute jau visiškai blogis. galvoju pirkti olay pro x, bet jos galvutė butent sukasi, o ne vibruoja. perskaičiau daug gerų atsiliepimų apie clarisonic, bet šiuo momentu negaliu tiek sau leisti pinigų, o olay pro x pigesnė alternatyva jam. be to irgi daug atsiliepimų apie jį skaičiau. ačiū  4u.gif

buvo diskutuota, kad besisukanti galvute istampo veido oda ir uztai blogis. As, kadagi drasus zmogus esu, to nepabijojojau ir pirkau olay biggrin.gif be to nebuvau tikra, kuriam laikui uzteks noro ir kantrybes naudoti aparata, tad investuot daug pinigu buvo gaila. Kolkas zandai dar vietoj, niekas neissitampe. Naudoju nepilnus metus, keiciau tik galvutes, bateriju dar ne, nors naudoju saziningai bent karta per diena.

Ir siaip, idomu, ar daug svelniau pats sukamuosius judesius darai, jei aparatas tik dreba. Del kazkokiu poodiniu sluoksniu suaktyvinimo - gal, bet del prausimo svelnumo suabejociau. Lyg pirktum elektrini dantu sepeteli, bet bruzint dantis vistiek pats turetum. Bet clarsonico neturiu, negaliu palygint ju abieju.

Pirmam sios temos puslapy yra daug palyginimu ir informacijos apie siuos ir dar kelis aparatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atari.: 12 kovo 2014 - 23:21
QUOTE(Atari. @ 2014 03 13, 00:15)
buvo diskutuota, kad besisukanti galvute istampo veido oda ir uztai blogis. As, kadagi drasus zmogus esu, to nepabijojojau ir pirkau olay biggrin.gif be to nebuvau tikra, kuriam laikui uzteks noro ir kantrybes naudoti aparata, tad investuot daug pinigu buvo gaila. Kolkas zandai dar vietoj, niekas neissitampe. Naudoju nepilnus metus, keiciau tik galvutes, bateriju dar ne, nors naudoju saziningai bent karta per diena.

Ir siaip, idomu, ar daug svelniau pats sukamuosius judesius darai, jei aparatas tik dreba. Del kazkokiu poodiniu sluoksniu suaktyvinimo - gal, bet del prausimo svelnumo suabejociau. Lyg pirktum elektrini dantu sepeteli, bet bruzint dantis vistiek pats turetum. Bet clarsonico neturiu, negaliu palygint ju abieju.

Bet kazkas abu turejo, yra palyginimas sioj ar senesnej temoj tikrai.

Gal praetoj, nes sia visa perskaiciau.bet kokiu atveju pirksiu olay bent jau pabandymui.25 eur nera daug.bandysiu kaip nors svelniai neistampyti odos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 12, 23:21)
Gal praetoj, nes sia visa perskaiciau.bet kokiu atveju pirksiu olay bent jau pabandymui.25 eur nera daug.bandysiu kaip nors svelniai neistampyti odos. 4u.gif

dar scinsonic palyginus nedaug kainuoja, o veikimo principas panasus i clarsonica. Panos masiskai pirkosi. Yra pirmam sios temos puslapy, pirmoj zinutej tokia lentele su palyginimais ir apytikslem kainom netgi, tik as jos ikelt nemoku
Atsakyti
as pirkau sonic clean, man labai aktualu, kad jo galvuciu galima nusipirkti ir Lietuvoje. Kainavo 120 lt. Veikia puikia.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 13, 08:07)
as pirkau sonic clean, man labai aktualu, kad jo galvuciu galima nusipirkti ir Lietuvoje. Kainavo 120 lt. Veikia puikia.

As irgi pirkciau butent si jei netureciau galimybes nusipirkti clarisonic drinks_cheers.gif Turiu clarisonic, labai juo dziaugiuos, pries perkant ji irgi daug skaiciau, tai priejau isvados, kad arba clarisonic arba sonic clean 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 13, 07:07)

Šiame internetiniame puslapyje pardavinėja Sonic Clean galvutes (aš patį iš čia Sonic clean aparatą pirkau)
http://www.hairfree....etelio-galvutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 13 kovo 2014 - 20:18