jau savaite naudoju clarisonic mia 2, pradzioj bijojau, kad neismestu spuogais ir nebutu to odos 'valymosi', bet (tfu tfu tfu) nieko panasaus neivyko oda iskart po pirmo valymo pasidare svelni, glotna, grynai kaip kelios dienos po kosmetologinio veido valymo.. pirkau aprata su viltim, kad neleis atsirasti baltiems inkstirams ant skruostu, nes vien del ju kas 3-4 menesius turiu eit pas kosmetologe. tai tikiuosi daugiau to neprireiks arba prireiks zymiai reciau
gaila, kad situo aparatu negalima akiu makiazo valyti.. nes tikrai super paprastas, patogus, greitas ir veiksmingas budas visa spakliu nuo veido nugramdyt
Sveikos, merginos
gal kuri gali patarti kokį aparatą ir kur įsigyti veido ovalui gražinti, veido raumenis stangrini, veido odą skaistinti, na, kad vienas aparatas turėtų visas šitas funkcijas.
Ačiū.
gal kuri gali patarti kokį aparatą ir kur įsigyti veido ovalui gražinti, veido raumenis stangrini, veido odą skaistinti, na, kad vienas aparatas turėtų visas šitas funkcijas.
Ačiū.
aš tai irgi dar džiaugiuosi savo Sonic'u. Va dabar buvau savaitei išvažiavus, aparato neėmiau ir iš kart kažkokia kitokia oda buvo ir pudra negražiai dengėsi
QUOTE(marijaj @ 2013 03 29, 16:22)
Sveikos, merginos
Ačiū.
Ačiū.
O gal tema pasiskaitykite, va ir rasite visus atsakymus.
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 31, 00:43)
O gal tema pasiskaitykite, va ir rasite visus atsakymus.
na, atsiprašau, gal ir neatidžiai viską perskaičiau , bet kaip susidarė įspūdis labiausiai vyksta diskusija apie veidą valančius aparatus (kas man neaktualu), bei jų veikimą, siuntimą ir t.t.
O pasiklausti patarimo niekas nedraudžia tiesiog nebeturiu kantrybės po visus forumus landžioti bei ieškoti kokybiško daikto, kad ir nepigaus, bet visgi todėl ir kreipiausi su prašymu padėti.
Bet forumas tam ir skirtas, kad aptarti turimus paratus. Ieskancios turetu perskaityti nors viena tema ir is diskusiju suprastu ko reikia, tada jau ir pasitikslinti kas neaisku. Merginos raso ka randa, ka ismegina, tad nera labai malonu, kai kazkas ateina ir net nepasigilines tiesiog numeta klausima, ir atsakinekite man, sukramtykite uz mane viska.
Sakote, kad jums sie aparatai netinka. Bet juk rasete, kad norite "veido odą skaistinti". Butens, sie, veido oda valantys aparatai isvalo giliai oda ir ji tampa zymiai skaistesme. Pas mane Skin Sonic aparatas. Jis turi antgali masazui. Tai juo varinejant per veida, stangreja oda. Galima ir ovala juo grainti. Nrs ovalas grazinamas ne aparatasi o mazasais. Pvz:kobido masazais.
Sakote, kad jums sie aparatai netinka. Bet juk rasete, kad norite "veido odą skaistinti". Butens, sie, veido oda valantys aparatai isvalo giliai oda ir ji tampa zymiai skaistesme. Pas mane Skin Sonic aparatas. Jis turi antgali masazui. Tai juo varinejant per veida, stangreja oda. Galima ir ovala juo grainti. Nrs ovalas grazinamas ne aparatasi o mazasais. Pvz:kobido masazais.
gal kvailą klausimą turiu, bet ar naudojate aparatus tos, kurios turite jautrią į sausumą linkusią odą? noreciau tokio aparato, bet baisu nepablogint padeties
o jautrumas kam? Judesiui, masazams ar priemonems??
Aparatas odos nesausina, tik isvalo giliau poras nuo nesvarumu. Odos svarinimas ir jos sausumas-nesusije. Jei oda sausa, tai nereiskia, kad jos nereikia isvalyti giliau, nei tai padaro prausimasis rankomis. Jei nevalyti odos, tai prie sausumo prisides dar ir kitos odos problemos.
Aparatas odos nesausina, tik isvalo giliau poras nuo nesvarumu. Odos svarinimas ir jos sausumas-nesusije. Jei oda sausa, tai nereiskia, kad jos nereikia isvalyti giliau, nei tai padaro prausimasis rankomis. Jei nevalyti odos, tai prie sausumo prisides dar ir kitos odos problemos.
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 01, 19:28)
o jautrumas kam? Judesiui, masazams ar priemonems??
Priemonėms neatitaikytoms odai turiu veido šepetuką naudojamą rankiniu būdu, gal ir aparatas nepakenks na galvoju pasimėginti pigesnį variantą - olay
Jei su sepetuku rankiniu viskas tiko, tai ir su aparatu viskas bus gerai, tik greiciau ir patogiau:) O priemones pristaikykite savo odelei. Plaukite aparatu ne su prausikliu o su pieneliu, tai labiau patiks sausai odai. As su aparatu naudoju tik pieneli o jei putomis prausiuosi, tai rankomis. Bet oda reikia valyti. Gal jusu odele pyksta ant sintetiniu priemoniu? Meginkite naturalias, be xemiju ir sintetiku.
Ačiū už patarimus bandysiu Olay aparatą, o dėl priemonių tai iš tikrųjų dar nesu atitaikiusi veidui geriausiai tinkamų - tik kremai Biodermos geriausi man, na bet čia jau kita tema
Ir Maskva ne is karto statesi:) tsirinksite ir jus savo priemones:) Drekinkite odele butinai, kaukes dekite ir aparateliu naudokites, gal tik ne kasdien. Zodziu, pati atirinksite kiek , su kuo ir kada naudoti aparata