Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(CoCo-D @ 2013 01 03, 08:39)
Sveikos, aš irgi neriuosi iš kailio, kad kaip nors pagerinčiau odos būklę  g.gif
Gal kuri turite rimtos informacijos apie šviesos terapiją?
https://www.siriusbeauty.com/order/
čia visokių aparačiukų...  g.gif

Šviesos terapija
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 01 03, 02:36)
veido sauna, veikia garais, atkemsa poras, kad jas butu galima giliau isvalyti? Idomu, ar veiksminga?

Aš esu naudojusi pas komsetologę prieš mechaninį veido valymą. Ir tai jau seniai buvo. Tai aš kaip suprantu, šitas aparatas skirtas atverti poras, kad lengviau būtų išvalyti, išspaudyti inkštirus, spuogus. Kažkiek veiksminga, atsiverdavo tos poros tikrai, bet aš tokio aparato nepirkčiau, virš karšto vandens veidą palaikykit ir bus tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

na perskaičiau visą temą, peržiūrėjau šimtus video ir nusprenžiau, kad ir man reikia Clarisonico 4u.gif
Tik kaina baisinga, tai google bandau ieškoti skelbimuose,gal kas lietuvoje parduoda ir forumuose knisuosi gal kuriai supermamytei atsibodo ir parduos man pabandyti biggrin.gif

Ir kaip tik tokiu netinkamu laiku pradėjau domėti šituo aparačiuku, kaip tik gavau draudimo pinigėlių, kuriuos reikėtų padėti kur taupiai, o man va veido šepetuko už kelis šimtus prireikė ax.gif
Atsakyti
as tai naudoju Sirius, nu viskas kaip ir ok, bet mane tai baisiausiaiai nervina kad tas dangtelis nuo bateriju, nu nuo koto smukineja... Nu pasiutinas. SUdreksta ir smunka zemyn....
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 01 14, 15:22)
as tai naudoju Sirius, nu viskas kaip ir ok, bet mane tai baisiausiaiai nervina kad tas dangtelis nuo bateriju, nu nuo koto smukineja... Nu pasiutinas. SUdreksta ir smunka zemyn....

Ir man smūksta, maniau čia koks manojo aparačiuko defektukas g.gif Bet aš jau įpratau tvirčiau ranka suimti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 01 16, 14:49)
Ir man smūksta, maniau čia koks manojo aparačiuko defektukas  g.gif Bet aš jau įpratau tvirčiau ranka suimti.  mirksiukas.gif

Man irgi tas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 16, 22:35)
Man irgi tas buvo.

o ka darei kad jau taip nebera?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 01 17, 10:17)
o ka darei kad jau taip nebera?

Nieko, yra kaip ir buvo:)
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 01 14, 15:22)

Turiu jau metus laiko, na jau naudoju ne kasdien, bet dangtelis laikosi puikiai nei karto nera nusmukes smile.gif
Atsakyti
Turiu Clarisonicą, oda kaip nespindi, taip nespindi smile.gif dažniausiai jį naudoju tada, kai būnu krempudrą užsitepus, nes, bent man toks jausmas, kad švariau nusiprausiu smile.gif Ne kartą pastebėjau, kad panaudojus Clarisonicą mane paberia...
Išvada - antrąkart tikriausiai nepirkčiau, arba pirkčiau pigesnį variantą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZaliaMeta: 17 sausio 2013 - 13:26
QUOTE(ZaliaMeta @ 2013 01 17, 15:25)
Turiu Clarisonicą, oda kaip nespindi, taip nespindi smile.gif dažniausiai jį naudoju tada, kai būnu krempudrą užsitepus, nes, bent man toks jausmas, kad švariau nusiprausiu  smile.gif  Ne kartą pastebėjau, kad panaudojus Clarisonicą mane paberia...
Išvada - antrąkart tikriausiai nepirkčiau, arba pirkčiau pigesnį variantą  smile.gif

Man irgi nebuvo stebuklo naudojant "Clarisonic Mia". Ir dar pastebėjau, kad odą sausina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 01 03, 02:36)
O gal kas tokiu aparatu naudojasi:
user posted image

veido sauna, veikia garais, atkemsa poras, kad jas butu galima giliau isvalyti? Idomu, ar veiksminga?

lygiai toki pati efekta gausite virs garuojancio puodo:) Tokius aparatus naudoja grozio salonai,nes puodas atrodytu neestetiskai:)
As dedu karsta ranksluosti-atsiveria poros. Tada darau procedura. Taip kartoju 3 kartus.Pabaigoje nuvalau veida karstu ranksluosciu ir uzdedu salta ranksluosti,kad sutraukti poras.
O jus,nuo valomujuaparatuku, masaziniu galvuciu nenaudijate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 sausio 2013 - 23:02