gal kuri yra bandžiusi ką nors panašaus?
http://www.manopreke...o-raudonas.html
nebežinau ką daryti - pirkti ar ne. Brangus, o ar rezultatas bus, neaišku
Norėčiau atgaivinti diskusijas Abi temas perskaičiau, patraukliausias pasirodė Clarisonic, bet ir sirius kaip matau daugumai pasiteisino Na o apie tą naują aparačiuką, kurį galima įsigyt lietuvoj, mažai atsiliepusių. Jau keli mėnesiai praejo, pasipasakokit, kaip sekasi su Sonic Clean?
O man skin sonic pasiteisino labai:)
Smagu, kad tinka ir patinka Bet kadangi Sonic Clean yra Lietuvoje ir už mažesnę kainą, o čia jau atsiliepė kelios mamytės, kad geras daiktas, galvoju jį čiupt Tuo pačiu nesinorisi iš to skūpumo antrą kartą susimokėt
Papildyta:
Beje, youtube review'ina butent tą Silk'n Sonic Clean tik prancūzės! O aš prancūziškai Gal kas pavertėjaus?
Papildyta:
Beje, youtube review'ina butent tą Silk'n Sonic Clean tik prancūzės! O aš prancūziškai Gal kas pavertėjaus?
Na intensyviau pagooglinusi radau skirtumą tarp Sonic Clean ir Clarisonic - Sonic Clean vibruoja 133 kartų per sekundę, o Clarisonic - 300 kartų per sekundę. Tai va kodėl mokam brangiau - tiesiog Clarisonic efektyvesnis. BET: jei jau negali įpirkti Clarisonic, geriau jau naudoti pigesnį jo broliuką, nei nieko. Ar sutinkat?
As manau, kad geriau verta pataupyti ir investuoti i geresni aparata juk jis ne vieniems metams perkamas. Nuo kovo menesio naudoju clarisonic, dabar jau akivaizdziai matosi, kad oda lygesne ir skaistesne, svyti. Praktiskai galeciau pudros nebenaudoti maskuot nebeturiu ka. Pagrindine beda buvo inkstirai ant skruostu- neber
mano raustanti veido oda irgi idomu ar galima tokius aparaciukus naudoti tokiai jautresniai odai?
gal kas primins kurie aparatukai vibruojantys, o kurie besisukantys?
QUOTE(b.kite @ 2013 08 25, 19:56)
gal kas primins kurie aparatukai vibruojantys, o kurie besisukantys?
Clarisonic, Skinsonic/Sirius sonic, Sonic Clean vibruoja.
Olay, Revolve ir dauguma kitų pigesnių - sukasi.
QUOTE(SweetLemon @ 2013 08 26, 08:59)
Clarisonic, Skinsonic/Sirius sonic, Sonic Clean vibruoja.
aciu labai
o geresnis besisukantis ar vibruojantis?