Mini
QUOTE(naitas @ 2011 12 16, 22:32)
tik ne su aisingu, Ivona Čia tik šokoladui tinka.
Tai taip. Supratau. Aciu. Man cia pasirode lengviau negu su aisingu, todel ir bandysiu. Aisingu atrodo ant pripusto baliono daroma o po to isleidziamas oras ir istraukiama, ar as kazka supainiojau
QUOTE(Dianocka @ 2011 12 16, 23:25)
Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd, perrin - nuostabus tortai...saunuoles
Aciu.
Kicios superines. kaip ir viskas visada.
Kiek daug graziu tortu!!! Darbstuoles
Dianocka Jusu tortai kaip visada nuostabus, labai kruostus, isbaigti ir originalus
Idesiu ir as savaji savo kriksto dukros pirmajam gimtadieniu, ideja pasisemta is interneto platybiu
Dianocka Jusu tortai kaip visada nuostabus, labai kruostus, isbaigti ir originalus
Idesiu ir as savaji savo kriksto dukros pirmajam gimtadieniu, ideja pasisemta is interneto platybiu
Dianocka, Nevute Jusu tortai
kokie fantastiski tortai....
dianocka,nevute saunuoles.....
dianocka,nevute saunuoles.....
Dianocka
taip, taip turėtų būti teoriškai. O praktiškai tai gal kas antras žaisliukas iš aisingo aplūžinėja imant balioną
LAbai tiek daug įvairiausių gėlyčių
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 12 17, 01:50)
Aisingu atrodo ant pripusto baliono daroma o po to isleidziamas oras ir istraukiama, ar as kazka supainiojau
taip, taip turėtų būti teoriškai. O praktiškai tai gal kas antras žaisliukas iš aisingo aplūžinėja imant balioną
QUOTE(Nevute @ 2011 12 17, 02:00)
LAbai tiek daug įvairiausių gėlyčių
Sveikutes Saunuoles
Sakykit kur LT galim gaut pirkti forma vienetuko?
O gal kas is Klaipedieciu galetu paskolinti,man vienam kartui tereikia,savo mergytei
O gal kas is Klaipedieciu galetu paskolinti,man vienam kartui tereikia,savo mergytei
QUOTE(guziukas @ 2011 12 17, 11:32)
Sveikutes Saunuoles
o kam ta forma....koky torta norit kepti?jei meduty iš karto kočiodamos ispjaustos 1 forma ir issikepat...jei biskvitiny galima iš sutepto stačiakampio išpjaut forma ir tada puošti......nemanau ,kad kuri kepėjėlė daro kitaip......
keletas žiemiškų mano torčiukų
tortai yvairus...puošti pastilažu ir šlapia beze
ehh kokie visi tortai gražūs
labai noriu pingvinuką ir senį besmagenį nulipdyt, gal yra kokia nuoroda kaip tai daroma
labai noriu pingvinuką ir senį besmagenį nulipdyt, gal yra kokia nuoroda kaip tai daroma
QUOTE(guziukas @ 2011 12 17, 11:32)
Sveikutes Saunuoles
Sveika prapuolusi
QUOTE(kirbe @ 2011 12 17, 11:45)
Kokie faini tortukai ipac du pirmieji
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 17, 11:46)
Kaip visada