Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(mėnulis @ 2014 02 06, 09:27)
noriu paklausti, labai konkreciai, gal jau kalbejote apie tai.
po kiek laiko nusidevi tie sereliai ir galvute. ar jie nusidevi? ar jau keitet kuri nusidevejusia? kalbu apie clarisonic mia aparata. (matau jis pigiausias is siulomu tokiu geresniu)

ir kaip jus ji dezinfekuojate? ar tiesiog nuplaunate kokiu muilu? (jauciu verdanciu vandeniu negalima plikyt)

dar noriu paklaust ar tai nera beveik tas pats kas veido kempinele. as turiu tokia, kaip sveitykle is bambuko pluosto (kaina keli litai) jei sveisti ja, irgi nusveicia gerai mirusias odos lasteles, makiaza...tik pamirstu naudoti. dabar prisiversiu, paziuresiu skirtuma.

As dezinfekuoju su http://www.farmapliu...-70153-736.html , galvute savo clarisonic mia aparaciukui keiciu mazdaug kas 5-6men, na is tikruju ja reiktu keisti kaip dantu sepetuka kas 3men ax.gif bet kadangi as ji naudoju tik vakarais ir tai ne kas vakara, tai man jis ilgiau pasitarnauja 4u.gif
Brangios labai tos galvutes, o gal kuri esat pirkusios is amazon ne originalias? Kazin kaip kokybe?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 06, 11:59)
As dezinfekuoju su http://www.farmapliu...-70153-736.html , galvute savo clarisonic mia aparaciukui keiciu mazdaug kas 5-6men, na is tikruju ja reiktu keisti kaip dantu sepetuka kas 3men  ax.gif  bet kadangi as ji naudoju tik vakarais ir tai ne kas vakara, tai man jis ilgiau pasitarnauja 4u.gif
Brangios labai tos galvutes, o gal kuri esat pirkusios is amazon ne originalias? Kazin kaip kokybe??  g.gif

aciu. o stai radau nuolaida labai panasiam aparatui, sonic clean, kuris yra Lietuvoje. Manau jis is esmes niekuo nesiskiria uz ta brangesni. Gal kam bus aktualu. O ir garantija metais ilgesne negu clarisonic:
http://liuksprekes.l...onic-clean.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 vasario 2014 - 12:56
Noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers: ilgai svarsciau koki aparaciuka valymui pirkti, perskaiciau tikrai labai daug visokiu review, perziurejau youtube filmuku ta tema ir kadangi turiu labai jautria oda, tai nusprendziau isigyti Philips VisaPure. Ir del valymo principo - sukasi ir vibruoja, ir del sepetelio jautriai odai ir del pacios aparato isvaizdos, nes perziurejus youtube filmukus man atrode, kad ji naudoti man bus patogiausia, gerai matysiu plotus, kuriuos jau nuvaliau. Taip pat norejau, kad butu automatinis laikmatis, kuris pranes kiek man ka valyti smile.gif
Su siuo aparatu veido valymas trunka minute, veidas valomas trimis zonomis, po kiekvienos 20 sekundziu automatiskai padaroma pauze, o po minutes aparatas issijungia.
Naudoju menesi, pirma karta pilnai ikroviau, pakartotinai krauti dar nereikejo. Efekta jauciau jau po pirmo valymo, na ir siaip buvo labai gera, kad per trumpa laika idealiai gerai nuvalo oda.
Prieziura paprasta - nuimi sepeteli ir ji nuplauni po vandeniu.
Laikai aparata arba spinteleje arba pastaciusi ant krovimo stovo.
Sepetelis jautriai odai roziniais sereliais yra super minkstas, toks minkstas, kad neisivaizduoju, kaip jis, pvz, galetu kad ir jautriausia oda sudirginti.
Pagrindinis sepetelis yra minkstesnis nei man atrode, buciau galejusi issiversti ir be spec. jautriai odai, taciau dziaugiuosi, kad turiu abu. Taip pat papildomai galima isigyti ir sepeteli pilingui.

user posted image

Vertinu kainos/kokybes/ispudzio/rezultato atzvilgiu 10/10.

