QUOTE(ievvvvaa @ 2012 08 21, 20:13)
Vis tiek tas sirius stebuklingas daiktas po gero pusmecio naudojimo, oda tikrai tikrai kitokia na, ne vien tik jo deka, zinoma.
po pusmecio naudojimo jokio skirtumo nematau,naudoju vien del to kad gerai nuvalo makiaza
ar tokie aparatai tiktų jautriai, į raudonumą linkusiai odai su išsiplėtusiomis poromis? mano oda tokia, kai kur matosi kraujagyslės, ar nebūtų pernelyg agresyvu tokią odą su aparatu valyti ar tai bloga mintis? žinau, kad yra visokie sensitive ir delicate antgaliai, bet gal sulauksiu atsiliepimų iš panašią odą turinčių.
QUOTE(ciurlionis @ 2012 08 21, 21:26)
po pusmecio naudojimo jokio skirtumo nematau,naudoju vien del to kad gerai nuvalo makiaza
gal jusu oda ir taip nebloga, todel ir ner akivaizdaus skirtumo.
man jis atradimas, odos bukle pasikeite akivaizdziai.
Sveikos, merginos. Įsigyjau ir aš clarisonic Mia Negaliu dar pasigirti ar jis man labai padėjo, nes tik šiandien gavau Tiesiog gal ką sudomins ir tokia informacija. Pirkau jį escentual.com Dabar jie ten lyg ir akciją turi 20% nuo įprastos kainos. Man kainavo 430Lt su siuntimu. Rinkausi coral spalvą, bet ji buvo populiariausia ir jos jau nėra, bet yra daug kitų Skaitinėjausi aš jūsų temą ir kokį gerą mėnesį svarsčiau pirkt-nepirkt... nusipirkau Pati nesu patyrusi internetinė pikėja, iš JAV siųstis-muitų nenoriu, tarpininkių irgi nenoriu , o čia kaip suprantu siunčia iš Anglijos, tai ir muitų nėra. Ėmiau pigiausią siuntimą, jie rašo užtrunka 7-10 dienų, bet buvau maloniai nustebinta, kai gavau per 3. Taip kad, kas nori pirkti - rekomenduoju
Gal kas naudojate šį Sonic Clean aparatą? Kokie atsiliepimai, palyginimai su kitais?
Kadangi turejau ilga laika tiek Clarisonic, tiek Sirius aparatus, galiu juos palyginti. Visu pirma, tai jie tikrai skiriasi, kiek ziurejau youtube, daug kas teigia, jog nera skirtumo, bet jis man buvo juntamas.
Sirius:
+Svariai prausia oda, gerai nuvalomas makiazas
+Nera laiko limito, aparatas savaime neissijungia
+Galvutes ilgai tarnauja naudojant 2k/d.
+Ilgas baterijos tarnavimo laikas (naudojant 2k./d. kasdien, laiko jau ilgiau nei 8 men).
-Svelniausios galvutes sereliai yra pernelyg minksti, klaiposi visaip, net sunku paaiskinti, nejauciu reikiamo svarumo, kai jas naudoju.
-Pirmus kartus normal galvute atrode per siurksti, ypac su stipriau valanciu prausikliu, po mazdaug savaites pripratau ir efektas buvo puikus.
-Tik 2 rusiu galvutes
Clarisonic:
+Sereliu struktura kitokia nei Sirius, maloniau jauciasi odai
+Geriau isvalo nosies sonus
+Didesnis ivairiu galvuciu pasirinkimas (4)
-Pirmasis aparatas buvo su gamybiniu broku. Kazkodel i tarpininkes nesikreipiau, bet kazin ar butu kuo padejusios, gi jokiu cekiu neturiu pirkdama per jas.
-Aparatas automatiskai issijungia. Man duoto laiko nepakanka, visad jungiu antram seansui
Is esmes abu aparatai vibruoja skirtingai Sirius visu korpusu, o Clarisonic tik galvutes sritis. Be to Mia2 turi ir papildoma greicio mygtuka, kas man labai patinka, visad 2 greiti naudoju. Jei reiketu pasirinkti viena ir ribotu finansai, rinkciausi Sirius, o jei yra galimybes - Clarisonic.
Sirius:
+Nera laiko limito, aparatas savaime neissijungia
+Ilgas baterijos tarnavimo laikas (naudojant 2k./d. kasdien, laiko jau ilgiau nei 8 men).
-Svelniausios galvutes sereliai yra pernelyg minksti, klaiposi visaip, net sunku paaiskinti, nejauciu reikiamo svarumo, kai jas naudoju.
-Pirmus kartus normal galvute atrode per siurksti, ypac su stipriau valanciu prausikliu, po mazdaug savaites pripratau ir efektas buvo puikus.
-Tik 2 rusiu galvutes
Clarisonic:
+Sereliu struktura kitokia nei Sirius, maloniau jauciasi odai
+Geriau isvalo nosies sonus
+Didesnis ivairiu galvuciu pasirinkimas (4)
-Pirmasis aparatas buvo su gamybiniu broku. Kazkodel i tarpininkes nesikreipiau, bet kazin ar butu kuo padejusios, gi jokiu cekiu neturiu pirkdama per jas.
-Aparatas automatiskai issijungia. Man duoto laiko nepakanka, visad jungiu antram seansui
Is esmes abu aparatai vibruoja skirtingai Sirius visu korpusu, o Clarisonic tik galvutes sritis. Be to Mia2 turi ir papildoma greicio mygtuka, kas man labai patinka, visad 2 greiti naudoju. Jei reiketu pasirinkti viena ir ribotu finansai, rinkciausi Sirius, o jei yra galimybes - Clarisonic.
QUOTE(Caridian @ 2012 09 26, 13:39)
Kadangi turejau ilga laika tiek Clarisonic, tiek Sirius aparatus, galiu juos palyginti. Visu pirma, tai jie tikrai skiriasi, kiek ziurejau youtube, daug kas teigia, jog nera skirtumo, bet jis man buvo juntamas.
Kaip smagu, kad pasidalijot savo patirtimi, nes labai idomu, ypac kai as planuoju pirkti veido valymo aparaciuka mastau apie clarisonic mia, bet va o gal neuztektu to vieno greicio ir gal geriau Mia2
QUOTE(linute_klp @ 2012 09 26, 13:50)
Kaip smagu, kad pasidalijot savo patirtimi, nes labai idomu, ypac kai as planuoju pirkti veido valymo aparaciuka mastau apie clarisonic mia, bet va o gal neuztektu to vieno greicio ir gal geriau Mia2
Man, kai naudojau mia, uzteko ir to vieno greicio, isvalydavo veida gerai.
QUOTE(Caridian @ 2012 09 26, 16:13)
Man, kai naudojau mia, uzteko ir to vieno greicio, isvalydavo veida gerai.
Tai turbut ir man uzteks Mia Aciu labai
Kas nors jau uzsakinejo naujas galvutes Sirius aparatui?
vel per tarpininke ar yra ir kitu budu
vel per tarpininke ar yra ir kitu budu
QUOTE(mani @ 2012 09 19, 14:52)
Gal kas naudojate šį Sonic Clean aparatą? Kokie atsiliepimai, palyginimai su kitais?
Aš naudoju Sonic Clean. Perskaičiau visą temą ir man jis pasirodė geriausias pagal kainos ir kokybės santykį. Dabar kaip ir vartotoja galiu pasakyti, kad nenusivyliau