Na po tokiu sedevru tai norisi tik sleptis po lapais N-E-R-E-A-L-U
Woody tortas,Varskes gaivumelis su persikais
Sugarpaste + sokoladine marshmellows
Smurfette (nepavykusi ) tortas,Varskes gaivumelis su zele
Sugar paste + asseni lipdymo pastilazas
Sveikos mergytes
dzokada tavo tortukai nuostabus norejau pirma ideti, bet tu pralenkei keliom sekundem o kodel nepavykusi? man labai vykusi
-----------
mano kaledinis tortukas, kepiau vyresneliui i darzeli sventei, maziui kepu dabar (pirmadieniui)
JUODASIS MISKAS , super skanus gavosi, turbut pats skaniausias is visu , pastilazas
dzokada tavo tortukai nuostabus norejau pirma ideti, bet tu pralenkei keliom sekundem o kodel nepavykusi? man labai vykusi
-----------
mano kaledinis tortukas, kepiau vyresneliui i darzeli sventei, maziui kepu dabar (pirmadieniui)
JUODASIS MISKAS , super skanus gavosi, turbut pats skaniausias is visu , pastilazas
erikiuxxx kaip visada,nepriekaistingai isglostyti
Aciu
Aciu
Merginos, ar norint torto krastus apdelioti sausainiais "damu pirsteliai" reikia pries tai patepti sviestiniu kremu? Ar jie neissileistu, jei tortas varskinis gaivumelis?
dzokada,labai net pavyke torciukai.....
[B]erikiux,fantastiskas ziemiskas tortas.....
[B]erikiux,fantastiskas ziemiskas tortas.....
labai grazus tortai
QUOTE(kirbe @ 2011 12 17, 13:45)
keletas žiemiškų mano torčiukų
Žaibas McQueen'as sužavėjo
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 17, 13:46)
kaip antkapis
Lauksim lauksim po švenčių pasirodant su nuostabiausiais darbais
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 17, 16:43)
-----------
gražutis
džokada, taigi atpažįstamas herojus, viskas gerai
as ir torta dengiu ir figureles lipdau is pastilazo dengimui.
grazus tortukai,mergaites
grazus tortukai,mergaites
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 12 16, 20:08)
Vajė kokie gražūs , labai noriu pabandyt pati tokius sumeistraut
Ir Adrijos torčiukas su snaigytėm
P.S. visų tortai puikūs, bet burbulai ir snaigės akyse stovi
Ir Adrijos torčiukas su snaigytėm
P.S. visų tortai puikūs, bet burbulai ir snaigės akyse stovi
Tai kodėl tuomet neimti ir nepabandyti?
QUOTE(naitas @ 2011 12 17, 10:38)
Dianocka
taip, taip turėtų būti teoriškai. O praktiškai tai gal kas antras žaisliukas iš aisingo aplūžinėja imant balioną
taip, taip turėtų būti teoriškai. O praktiškai tai gal kas antras žaisliukas iš aisingo aplūžinėja imant balioną
Na, pirmą kartą dariau iš aisingo, tai gal kaip pirmas blynas neprisvilo Ne vienas iš 6 vnt. nelūžo Šiandien bandysiu dar kelis daryti, nes su šokoladu nežinau, dar vis neprisiruošiu išbandyt
O tortukai visų tiesiog NUOSTABŪS , net nebevardinsiu atskirai, nes akys apraibo nuo grožių
@adri@, Jūsų tortukai kruopščiai sulipdyti, ir visi veikėjai tokie su charakteriaias, tik norėjau paklausti ar traukinukui patogu išvirkščiais bėgiais važiuoti?
sveikos kepejeles, tortai visu nuostabus...o jau tie ziemiski, tai fantastika:) as su klausimu, kaip manote, ar pavyktu tokias gelytes kaip nuoprodoj susukti su plakta grietine? ar geriau gal gautusi su sokoladiniu ganasu? bet nesu ganaso dariusi sokoladinio, bijau,kad nepavykti gali
aciu uz bet kokius pasiulymus ir pastebejimus:)
aciu uz bet kokius pasiulymus ir pastebejimus:)