Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(TexSy @ 2014 01 03, 19:21)
Sveikos,

Gal kuri bandet Rio Sonicleanse aparata? Amazon atsiliepimai labai geri, o ir kaina nesikandzioja labai smile.gif

http://www.amazon.co...ords=face brush

visi jie labai panasus ir atlieka ta pacia funkcija. Pas mane skinsonic-neturiu nusiskundimu:)
Atsakyti
Gal kas naudoja ir turi atsiliepimų apie Mary Kay „Skinvigorate™“
user posted image
Atsakyti
Po keliu menesiu naudojimo Silkn Sonic Clean galiu pasakyti kad patenkinta juo esu, puikiai atlieka savo funkcijas, pries perkant ji, galvojau pirkti kita kainuojanti kelis kart brangesni, bet nusprendziau pirkti pigesni Silkn Sonic Clean kurio man pilnai pakanka turint omenyje kd turiu misria veido oda, issipletusias veido poras. Ir nemanau kad jis yra prastesnis uz brangesnius aparatus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu gal ir kvailai, bet pasiteirauti blush2.gif Ar po veido nuprausimo šepetėliu (nesvarbu kokiu) veido oda parausta ? blush2.gif 4u.gif Turėjau galimybę išbandyt MK - labai labai raudonas veidas pasidarė, tai įdomu pasidarė ar čia normalu, ar visgi toks prausimosi būdas ne mano odai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 11:00)
Sveikos  4u.gif
Noriu gal ir kvailai, bet pasiteirauti  blush2.gif Ar po veido nuprausimo šepetėliu (nesvarbu kokiu) veido oda parausta ?  blush2.gif  4u.gif Turėjau galimybę išbandyt MK - labai labai raudonas veidas pasidarė, tai įdomu pasidarė ar čia normalu, ar visgi toks prausimosi būdas ne mano odai  blush2.gif  4u.gif

Man veidas neparausta... Metus naudojau sirius skinsonic, o dabar jau pusmetis kaip naudojų clarisonic aparačiuką thumbup.gif Bet mano oda apskritai nėra jautri ir atspari visokiems brūžinimams. Gal jūsų oda jautri ir paraustų nadojant bet kokį kitą aparatą g.gif

MK aparatas sukasi ar vibruoja?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2014 01 30, 10:12)
Man veidas neparausta... Metus naudojau sirius skinsonic, o dabar jau pusmetis kaip naudojų clarisonic aparačiuką  thumbup.gif Bet mano oda apskritai nėra jautri ir atspari visokiems brūžinimams. Gal jūsų oda jautri ir paraustų nadojant bet kokį kitą aparatą  g.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
MK aparačiukas sukasi 4u.gif Nors paskaičiau, kad jis neturėtų dirgint odos g.gif
Laukiu daugiau patirties/nuomonių ar panaudojus veido priežiūros aparačiuką parausta veidas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 10:00)
Sveikos  4u.gif
Noriu gal ir kvailai, bet pasiteirauti  blush2.gif Ar po veido nuprausimo šepetėliu (nesvarbu kokiu) veido oda parausta ?  blush2.gif  4u.gif Turėjau galimybę išbandyt MK - labai labai raudonas veidas pasidarė, tai įdomu pasidarė ar čia normalu, ar visgi toks prausimosi būdas ne mano odai  blush2.gif  4u.gif

Gali būti, kad paraudo dėl to, jog labai stipriai spaudėte prie veido, to nereikėtų daryti. Mano veido oda labai šviesi, linkusi raudonuoti, tai pirmą kartą panaudojus Sirius Skinsonic irgi kažkiek buvo raudona. Bet ir labai smarkiai brūžinau, dabar taip tikrai nedarau (nes gi tuomet visa vibracijos esmė dingsta), tai tikrai spalva veido nepakinta (na, oda skaistesne patampa, bet čia gi pliusas biggrin.gif ).

QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2014 01 30, 10:12)
Man veidas neparausta... Metus naudojau sirius skinsonic, o dabar jau pusmetis kaip naudojų clarisonic aparačiuką  thumbup.gif Bet mano oda apskritai nėra jautri ir atspari visokiems brūžinimams. Gal jūsų oda jautri ir paraustų nadojant bet kokį kitą aparatą  g.gif

Jaučiasi jums koks nors skirtumas tarp Skinsonico ir Clarisonico? Ta prasme, ne pačiame veikime, bet poveikyje odai?
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 10:57)
Laukiu daugiau patirties/nuomonių ar panaudojus  veido priežiūros aparačiuką parausta veidas?  4u.gif

Mano veido oda jautri, kas ne taip, iskart parausta, bet su aparaciuku niekad nebuna jokiu paraudimu, man ir atrodo, kad jus per stipriai spaudziat 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus 4u.gif
Kol kas esu labai pasimetus - konsultantė demonstravo aparačiuką, ir viską darė su MK kosmetika, dabar pagalvojau, kad galbūt man netiko netgi iš MK kažkas arba prausiklis arba kremas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemuogytė: 30 sausio 2014 - 15:30
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 15:26)
Ačiū merginos už patarimus  4u.gif
Kol kas esu labai pasimetus - konsultantė demonstravo aparačiuką, ir viską darė su MK kosmetika, dabar pagalvojau, kad galbūt man netiko netgi iš MK kažkas arba prausiklis arba kremas...  unsure.gif

O gal per ilgai "vale" veida, nes ten uztenka tik keliu brukstelejimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 30, 13:35)
Mano veido oda jautri, kas ne taip, iskart parausta, bet su aparaciuku niekad nebuna jokiu paraudimu, man ir atrodo, kad jus per stipriai spaudziat  4u.gif

Tai kaip tik, jei spaudziama per stipriai, sepetelio sereliai praktiskai nejudes, arba jei dar stipriau - sulinks ir kontaktuos su oda ne serelio galiukas, kuris valo ir galetu dirginti, o sonas - lygioji serelio dalis.

Atsakyti
noriu paklausti, labai konkreciai, gal jau kalbejote apie tai.
po kiek laiko nusidevi tie sereliai ir galvute. ar jie nusidevi? ar jau keitet kuri nusidevejusia? kalbu apie clarisonic mia aparata. (matau jis pigiausias is siulomu tokiu geresniu)

ir kaip jus ji dezinfekuojate? ar tiesiog nuplaunate kokiu muilu? (jauciu verdanciu vandeniu negalima plikyt)

dar noriu paklaust ar tai nera beveik tas pats kas veido kempinele. as turiu tokia, kaip sveitykle is bambuko pluosto (kaina keli litai) jei sveisti ja, irgi nusveicia gerai mirusias odos lasteles, makiaza...tik pamirstu naudoti. dabar prisiversiu, paziuresiu skirtuma.
Atsakyti