Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(adiavl @ 2012 01 05, 13:44)
naminis blogai tikrai, i sita mase dedasi tik dirbtinis medus  4u.gif  o as laikau saldytuve kokia valanda max dvi ir dirbu  biggrin.gif

Jo, man jau 2 kartus nesigavo su naminiu verysad.gif viena syki susileido, o kita, kai palaikiau saldytuve, sutrupejo. Tik niekaip nerandu pirkti dirbtinio medaus, visur kur paziuri, ten tipo naturalus g.gif O kazi tie maziukai Geroves indeliai ten naturalus ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 05, 11:44)
naminis blogai tikrai, i sita mase dedasi tik dirbtinis medus  4u.gif  o as laikau saldytuve kokia valanda max dvi ir dirbu  biggrin.gif

Na aciu labai,bandysiu.O proporcijos-100gr sokolado ir saukstas medaus,ar taip?

Vakar ir as zaidziau su gelytem,pirmi bandymai,tai labai nesijuokit,bet kritika priimu smile.gif

user posted image
Atsakyti
O su kuom darėt lapelius?
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 05, 11:46)
Tas raides nusiziurejau ir as pirkt, vakar norejau pirkt, o ziuriu kad nebera smile.gif tai sake kad bus tik sausio gale vasario pradzioj  doh.gif 
Mano tikslas sio menesio ismokt daryt geles smile.gif kazko darau tik vien vaikiskus, nors man jie labai smagus smile.gif

Mano dar vienas vaikiskas

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai grazu
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 05, 13:02)
O su kuom darėt lapelius?

Siaip cia dariau be formos blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,SAULES ZUIKUTI<labai ,labai grazu 4u.gif .Na ikisiu ir as savo trigrasi del sokoladiniu roziu.Dariau su naturaliu medum,kitokio neturejau.proporcijos is virsutines temos.laikiau para laiko saldytuve.Istraukus tai i kaula susales buvo,bet tarp pirstu greit atsileidzia ir viskas super gaunasi,jokiu problemu.gaila nepadariau nuotraukos .su dirbtiniu net nebandziau,nors reiketu ,nes issiviriau litra dirbtinio dabar,o nelabai turiu kur tiek sunaudot doh.gif .
NEVUTE ,GERA IDEJA thumbup.gif
@adrij@,NA JUSU tortuku negaliu net pakomentuot<truksta apibudinti zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vadinasi dar eisiu karta lauzyt ta kaula lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukrytės gimtadienio tortas.....
ačiu Adrijai už idėja...... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 01 05, 15:39)
mano dukrytės gimtadienio tortas.....
ačiu Adrijai už idėja...... 4u.gif

bigsmile.gif Nu bet ir grozis,as apakus bigsmile.gif patenkinta jubiliate turetu but

Na bandziau rozes lipdyti kita metodika,bet gavosi ale geles,bet jau tikrai ne rozes biggrin.gif bet parodau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 15:04)
bigsmile.gif Nu bet ir grozis,as apakus bigsmile.gif patenkinta jubiliate turetu but
Na bandziau rozes lipdyti kita metodika,bet gavosi ale geles,bet jau tikrai ne rozes  biggrin.gif bet parodau

Nupjauk apacios truputi, kiekviena lapeli palenk, užriesk truputį ir bus panašios į rožes. Nors ir dabar labai gražios, originalios gėlytės ir rožes visai panašios mirksiukas.gif Kad negadint produktų aš praktikavausi ant mažės play doh plastelino biggrin.gif

Kirbe blink.gif clap.gif clap.gif clap.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 05 sausio 2012 - 17:15
abu bandymai nera blogi,svarbu ranku nenuleisti ir toliau bandyti,bandyti...tik is foto matosi,kad mases arba neelastingos,arba spejo padziuti,nes gelyciu krastai patrukineje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 05 sausio 2012 - 17:21
QUOTE(tute28 @ 2012 01 05, 16:14)
Nupjauk apacios truputi, kiekviena lapeli palenk, užriesk truputį ir bus panašios į rožes. Nors ir dabar labai gražios, originalios gėlytės ir  rožes visai panašios mirksiukas.gif  Kad negadint produktų aš praktikavausi ant mažės play doh plastelino  biggrin.gif

Aha,su mazes plastelinu ir as zaidziu ir gerai gaunasi,nu bet sokoladas daug sunkiau,apacios reikejo nupjaut,ale pabijojau,o visai bijosiu lyst prie jos.
Kaip Saules Zuikutis sako,mase neelastinga kazkokia,tai ir gavosi kas gavosi.
Kvailas klausimas,o ja galima det i saldytuva laikymui? blush2.gif Eisiu dar viena pabandyt smile.gif
Atsakyti