Bet daznas tokiu valanciu aparatu nera rekomenduojamas.negalima kasdien jais valyti.klausiau kosmetologes tai sake maximum karta per savaite.paskui uzsideti kauke padrekinti-pamaitinti tiesiog butina.ir atsargiai aplinka jautrias vietas ypac akis.
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 20, 14:36)
Labai uzsinorejau skinsonico, bet sakykit, ar nebus efektas valymo panasus kaip su tokiu apvaliu sepetuku su sereliais (maciau the body shope parduoda toki) taip pat valai juo sukamaisiais judesiais ir tiek ?
Tikrai ne tas pats. Bandziau ir as TBS, tai nera net ko lyginti.
Jau beveik 2 sav naudoju skinsonica tai efektas tik geras, ir kuo toliau tuo geriau
QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 15:55)
Bet daznas tokiu valanciu aparatu nera rekomenduojamas.negalima kasdien jais valyti.
pagrįskit
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 20, 17:16)
pagrįskit
O mano kosmetologe sake kad negerai, nes toks kasdieninis sveitimas isreguliuoja odos PH ir tampa nebe 5.5, bet as kazkaip abejoju ar ji isvis suprato apie koki as cia aparata kalbu
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 20, 17:08)
Tikrai ne tas pats. Bandziau ir as TBS, tai nera net ko lyginti.
Jau beveik 2 sav naudoju skinsonica tai efektas tik geras, ir kuo toliau tuo geriau
Tiesiog maciau youtube kaip mergina greitais sukamaisiais judesiais makalavo sau tuo aparaciuku per veida Juk to sepetuko is bodu shopo galvute irgi apvali su sereliais, tai maniau kad tas pats veikimo principas, tik rankiniu budu taip sakant Bet turbut kazka ne taip isivaizduoju, kaip tas skinsonikas veikia ar ji tiesiog prilieti prie odos , jis vibruoja, ir letais judesiukasi bruzini veida ? paaiskinkit kaip juo naudotis prasau
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 20, 21:42)
Tiesiog maciau youtube kaip mergina greitais sukamaisiais judesiais makalavo sau tuo aparaciuku per veida Juk to sepetuko is bodu shopo galvute irgi apvali su sereliais, tai maniau kad tas pats veikimo principas, tik rankiniu budu taip sakant Bet turbut kazka ne taip isivaizduoju, kaip tas skinsonikas veikia ar ji tiesiog prilieti prie odos , jis vibruoja, ir letais judesiukasi bruzini veida ? paaiskinkit kaip juo naudotis prasau
Ranka nepasukiosi tokiu greiciu Jei kalbant apie vibruojancius aparaciukus, tai taip- jie vibruoja ir dar kartu sukamaisiais judesiais vazineji po veida Be to, TBS sereliai nepalyginamai siurkstesni uz skinsonico, kaip tik buvau lyginus kai gavau aparata Su TBS tikrai kiekv diena nepasveistumet, nes net skaudetu manau (as vasara praktikavau, tai karta i savaite max)
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 20, 23:33)
Ranka nepasukiosi tokiu greiciu Jei kalbant apie vibruojancius aparaciukus, tai taip- jie vibruoja ir dar kartu sukamaisiais judesiais vazineji po veida Be to, TBS sereliai nepalyginamai siurkstesni uz skinsonico, kaip tik buvau lyginus kai gavau aparata Su TBS tikrai kiekv diena nepasveistumet, nes net skaudetu manau (as vasara praktikavau, tai karta i savaite max)
O tai skinsoniko galvute pati sukiojaisi ir vibruoja ?vistiek gi juo vedzioji po veida, ar kaip ? atsiprasau uz kvailus klausimus, tiesiog nemaciau jo gyvai, o tik per youtube, kaip jau minejau tai sakot to sepetelio sereliai daug siurkstesni, tai tada zinoma kad kasdien negalima
Ji vibruoja, o jau naudojant vedžioji veidu sukamaisiais judesiais.
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 21, 15:00)
Ji vibruoja, o jau naudojant vedžioji veidu sukamaisiais judesiais.
Na va, reiskias teisingai isivaizdavau aciu
ateinu atsiprašyti skinsoniko paskutini karta rašiau kad šiurkšti švelniausia galvutė, bet pakeičiau priemones ir neturiu kuom skūstis )).
Dar giriu ji nes po ilgesnio naudojimo oda labai apsivalė, labai retai išlenda koks spuogelis, poros labai apsivaliusios, šiaip labai patenkinta
Dar giriu ji nes po ilgesnio naudojimo oda labai apsivalė, labai retai išlenda koks spuogelis, poros labai apsivaliusios, šiaip labai patenkinta
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 20, 20:46)
O mano kosmetologe sake kad negerai, nes toks kasdieninis sveitimas isreguliuoja odos PH ir tampa nebe 5.5, bet as kazkaip abejoju ar ji isvis suprato apie koki as cia aparata kalbu
maža ten šveitimo. Skinsonic'as tiesiog vibruoja, o šveitimą pats reguliuoji, priklauso nuo galvutės, aparato spaudimo. Nuo šepetėlio odos pH kažin ar gali pakist, nuo priemonių taip
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 22, 10:32)
maža ten šveitimo. Skinsonic'as tiesiog vibruoja, o šveitimą pats reguliuoji, priklauso nuo galvutės, aparato spaudimo. Nuo šepetėlio odos pH kažin ar gali pakist, nuo priemonių taip
Na man tai jaučiasi šveitimas..o spausti gi iš viso nereikia tos galvutės. Instrukcijoj netgi paryškinta, kad negalima spausti galvutės:)
ir aš kasdien nešveičiu