Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 02, 15:28)
netgi sakyciau toks vilioklis  biggrin.gif

aha, o dar jei akį pamerkt glėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 30, 16:54)
Visada prašom 4u.gif  lauksim Jūsų tortuko smile.gif

Štai ir mano tortukas su aisingo snaigėmis ant šlapios bezė. Nieks niekur nenuslydo, neištirpo smile.gif Trapios tešlos su džiovintais vaisiais.

user posted image
Atsakyti
pasta222 , purškiami smile.gif , nuostabus drakoša wub.gif .
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Norejau pasirodyti ir as su savo sedevru blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Visas su Naujais Metais!
Merginos Jusu visu tortai nuostabus, vienas uz kita grazesni. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 18:55)
pasta222 , purškiami  smile.gif , nuostabus drakoša  wub.gif .

aciu 4u.gif

bet ju buna tik perl g.gif , cia apie LT
arba tik tiek nusimanau doh.gif
Atsakyti
Naaaa , cakedeko būna ir aukso , sidabro , brondzos , kitus deje , bet teks užsisakyti svetur ( raudoni , juodi , žali , 2 atspalvių mėlyni ir rūžavi ) smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 20:32)
Naaaa , cakedeko būna ir aukso , sidabro , brondzos , kitus deje , bet  teks užsisakyti svetur  ( raudoni , juodi , žali , 2 atspalvių mėlyni ir rūžavi )  smile.gif .

aciu 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais kepėjėlės newyear.gif

Labas vakarėlis,atsigavus po švenčių atnešu ir aš pora torčiukų smile.gif
Pirmasis skirtas vargonų valstybiniam egzaminui,snikersas,saldainių masė,vargau su juo,nesijuokit,bet turiu,tokią bėdą,negaliu dirbti smulkius darbus,labai dreba rankos,stengiausi,bet vis kur sudrebėdavau,na nemoku idealiai sulipdyti ir viskas doh.gif (Po lapuku ,dar yra nata do,nufotkinau blogu kampu)

user posted image

Antrasis -desertinė varškytė,grietinėlė,snikerso biskvitai.Puošta saldainių mase,minorijos mase,purkštas perlu,bet foto nesimato doh.gif
Už torto idėją ačių @adrij@ 4u.gif ,tikiuosiu nesupyksi,kad aklai nukopinau,bet ne tik,kad rankos dreba,dar ir galva tuščia doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 02 sausio 2012 - 20:25
Mergaitės ...... AŠ NIEKADA NEPYKSTU JEI DAROTE TORTUKUS PAGAL MANO , MAN TAI MALONU ..... ir ačiū girdėti taip pat malonu 4u.gif
Atsakyti
Vaidosee tas pirmas labai labai, nesimato tu drebanciu ranku man smile.gif tik va jei 2 ketvirtines tai biskiuka vienos natos takte truko blush2.gif o gal man cia nesimato g.gif smile.gif bet tortukas liuks.
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 20:37)
Mergaitės ...... AŠ NIEKADA NEPYKSTU JEI DAROTE TORTUKUS PAGAL MANO , MAN TAI MALONU ..... ir ačiū girdėti taip pat malonu  4u.gif

thumbup.gif čia ačiū neužtenka,juk ne tik idėjas imam,tap pat stengiamės mokintis iš visų patarimų,pasisakymų,pastebėjimų ir t.t 4u.gif

ramune.v ačiū,jau minėjau,kad viena nata do,truputį uždengta lapuku,šiaip ji matosi,bet kai fotografau,nemačiau ,kad nuotraukoje nesimatys 4u.gif
Atsakyti