Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Beata11 @ 2012 10 03, 19:43)
Aš naudoju Sonic Clean. Perskaičiau visą temą ir man jis pasirodė geriausias pagal kainos ir kokybės santykį.

O jis sukasi ratu ar vibruodamas valo?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2012 08 21, 19:26)
po pusmecio naudojimo jokio skirtumo nematau,naudoju vien del to kad gerai nuvalo makiaza

Žinokit aš irgi panašiai... Turiu Skinsonic. Šiaip mano oda kaip nebuvo labai graži, tokia pati nelabai ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 10 04, 07:46)
O jis sukasi ratu ar vibruodamas valo?

vibruodamas valo
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie SIGMA aparaciuka? ax.gif
Atsakyti
Naudoju OLAY jau antrą savaitę, negaliu pasakyt, kad aparačiukas kažkoks stebuklingas ir, kad labai patenkinta, nuprausia gana švariai ir tiek. g.gif Tikiuosi geresnio efekto po ilgesnio naudojimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2012 10 03, 20:43)
Aš naudoju Sonic Clean. Perskaičiau visą temą ir man jis pasirodė geriausias pagal kainos ir kokybės santykį. Dabar kaip ir vartotoja galiu pasakyti, kad nenusivyliau

ga kas galetu si aparaciuka palyginti su kitais? ax.gif nors kaip suprantu jis dar naujas sitoj temoj smile.gif as irgi mastau uzsisakyti sita,tik kazkaip nezinau ar gerai kad cia tik vienos rusies galvute g.gif o ir pinigai nemazi vistiek eksperimentui..bet taip atsibodo tie smulkus spuogeliai,odos issausejimas vietomis tepant pudra..

Atsakyti
Sveikutes,

Galbut kas nors zinote kiek kainuoja ir kur galima isigyti Clarisonic?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 19 gruodžio 2012 - 02:15
QUOTE(popcornas @ 2012 12 19, 04:14)
Sveikutes,

nu jomajo blink.gif biggrin.gif drozk i temos pirma puslapi ir skaityt viska nuo pradziu, pridiskutuota n+1 kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 12 19, 03:14)
Sveikutes,

Nesenai pirkau Clarisonic Mia per tarpininkes is skinstore, aparaciukas 119dol ir 2papildomos galvutes 40dol, tai nuo bendros sumos dar buvo -20proc, su visais mokesciais galutine bendra kaina gavosi apie 430lt[aparaciukas +2galvutes] 4u.gif
Atsakyti

Jau ilgiau nei mėnesį naudoju Olay X-Pro aparačiuką. Esu labai patenkinta ir stebiuos, kaip anksčiau be tokio dalyko išsiversdavau. Olay sakiausi iš Amazon, kai buvo didelė nuolaida.

Dabar susigundžiau nusipirkti ir Sonic Clean. Kaip suprantu, jis veikia nesisukdamas, o vibruodamas?

Pati nežinau, kam man dviejų aparačiukų, bet, manau, pravers. Tuo labiau, kad Sonic Clean galvutės pigesnės ir jis pakraunamas...

Atsakyti
O gal kas tokiu aparatu naudojasi:
user posted image

veido sauna, veikia garais, atkemsa poras, kad jas butu galima giliau isvalyti? Idomu, ar veiksminga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 03 sausio 2013 - 01:36
Sveikos, aš irgi neriuosi iš kailio, kad kaip nors pagerinčiau odos būklę g.gif
Gal kuri turite rimtos informacijos apie šviesos terapiją?
https://www.siriusbeauty.com/order/
čia visokių aparačiukų... g.gif
Atsakyti