Lietuviskai info radau cia: Philips
Rozinis nuo melyno skirias tuom, kad rozinis komplekte turi ir sepeteli jautriai odai, melynas tik pagrindini. Melynas aparatas del to siek tiek pigesnis, taciau sepeteliu visu rusiu be problemu galima isigyti amazone.

ir dar sie tiek info: Geriausi aparaciukai

Tai tiek. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 02 08, 18:41)
Noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers: ilgai svarsciau koki aparaciuka valymui pirkti, perskaiciau tikrai labai daug visokiu review, perziurejau youtube filmuku ta tema ir kadangi turiu labai jautria oda, tai nusprendziau isigyti Philips VisaPure. Ir del valymo principo - sukasi ir vibruoja, ir del sepetelio jautriai odai ir del pacios aparato isvaizdos, nes perziurejus youtube filmukus man atrode, kad ji naudoti man bus patogiausia, gerai matysiu plotus, kuriuos jau nuvaliau. Taip pat norejau, kad butu automatinis laikmatis, kuris pranes kiek man ka valyti smile.gif
Su siuo aparatu veido valymas trunka minute, veidas valomas trimis zonomis, po kiekvienos 20 sekundziu automatiskai padaroma pauze, o po minutes aparatas issijungia.
Naudoju menesi, pirma karta pilnai ikroviau, pakartotinai krauti dar nereikejo. Efekta jauciau jau po pirmo valymo, na ir siaip buvo labai gera, kad per trumpa laika idealiai gerai nuvalo oda.
Prieziura paprasta - nuimi sepeteli ir ji nuplauni po vandeniu.
Laikai aparata arba spinteleje arba pastaciusi ant krovimo stovo.
Sepetelis jautriai odai roziniais sereliais yra super minkstas, toks minkstas, kad neisivaizduoju, kaip jis, pvz, galetu kad ir jautriausia oda sudirginti.
Pagrindinis sepetelis yra minkstesnis nei man atrode, buciau galejusi issiversti ir be spec. jautriai odai, taciau dziaugiuosi, kad turiu abu. Taip pat papildomai galima isigyti ir sepeteli pilingui.

user posted image

Vertinu kainos/kokybes/ispudzio/rezultato atzvilgiu 10/10.

Lietuviskai info radau cia: Philips
Rozinis nuo melyno skirias tuom, kad rozinis komplekte turi ir sepeteli jautriai odai, melynas tik pagrindini. Melynas aparatas del to siek tiek pigesnis, taciau sepeteliu visu rusiu be problemu galima isigyti amazone.

ir dar sie tiek info: Geriausi aparaciukai

Tai tiek. Sekmes.

Susidomėjau tuo aparačiuku, bet nerandu kiek jisai kainuoja ir iš kur jį būtų galima įsigyti
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 02 08, 23:15)
Susidomėjau tuo aparačiuku, bet nerandu kiek jisai kainuoja ir iš kur jį būtų galima įsigyti

As pirkau is amazon uk, siuncia i lt. Gavau per 10 dienu mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 02 09, 09:26)
As pirkau is amazon uk, siuncia i lt. Gavau per 10 dienu mazdaug.

Nerandu kiek jisai LT kainuoja. Siųstis turbūt išėjo pigiau nei LT? A pati siuntėtės ar per tarpininkes?
Atsakyti
gal zinote, ar Olay Pro-X aparaciukui va tokiam, tinka galvutes nuo Olay Regenerist aparaciuko tokio?
Nelabai suprantu, cia ta pati sistema ar kazkuo skiriasi dar be pavadinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atari.: 09 vasario 2014 - 13:07
QUOTE(kovo @ 2014 02 09, 11:30)
Nerandu kiek jisai LT kainuoja. Siųstis turbūt išėjo pigiau nei LT? A pati siuntėtės ar per tarpininkes?

Siunciaus pati, dar pirkau du sepetelius papildomai,,viskas kainavo apie 100 svaru.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 02 09, 14:26)
Siunciaus pati, dar pirkau du sepetelius papildomai,,viskas kainavo apie 100 svaru.

Gal būtų galima nuorodą, iš kokio pardavėjo pirkote?
Atsakyti
Gal kuri bande veztis clarisonic rankiniam bagaze, ar praleidzia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 10, 15:41)

Kodėl turėtų nepraleisti? Tikrai praleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 10, 15:41)

jei tik telpa i rankini- be problemu.
Atsakyti