Labukas)
Gal biski ne i tema ,bet labai pagalbos reikia
Kaip man nuvezti toki torta i kita miesto gala
Bandziau kaip dovana susukti su tuo permatomu popieriu ...tai prilipo labai prie karameles ... ir siaip konstrukcija labai netvirta sulauziau netgi
Gal kokiu minciu yra pas jus aciu
Mergaitės, gal galit padėt? Man labai reikia batuoto katino figurėlės.. Na reikia ją bandyt kažkaip nusilipdyti.. Radau kažką panašau, bet kaip snukutį padaryti. nerenadu niekur.. Gal kas turit kur archuvuose užsislėpę...?
QUOTE(Ulitka @ 2012 01 05, 19:55)
Labukas)
Bandziau kaip dovana susukti su tuo permatomu popieriu ...tai prilipo labai prie karameles ... ir siaip konstrukcija labai netvirta sulauziau netgi
kitaip nebus.. dėkit didelį apvalų kietą padėklą po apačia (kartono apvalaus gabalą), ir vyniokit į braškantį celofaną (kaip puokštę). Viršuje suriškit bantiku ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2012 01 05, 19:56)
Mergaitės, gal galit padėt? Man labai reikia batuoto katino figurėlės.. Na reikia ją bandyt kažkaip nusilipdyti.. Radau kažką panašau, bet kaip snukutį padaryti. nerenadu niekur.. Gal kas turit kur archuvuose užsislėpę...?
http://www.squidoo.c...ecoration-ideas
trečia nuotrauka į apačią. .visai išpildomas ir normalus katinas
QUOTE(naitas @ 2012 01 05, 18:43)
kitaip nebus.. dėkit didelį apvalų kietą padėklą po apačia (kartono apvalaus gabalą), ir vyniokit į braškantį celofaną (kaip puokštę). Viršuje suriškit bantiku ir viskas.
oo tikrai ...tas didesnis padeklas ir pades siek tiek .. o celofanas ziauriai limpa..tai pabandziau truputuka su aliejum patepti (padejo)
katinas superinis
aciu uz patarima pamasciau ir as kad kitiems tortukams reiktu klasikiniu-kai tiek kepu tai noriu universaliu nors sios man laaabai grazios
o gal galit ka pasiulyti, is ko rinktis?
taip sake bus tada bet KLASIKINES, o del siu nezinau, bet ebay ju yra ir kaina panasi
P.S. tortukas
ouuuuuuuuuu kirbe grozis, grozis....ka be pasakyt
QUOTE(naitas @ 2012 01 04, 23:25)
bus didokos. Be to, jos yra gan na kaip čia pasakius. .nerimtos.. neklasikinės. Tinka labiau vaikiškiems tortams, vaikų vardams rašyti.
Normaliems jubiliejiniams, vardiniams tortams pritaikytos jos atrodo gan keistai.. raitytos užraitytos..
Normaliems jubiliejiniams, vardiniams tortams pritaikytos jos atrodo gan keistai.. raitytos užraitytos..
aciu uz patarima pamasciau ir as kad kitiems tortukams reiktu klasikiniu-kai tiek kepu tai noriu universaliu nors sios man laaabai grazios
o gal galit ka pasiulyti, is ko rinktis?
QUOTE(Nevute @ 2012 01 05, 12:46)
Tas raides nusiziurejau ir as pirkt, vakar norejau pirkt, o ziuriu kad nebera tai sake kad bus tik sausio gale vasario pradzioj
Mano tikslas sio menesio ismokt daryt geles kazko darau tik vien vaikiskus, nors man jie labai smagus
Mano dar vienas vaikiskas
Mano tikslas sio menesio ismokt daryt geles kazko darau tik vien vaikiskus, nors man jie labai smagus
taip sake bus tada bet KLASIKINES, o del siu nezinau, bet ebay ju yra ir kaina panasi
P.S. tortukas
ouuuuuuuuuu kirbe grozis, grozis....ka be pasakyt
QUOTE(Nevute @ 2012 01 05, 11:46)
Labai grazu. O jau nuotraukytes
QUOTE(astatortas @ 2012 01 05, 12:22)
cia mano
Fainuoliai, tokia valgomi
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 13:20)
Vakar ir as zaidziau su gelytem,pirmi bandymai
Visai neblogai. Mano pirmi bandymai irgi panasus buvo. O ta ruda roze-gele, is ko padaryta is sokolado+medus? Tokie krasciukai nelygus
Kirbe, labai pasisieke dukrytei, toki grazu torta gavo
QUOTE(Asseni @ 2012 01 05, 20:18)
Visai neblogai. Mano pirmi bandymai irgi panasus buvo. O ta ruda roze-gele, is ko padaryta is sokolado+medus? Tokie krasciukai nelygus
Aciu,maciau ir jusu pirmus darbus na ta sokoladine+medus gele tai be formos dariau,o tik kaip issikociojo,taip ir liko krastai,uztat tokie be rysio
Va dabar dar 3 rozes su formele padariau,jau graziau gavosi,net per mano akis ziurint
Daugiau netersiu temos savo ''puosmenom''
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 13:20)
Na aciu labai,bandysiu.O proporcijos-100gr sokolado ir saukstas medaus,ar taip?
Vakar ir as zaidziau su gelytem,pirmi bandymai,tai labai nesijuokit,bet kritika priimu
Vakar ir as zaidziau su gelytem,pirmi bandymai,tai labai nesijuokit,bet kritika priimu
Oi butum pamacius tu mano pirmas geles,lapelius irgi be forme;liu darytas
Jei skaitai temas,tai kazkada seniai seniai Monikute buvo idejus kaip ji daro rozes,tai as darau visada pagal ja man lengviausia
QUOTE(*Jonė* @ 2012 01 06, 11:29)
Oi butum pamacius tu mano pirmas geles,lapelius irgi be forme;liu darytas
Jei skaitai temas,tai kazkada seniai seniai Monikute buvo idejus kaip ji daro rozes,tai as darau visada pagal ja man lengviausia
O labas Jone
Jei turi nuoroda,tai buciau dekinga,nors jau daug ir video ir foto ziurejau,kaip jas daro,bet jei abi rankos kairios,tai sunku taisyklingai padaryt
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 06, 10:41)
O labas Jone
Jei turi nuoroda,tai buciau dekinga,nors jau daug ir video ir foto ziurejau,kaip jas daro,bet jei abi rankos kairios,tai sunku taisyklingai padaryt
Santraukų temoj yra Rozes pagal Monikute
QUOTE(tute28 @ 2012 01 06, 12:02)
Aciu,vakar kaip sykis sita puslapi ziurejau
Tik as visada darau is mases,niekada nebandziau is sokolado ir medaus