Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 02, 16:15)
Štai ir mano tortukas su aisingo snaigėmis ant šlapios bezė. Nieks niekur nenuslydo, neištirpo smile.gif Trapios tešlos su džiovintais vaisiais.

Nu labai gražios snaigės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir visas noriu pasveikint su Naujais metais smile.gif Gražių idėjų ir skanių tortų wub.gif

Taip pat vardais nebeminėsiu, nes visų tortukai nuostabūs, tokie žiemiški wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės su Naujaisiais !!!
Jūsų tortai laaaabai gražūs bigsmile.gif . Noriu ir aš kelis savo parodyt 4u.gif Tortus kepu jau senokai, esu mėgėja, o papuošimų išmokau iš Jūsų visų , ačiū thumbup.gif
user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes kepejeles!

Na jau senokai pasiziuriu jusu temas ir grozybes,bet jau siemet dar rimciau domesiuos.Tokiu groziu prisiziurejau,kad akys raibsta,seiles tysta,reikia kazko imtis lotuliukas.gif Issiverciau dar labai senas temas 2008 metu,tai skaitau is eiles rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, saunuoles, labai grazus visu darbeliai. ikeliu ir savo mena 4u.gif
medutis,pastiliazas
user posted image
Atsakyti
sveikos turiu klausimuka smile.gif noriu daryti kazka panasaus i sita 4u.gif
user posted image
tai noriu paklausti kaip daryti ziedus? is pastilazo ar cukraus mases ir kokia cia spalva naudoti? ar uztektu tik turint aukso spalvos blizgiu nudazyti?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 03, 20:30)
Sveikutes kepejeles!

Na jau senokai pasiziuriu jusu temas ir grozybes,bet jau siemet dar rimciau domesiuos.Tokiu groziu prisiziurejau,kad akys raibsta,seiles tysta,reikia kazko imtis  lotuliukas.gif Issiverciau dar labai senas temas 2008 metu,tai skaitau is eiles  rolleyes.gif

mane ir uzkabino tortai prisiziurejus tiek grozybiu ax.gif praktikuosuosi ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 04, 14:08)
mane ir uzkabino tortai prisiziurejus tiek grozybiu ax.gif praktikuosuosi ir as biggrin.gif

bigsmile.gif Maciau maciau,kad ir tu cia uzsuki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 04, 14:47)
sveikos turiu klausimuka smile.gif noriu daryti kazka panasaus i sita  4u.gif

tai noriu paklausti kaip daryti ziedus? is pastilazo ar cukraus mases ir kokia cia spalva naudoti? ar uztektu tik turint aukso spalvos blizgiu nudazyti?

Dariau aš juos iš pastilažo , ir dažiau skystais aukso dažais AmeriColos . smile.gif
Atsakyti

user posted image

Koks nerealus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif vistik pasiteisina , kad paprastume slypi grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 04, 16:16)
Dariau aš juos iš pastilažo , ir dažiau skystais aukso dažais AmeriColos  . smile.gif

aciu 4u.gif o juos dejai i pacia mase ar dazei? as turiu kaip tik aukso spalva nusipirkus bigsmile.gif bet gelytes darytos bent keleta dienu pries kad pastingtu ane?
Atsakyti
Žiedai buvo balti , kai nudžiūvo pirmas tepimas , dėjau antrą .... gėlytės iš pastilažo su gum - tra lia lia , darytos ir dėtos ant torto iš karto smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 04 sausio 2012 - 15:29
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 04, 16:29)
Žiedai buvo balti , kai nudžiūvo pirmas tepimas , dėjau antrą .... gėlytės iš pastilažo su gum - tra lia lia , darytos ir dėtos ant torto iš karto  smile.gif .

jei to gum tralialia nezinau is kur gauti tai gal tiktu gelyte sis cukraus mases g.gif
Atsakyti