Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 00:23)

O aš jubiliatams dariau ,  sniego nebuvo , užpykau ir puošiau gėlėmis  tongue.gif .

QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 00:53)
Keli  vaikučių gimtadieniams ...

Sako tobulejimui rybu nera,bet...kur cia toliau dar tobulet su tokiais groziais blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 01 02, 01:36)
@adrij@-tortai WOW ,labai grazios rozes.. wub.gif ... ,kad man kas vakar ta su geltonom rozem butu padovanoje ax.gif ,o taip norejau su gelem,o likau be ju.. smile.gif ..gal kita met smile.gif ,o sakykit sitiems tortukams ,jubiliejinėms vestuvėms ....kokius dazus naudojat pastilazui,grazi spalva ir ten tikriausiai purksta perlu g.gif ..

Labas rytas smile.gif .

Ačiū visoms 4u.gif

Spalva YVORY , ir aišku purkšta lerlu .
Atsakyti
Labas rytas mergaites. Su Naujaisiais metais visas. Daug laimes, sveikatos, graziu tortu 4u.gif

Visu tortai nerealiai grazus, sventiniai, superiniai, saunuoles visos thumbup.gif

Mano keli paskutiniai praeitu metu darbai

Zuviukas Nemo Maskarpones surio tortas su zele gabaliukais

user posted image

Besmegenis Medaus tortas su zele ir persikais

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 01 02, 10:36)
Labas rytas mergaites. Su Naujaisiais metais visas. Daug laimes, sveikatos, graziu tortu 4u.gif

Tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar keli

Dovana, sokoladinis ir medaus tortai

user posted image

Sniegena. Toki esu pernai darius

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 01 02, 11:00)

Sniegena.

blink.gif kaip tikra,tik pablizginta lotuliukas.gif super thumbup.gif

as pirma karta dengiau tortuka su slapia beze,tai nezinau ar dar kada bandysiu blush2.gif nes jau islygint juodai neina doh.gif kazi kaip kitos sonuose tokias ale rozes susuka? g.gif

pastiliazas geriau aisku,daug broko uzdengia lotuliukas.gif bet va ji padaryti toki malonu minkymui,man neiseina vistiek doh.gif
Atsakyti
Su naujais metais ir naujais groziais visas 4u.gif Siuo sventiniu periodu prie tokios gausos grozybiu pripratom, tikiuosi ir posventiniu laikotarpiu bus kur akis paganyti smile.gif

Aseni, Saules zuikuti, Dianocka, Olesta, Sarah, DuKatinai, Adrija ir kitos mergaites labai labai grazus torciukai.
Kadangi sniego vis dar ne daug lauke tai ypatingai tie zieminiai taip jau fainai atrodo taip traukia aki wub.gif

Kazkas klause del torto zvekes kaip su pacios zvakes deginimu, tai as galiu pasakyti kad pas mus zvake visa vakara dege ir tortas nei papuosimas nuo to ne kiek nenukentejo, as buvau istaciusi stikline zvakide specialiai mazai zvakutei ir tada zvakute ir viskas sauniai atlaike kai zvake dege thumbup.gif

O as labai noriu padekoti Olestai uz patarimus - ACIU ACIU ACIU 4u.gif Manau visai neblogai pavyko, o svarbiausia atlaike ir kelione netrumpa ir baliu visa blush2.gif Ir draugai liko labai patenkinti ax.gif

Pirmas aukstas Aguonu morengu su karameles kavos kremu (sonatinos), antras aukstas kazkas panasaus i juoda miska tik ne su vysniomis o dziovintomis spanguolemis, ir treciasis aukstas Stracciatella, puosta pastilazu ir aisingu apie 8,5 kg. Figurele keramikine jaunavedziai dave smile.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Dariau Juodajį mišką
user posted image
Labai patiko snaiges daryti ir labai patiko pastilažas nedažytas,o kol išminkiau su dažais pavargau biškutį,nes labai norėjo kibti prie rankų,tai vis krakmolo dadėdavau ir turbūt per plonai iškočiavau masę, nes norėjo plyšti
Ir dar Napoleonas
user posted image
Atsakyti
o gal kas turite kokiu pavyzdziu koks galetu buti tortas-lektuvas g.gif ? Noreciau sunaus gimtadieniui kazkokio lektuvelio... ax.gif
Atsakyti
Nu SUPER tortukai...tikrai turime is ko mokytis smile.gif ..
@drij@-dekui uz atsakyma...
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS!!!!

@adrija@ tesiog wub.gif ( klausimelis ; kas geriau ,purskemi blizguciai ar sausi?)

Asseni zuviukas ir besmegenis su kiskuciais blink.gif ir sniegina thumbup.gif

varskes gaivumelis, slap beze, masyte
norejau pykta padaryti drakosa biggrin.gif o isejo gerulis lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 02, 15:11)
norejau pykta padaryti drakosa biggrin.gif o isejo gerulis lotuliukas.gif

netgi sakyciau toks vilioklis biggrin.gif
Atsakyti