vibruojantis
Sveikos jau senai naudojančios šiuos veido valymo prietaisus. tai galite pasidalinti ispudziais po ilgo naudojimo laiko? veido bukle nepablogejo? veidas neissausejo?
Gal yra naudojančių Clarisonic'ą ne su viena galvute? Noriu prausti veidą su sensitive galvute, o kūną su body brush arba normal galvute. Ar lengva vieną nuimti ir uždėti kitą (pvz kas vakarą), ar aparato laužymas gaunasi?
Sveikutes
Noreciau paklausti merginu kurios naudojat aparaciukus,kuri rekomenduotumet is siu dvieju.
1. Pirmas
2. Clarin mia 2
Noreciau paklausti merginu kurios naudojat aparaciukus,kuri rekomenduotumet is siu dvieju.
1. Pirmas
2. Clarin mia 2
QUOTE(kraisle @ 2013 08 30, 14:02)
Sveikos jau senai naudojančios šiuos veido valymo prietaisus. tai galite pasidalinti ispudziais po ilgo naudojimo laiko? veido bukle nepablogejo? veidas neissausejo?
bandau jungtis prie klausimo, yra proga užsisakyt, ir pradedu abejoti ar nebus išleisti pinigai į balą. Žinau, kad individualu, kam tiko kam ne, tiesiog domina asmeninė patirtis
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 10 30, 16:47)
bandau jungtis prie klausimo, yra proga užsisakyt, ir pradedu abejoti ar nebus išleisti pinigai į balą. Žinau, kad individualu, kam tiko kam ne, tiesiog domina asmeninė patirtis
Nezinau, kas tengali netikti. Mano veido oda itin jautri bei sausa, bet nei issausejo, nei kas kita nutiko, tiesiog svari oda ir be savo aparaciuko as jau nebeisivaziduoju kasdienes rutinos
QUOTE(Tendre @ 2013 09 21, 21:15)
Gal yra naudojančių Clarisonic'ą ne su viena galvute? Noriu prausti veidą su sensitive galvute, o kūną su body brush arba normal galvute. Ar lengva vieną nuimti ir uždėti kitą (pvz kas vakarą), ar aparato laužymas gaunasi?
labai lengvai nusiima ir uzsideda, joks ne lauzymas
Is kur pigiausia pirkti ORIGINALIAS clarisonic galvutes?
mane , tai labai gundo sitas aparaciukas net seile varva kaip noriu
Sveikos, perskaiciau abi temas, bet tikriausiai praleidau pro akis, kuo skiriasi Clarisocic Mia2 ir Clarisonic Aria?
Ar yra kazkoks didesnis skirtumas tarp paprasto Mia2 ir deep pora arba acne serijos clarisonicu? Teko skaityti, kad nera didelio skirtumo, bet gal pakomentuos tos, kurios naudoja?
Aciu
Ar yra kazkoks didesnis skirtumas tarp paprasto Mia2 ir deep pora arba acne serijos clarisonicu? Teko skaityti, kad nera didelio skirtumo, bet gal pakomentuos tos, kurios naudoja?
Aciu
Sveikos,
Gal kuri bandet Rio Sonicleanse aparata? Amazon atsiliepimai labai geri, o ir kaina nesikandzioja labai
http://www.amazon.co...ords=face brush
Gal kuri bandet Rio Sonicleanse aparata? Amazon atsiliepimai labai geri, o ir kaina nesikandzioja labai
http://www.amazon.co...ords=face brush
QUOTE(Rutic @ 2013 11 26, 15:28)
Sveikos, perskaiciau abi temas, bet tikriausiai praleidau pro akis, kuo skiriasi Clarisocic Mia2 ir Clarisonic Aria?
Aciu
Aciu
Na ka, naudoju Aria, pries tai turejau Mia, Mia2, skirtumas tas, kad Aria turi 3 greiciau, berods kaip Plus taip pat baterija ikrauta ilgiau tarnauja. Taip pat dizainas zymiai grazesnis, toks plonytis, plastika nebe matinis, o blizgus, turi galimybe pasirinkti 1 ar 2 min, kaip ir Plus turi pyptelejimo funkcija, kuri man asmeniskai reikalinga ir labai patogi, na ir siaip - ta dalis, kur persijungia sviecia, pries issikraunant gali stebeti kiek dar gyva bus baterija, nes tai parodo tam tikra spalva.. Tai va, apibendrinant, Aria kaip Plus, tik neturi body funkcijos ir yra pigesne, turejau Plus, tai jis man ji buvo nereikalinga, Mia abi man buvo per daug primityvios, o Aria - pats tas