Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Gal kuri nepatingesit pamokint kaip daryt sokoladines rozes? ax.gif Bandziau daryt pagal kazkada rasta recepta,bet arba kieta mase buvo,arba aptirpdavo rankose ir tada jau jokie lapeliai nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
labas mergaites.Noreciau jusu paklausti kaip jus isgaunate tokia tamsiai ruda kaip su juodu atspalviu spalva.Taip graziai kaip medzio tamsaus detales gaunasi
Atsakyti
Vakar iš likusio pastilažo mokinausi daryti rožes,bet niekaip nesigavo kad rožių žiedai būtų labiau išsiskleidę ir niekaip išėjo padaryti didesnių žiedų, dar šiandiena mokinsiuos
user posted image
user posted image
Gal kas parekomenduotų kokios tiktų formelės lapeliams daryti prie rožyčių
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 04, 18:32)
Už poros dienų , kai gauna pinigus į sąskaitą  ( Kaune ) , tolesniuose miestuose  nežinau .

dar norejau paklausti, pvz tam vestuviniam tortui kur gelytes saket is pastilazo ir tra lia lia tuo, tai ir mase tokia pat, ar dengta paprastu pastilazu?

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 04, 23:55)
Gal kuri nepatingesit pamokint kaip daryt sokoladines rozes? ax.gif Bandziau daryt pagal kazkada rasta recepta,bet arba kieta mase buvo,arba aptirpdavo rankose ir tada jau jokie lapeliai nesigavo  schmoll.gif

o man mase gaunasi gera, nu bet rozyciu sulipdyt nemoku doh.gif kreivos sleivos kad ant torto geda deti doh.gif
Atsakyti
Labą dieną biggrin.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 04, 17:38)
vienas siu metu tortukas

Pakirto mane šitas tortukas bigsmile.gif Labai linksmas ir fainas wub.gif

Klausimas:
kaip dažyti su geliniais (sugarflair) dažais ant jau padarytų gėlių- dažus skiesti su degtine ar ne? Sorry, jei jau buvo apie tai kalbėta n+1 kartą, bet labai reikia atsakymo, nes gėlės jau išdžiuvę, turiu tik gelinius dažus, o technologijos nežinau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tas raides nusiziurejau ir as pirkt, vakar norejau pirkt, o ziuriu kad nebera smile.gif tai sake kad bus tik sausio gale vasario pradzioj doh.gif
Mano tikslas sio menesio ismokt daryt geles smile.gif kazko darau tik vien vaikiskus, nors man jie labai smagus smile.gif

Mano dar vienas vaikiskas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 05, 10:08)
o man mase gaunasi gera, nu bet rozyciu sulipdyt nemoku  doh.gif  kreivos sleivos kad ant torto geda deti  doh.gif

O kokia ta mase turi gautis?As i sokolada dejau tik medaus ir jis vistiek i kaula pavirto,itariu,kad ne taip darau. doh.gif

NEVUTE,labai nuotaikingas tortukas,liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 05, 12:46)

Mano dar vienas vaikiskas

nu atleiskit,bet ta traukinuko ideja ,dievazi ,kazkada tikrai panaudosiu wub.gif

aciu visoms uz mano katuko ivertinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 13:02)
O kokia ta mase turi gautis?As i sokolada dejau tik medaus ir jis vistiek i kaula pavirto,itariu,kad ne taip darau. doh.gif

NEVUTE,labai nuotaikingas tortukas,liux thumbup.gif

as irgi tik medaus, bet butinai dirbtinio wink.gif ir as nelaukiu kol i kaula sustings, biski pastingsta ir dirbu, plius rankose pasyla biski jei kietas buna g.gif gal sokoladas koks netinkamas? as naudoju grynai konditerini juoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 05, 11:06)
as irgi tik medaus, bet butinai dirbtinio wink.gif ir as nelaukiu kol i kaula sustings, biski pastingsta ir dirbu, plius rankose pasyla biski jei kietas buna  g.gif gal sokoladas koks netinkamas? as naudoju grynai konditerini juoda  4u.gif

As dejau namini,tai gal del to,o sokolada konditerini,tai tikrai turetu tikti.Beto laukiau para,kaip ir buvo rasyta,kad laukia iki 2 paru ax.gif nebent saldytuve jo nereikia laikyt? g.gif
Atsakyti
superiniai visu tortukai 4u.gif cia mano greituke-egle
user posted image
Papildyta:
ir dar vienas user posted image
Papildyta:
ir paprastutis user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 05, 13:09)
As dejau namini,tai gal del to,o sokolada konditerini,tai tikrai turetu tikti.Beto laukiau para,kaip ir buvo rasyta,kad laukia iki 2 paru  ax.gif nebent saldytuve jo nereikia laikyt? g.gif

naminis blogai tikrai, i sita mase dedasi tik dirbtinis medus 4u.gif o as laikau saldytuve kokia valanda max dvi ir dirbu biggrin.gif
Atsakyti