O-RE-AR labai grazios rozes, kad man tokias
amorosa gera mintis.
receptas tik nesupykit, bet nesuprantu kodel zmones pyragus vadina tortais

gal ir skanu, bet man cia ne tortas
*saules_zuikutis* grazios tos kalijos, nereik cia kabinetis
QUOTE(mdeive @ 2012 01 06, 17:27)
Gal kas zino, kas ten per tortas, kur praeitam psl Ulitka klause patarimo dėl transportavimo?
man labai panasu i eklerus su karamele
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 06, 17:20)
mergaites, gal galit papasakot apie dazu naudojima,pvz,kur geriausia naudot sausus dazus,kur gelinius,kur vandeninius?
kol kas rimciau atrasys
geliniais dazomi kremai, beze, pastilazas, sokoladas... na platus ju naudojimas.
sausi tinka kaip ir mineta seseliuoti, graziai naturaliai pagyvina figureles (pvz. gelyciu lapus, vidriukus, "baiboku" zandukus, drugeliu sparniukus ir t.t.)
vandeniniai...nezinau

nesusidurus, bet jauciu mazai kur nes keis masiu, kremu ir t.t konsistensija.
degtine skiedzia kad nebutu blizgesio kaip praskiedus vandeniu.
gal kas pataisys ar papildys