Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Na jungiuosi prie jusu temutes. Pries kelias dienas is feelunique.com gavau Clarisonic Plus. Labai daug skaiciau cia SM atsiliepimus ir Youtube ziurejau ir kitus uzsienio forumus paskaitinejau. Zodziu apsisprendziau ties Clarisonic Plus ir esu isitikinus, kad neprasoviau. Nors naudojau dar tik 4 kartelius ( darausi ryte ir vakare), man patiko jo veikimo principas: labai maloniai masazuoja, netaso odos, kaip kazkuri minejo ant nosies jauciasi vibracija stipriau, bet man tai nesukelia diskonforto. Po rytines proceduros veidas atrodo gaivesnis, toks sviezesnis, sveikai rausvesnis ( tikrai ne paraudes biggrin.gif ). Maloniai tepasi kremas, gal greiciau susigeria. Patiko, kad reguliuojasi greitis ir yra reguliuojams Timeris. Man minutes pasirode mazoka, tad pasirinkau 2 minutes procedurai. Zodziu kokybiskas, geras daikciukas, net vyras apziurejes neturejo prie ko prikibt, gal tik prie kainos biggrin.gif , na vis tik ji siek tiek uzkelta.
Atsakyti
Merginos, o kai pradejote naudoti aparatus, ar dabar jums reikia kokiu nors dar papildomu sveitikliu? 4u.gif
Atsakyti
kazkaip pati pakolkas neturiu aparaciuko,bet dristu teigti kad jeigu ji nauduojant kad ir 1karta dienoje tarkim ryte,tai tikrai jokiu papildomu sveitikliu nebereikia gi ir taip puikiai nusveicia oda,ka jau bekalbet jai ryte ir vakare jisai yra naudojamas tuolabiau papildomai sveist oda tikrai nemanau kad kazkam prireikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 27, 20:15)
kazkaip pati pakolkas neturiu aparaciuko,bet dristu teigti kad jeigu ji nauduojant kad ir 1karta dienoje tarkim ryte,tai tikrai jokiu papildomu sveitikliu nebereikia gi ir taip puikiai nusveicia oda,ka jau bekalbet jai ryte ir vakare jisai yra naudojamas tuolabiau papildomai sveist oda tikrai nemanau kad kazkam prireikia  ax.gif

Nu jo, as dar tik du kartus naudojau, vakar vakare normalios odos galvute, o ryte - jautriai odai, tai ta jautriai odai labai svelni:)
Dar man idomu, ar ta kempinele, skirta kremukui, ar nesugeria jinai produkto g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 01 27, 21:12)
Merginos, o kai pradejote naudoti aparatus, ar dabar jums reikia kokiu nors dar papildomu sveitikliu? 4u.gif


As panaudoju, ne taip daznai kiek be aparato, bet aparaciukas daugiau giliau isprausia, o man norisi ir to tokio nusveitimo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 01 27, 20:26)
As panaudoju, ne taip daznai kiek be aparato, bet aparaciukas daugiau giliau isprausia, o man norisi ir to tokio nusveitimo.

Aha, as irgi megstu, kai "giliau" pasveicia, tai ko gero teks ir toliau sveitikli naudot smile.gif
Atsakyti
as jau atsisakiau sveitiklio ax.gif
nematau poreikio jam smile.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie šį? Jau labai gražus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 12 29, 04:03)
Sigma cleansing and polishing tool

user posted image
user posted image

Pliusai, minusai ir šiaip pastebėjimai:
* Prieinama kaina - $39, galvutės - $9. Pirkau per tarpininkę iš oficialaus puslapio (sigmabeauty.com), sumokėjau apie 126 lt.
* Patraukli išvaizda, lengvas naudojimas. Aparačiukas atrodo kokybiškas, patogus laikyti, lengvas, nekelia daug triukšmo. Veikia sukimosi principu. Veikia su elementais, yra du greičiai. Yra vienas mygtukas, skirtas tiek įjungti/išjungti, tiek keisti greitį. Paprastai naudoju tik pirmąjį (lėtesnį) greitį, nors ir tas greitesnis nėra per stiprus.
* Turi dėklą ir 3 keičiamas galvutes skirtingiems odos tipams/poreikiams (soft (ružava) - tinka jautriai odai, taip pat skirta kasdieniniam naudojimui; medium (baltai ružava) - normaliai odai; firm (balta) - odos šveitimui. Kasdieniniam naudojimui naudoju pirmąją galvutę, kurią retkarčiais pakaitalioju su antrąją. Trečiąją tik išbandžiau, bet kažin ar naudosiu, veidui pasirodė per šiurkšti. Jei būtų poreikis naudoti kūnui, manau, būtų pats tas, tik šiek tiek mažoka.

Naudoju dar palyginti neilgai, keliskart per savaitę, bet matosi, kad teigiamai veikia odą: tapo skaistesnė, švaresnė, ypač T zonoj, kur poros linkusios kimštis.

Atsakyti
as papildomai nebenaudoju jokiu sveitikliu.
savo Clarisonica gavau sausio 11, vakar jau antra karta kroviau g.gif naudojau ivairiai, tai 1 tai 2 kart i diena (pagrinde vieno karto uztekdavo-vakare) bet kasdien. Pradzioj 2 min, paskui 1 min, veliau vel pora minuciu nusistaciau. Gal del tu zaidimu su taimeriu nusedo greit biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 01 29, 03:59)
Gal del tu zaidimu su taimeriu nusedo greit biggrin.gif  g.gif

Maniškis "MIA", žiūriu, irgi greit išsikrauna. Dar masažuoju ir kaklą, dekoltė, tai nespėju gal "sugaudyti" kaip minutes sunaudoju... g.gif
Atsakyti
ačiū, Vitulka.
Atsakyti