Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Norėjau paklausti nuomonės apie aparačiuką PMD personalmicroderm gal kuri turi ir naudoja?
http://www.personalmicroderm.com
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 01 14, 15:22)
as tai naudoju Sirius, nu viskas kaip ir ok, bet mane tai baisiausiaiai nervina kad tas dangtelis nuo bateriju, nu nuo koto smukineja... Nu pasiutinas. SUdreksta ir smunka zemyn....

Aš buvau trinktelėjus savąjį Skinsoniką, matyt nulūžo detalytė ir taip pat smukinėja doh.gif Iki tol nesmukinėdavo g.gif
Pakeisiu baterijas į duracel longlife ir suklijuosiu moment klijais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2013 01 17, 13:25)
Ne kartą pastebėjau, kad panaudojus Clarisonicą mane paberia...

o kiek laiko naudoji? gal jau reik galvutę keist? mirksiukas.gif

man kol kas labai patinka, oda švelni po jo, bet kad idealiai poras išvalė tai taip nėra smile.gif
Atsakyti
Apie mėnesį naudoju Sonic Clean. Kadangi turiu ir Olay aparačiuką, galiu šiuos du palyginti. Gal kam pravers, kas dar renkasi.

Esminis skirtumas, kad Olay galvutė sukasi, o SC vibruoja (manau, panašiai kaip ir Clarisonic). Tiesa, Sonic Clean galvutė aštresnė nei Olay. Čia pliusas Olay.

Sonic Clean yra kur kas didesnis nei Olay (Olay dabar naudoju kelionėms), aprėpia didesnius plotus, todėl patogiau (ir greičiau) praustis.

Be to, Sonic Clean privalumas, kad jis turi stovą, po minutės automatiškai išsijungia, komplekte yra iškart dvi galvutės (be to, nebrangus jų keitimas. Galvučių galima įsigyti ir Lietuvoje, dviejų kaina - 20 litų, kai Olay, pavyzdžiui, Amazon kainuoja 10 dol. ir dar labai brangus siuntimas).

Kaip minėjau, SC naudoju apie mėnesį , o dar nė karto nekroviau. Tai, kad aparačiukas yra įkraunamas, o ne maitinamas baterijomis, - man privalumas.

O jei kalbėti apie poveikį odai, panašus jis abiejų aparatų. Net negalėčiau pasakyti, kuris prausia švariau. Faktas, kad Olay daug švelniau. Nors kai pradėjau naudoti SC, bėrimų irgi neatsirado, nors jis toks aštrokas.

Nesu bandžiusi Clarsisonic, bet, manau, SC yra kažkas panašaus į jį. Todėl, jei kas gundosi tokiais aparatais ir nenori išleist daug pinigų, tikrai patarčiau įsigyt SC.

O lyginant SC ir Olay, išvada tokia: gerai turėt skirtingus, bet jei reiktų rinktis vieną, rinkčiaus SC. Atrodo, labiau vertas pinigų (kainavo apie 160 litų, o Olay siunčiantis iš JAV (jau su siuntimu) - apie 120 litų).

Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2013 02 05, 21:43)
Apie mėnesį naudoju Sonic Clean. Kadangi turiu ir Olay aparačiuką, galiu šiuos du palyginti. Gal kam pravers, kas dar renkasi.

O kur pirkotes SC?? dabar cia akcija yra, ar toki pat turite? http://www.hairfree....lis-sonic-clean
Atsakyti
Šian pasiėmiau ir išbandžiau Sonic Clean
user posted image

Priešistorė:
aš jau kelis metus veidą prausdavau tokiu šepetuku, kitaip jausdavausi nešvariai nusiprausus ax.gif
Taigi išgirdus, kad jau yra tokie elektroniniai šepetukai labai apsidžiaugiau ir pradėjau ieškotis info.

Clarisonic'o neįpirkčiau. Ir truputį bijočiau kažką pirkti už toookią kainą, kai nežinau ar man 100% patiks.
Olay bais negražus blush2.gif
Skinsonic'as gaaal ir nieko, bet nenorėjau siųstis ir plius jis su baterijom, ko irgi nenorėjau
Sigmos aparatukas staigiai pabrango tai ir per tarpininę ir net jei pati siųsčiausi ir mokėčiau muitą gautųsi kosminė kaina

Taigi, pamačius šitam akciją, nusprendžiau, kad reikia bandyt laimę.

Pliusai:
atsparus vandeniui
reguliuojamas greitis (yra du greičio režimai)
išsijungia po minutės
kraunamas
vibruoja (kažkodėl buvau įsitikinus, kad sukasi, bet dar labiau apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad vibruoja)
gražus biggrin.gif
Nereikia siųstis, nereikia adapterių
Maloniai vibruoja, t.y. rankoj nebaisu laikyti, niekas nenusivibruoja

Minusai:
visai garsiai veikia, bet manau, aš jau čia šiaip kabinėjuosi
neina krauti laikant dėkle. Reikia išimti ir tik tada pasijungia kroviklis

Daugiau nieko negaliu parašyti, dar tik kartą naudojau, bet labai smagi oda ir kremas greit įsigėrė. Po kokio mėnesio papildysiu smile.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš sonic clean. Niekaip nepavyksta nokautuoti inkštirų, tai gal šis aparačiukas bent kiek padės valyti veido odą. O ir kaina visai nebloga gavosi. Tikiuosi greit išbandyt ir parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Turiu vibruojantį aparačiuką (kažkokios neaiškios firmos, bet savo funkciją atlieka), tai noriu paklausti tų, kurios turi riebesnę probleminę odą ir naudoja tokio tipo aparatus masažui, ar jums jie neiškelia skausmingų giluminių spuogų g.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2013 03 21, 14:36)
Užsisakiau ir aš sonic clean. Niekaip nepavyksta nokautuoti inkštirų, tai gal šis aparačiukas bent kiek padės valyti veido odą. O ir kaina visai nebloga gavosi. Tikiuosi greit išbandyt ir parašysiu atsiliepimus 4u.gif

Dregnais pirstais pakabinkite paprastos geriamosios sodos (naturalus produktas) ir sukamaisiais judesiais pavalykite suslapinta vandeniu, inkstiruota, uzsikimsusiomis poromis, oda. Super gerai isvalo. Galite sodos kosele palaikyti ant odos, tada jau patrinti pirstais ir nuplsuti vandeniu. Po to-molio kauke ant tu vietu ir oda tikrai issivalys. Zinoma, ne per viena procedura.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 21, 13:49)
Dregnais pirstais pakabinkite paprastos geriamosios sodos (naturalus produktas) ir sukamaisiais judesiais pavalykite suslapinta vandeniu, inkstiruota, uzsikimsusiomis poromis, oda. Super gerai isvalo. Galite sodos kosele palaikyti ant odos, tada jau patrinti pirstais ir nuplsuti vandeniu. Po to-molio kauke ant tu vietu ir oda tikrai issivalys. Zinoma, ne per viena procedura.

O neišsausins odos labai? Nes pas mane irgi porų problema yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 21, 14:49)

Ačiū už patarimus, bus išbandyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 21, 14:51)
O neišsausins odos labai? Nes pas mane irgi porų problema yra doh.gif

Man-ne. Nereikia kasdien trinti, zinoma:) po to kremuku drekinanciu patepkite odele, itapsnokite kremuka ant dregnos odeles. Viskas bus ciki:)
Atsakyti