Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(kirbe @ 2012 01 01, 20:40)
saules zuiki,tortai visi labai puikus,grazus,bet turek sazines pernykscius tortus rodyt..... lotuliukas.gif

aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos Menininkes 4u.gif parasiau butent is didziosios raides, nes tokios ir esate . 2 men. seku jusu tema, atsiziureti negaliu ir maniau, kad jau ka nors ir as sugebesiu padaryti, bet kaip ziauriai as klydau doh.gif rozytes siaip ne taip padariau, bet sukomponuoti ant torto nelabai pavyko verysad.gif dariau mase sokolado su medum-nesigavo ,buvo tokia trapi, tai as ja sutrupinau ant torto) jau taip dabar nusivyliau savim, kad nezinau, ka grazaus reiks padaryti dukrytei gimtadieniui blush2.gif apie jokias figureles, kokios pas jus ant torto, net nebedrystu svajoti tongue.gif Va kiek prirasiau, o cia jei norit pasigrozekit mano prisvilusiu blynu tongue.gif )
user posted image
Atsakyti
Ar galiu naudot slapia beze ant grietinele aptepto torto? Ir saldainiu mase turbut nedraugauja su grietinele?
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 01, 21:56)
o cia jei norit pasigrozekit mano prisvilusiu blynu  tongue.gif )

thumbup.gif Nepergyvenkit-vieną kartą gausis ir neprisvilęs,bent jau taip guodžiamės mes su dukra smile.gif Štai kaip pavyko "aprėdyt" mūsų naujametinę"Rafaelo svajonę" ax.gif
user posted image
Taip taip-iki tų šedevrų mums dar taip toli,kaip iki mėnulio,bet pamažu gal judėsim į priekį ir tobulėsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 01, 23:18)
thumbup.gif  Nepergyvenkit-vieną kartą gausis ir neprisvilęs,bent jau taip guodžiamės mes su dukra  smile.gif  Štai kaip pavyko "aprėdyt" mūsų naujametinę"Rafaelo svajonę"  ax.gif

labai jau panasus tongue.gif
Atsakyti
newyear.gif ..... su praėjusiais ir atėjusiais visas .

Nuostabūs tortai wub.gif .... žvakės , drakonai , spidermenas nerealus ( kad ir pirktinis ) , zuikio visi tortai akį traukia ....nuostabu thumbup.gif

O aš jubiliatams dariau , sniego nebuvo , užpykau ir puošiau gėlėmis tongue.gif .

Tortas " Slyvos šokolade " ....

user posted image....user posted image

"Šokoladinis " ...

user posted image

"Šokoladinis " , " Kavos " , "Vaivorykštė " , tai jubiliejinėms vestuvėms ....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 00:23)
O aš jubiliatams dariau ,  sniego nebuvo , užpykau ir puošiau gėlėmis  tongue.gif .

pirmojo tortuko rozes tokios ne cipciukiskos smile.gif kuo/kaip ten to tortuko pavirsius padengtas?kazkokie ornamentai piesti,ar kas ten?vel neizlibinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 01, 23:33)
pirmojo tortuko rozes tokios ne cipciukiskos  smile.gif  kuo/kaip ten to tortuko pavirsius padengtas?kazkokie ornamentai piesti,ar kas ten?vel neizlibinu  biggrin.gif

Cipciukiškas beveik baigiu , dabar bus @adrij@ rožės kaip ir kitos gėlės smile.gif .

Piešta kondūrinų .

Tamstai laikas pas okulistą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 02, 00:39)
Tamstai laikas pas okulistą  cool.gif

nesigincysiu biggrin.gif
Atsakyti
Keli vaikučių gimtadieniams ...

Boulingo fanui ...

user posted image

Smurfytės mylėtojai ( palikau viršuje vietos nes iš žvakučių darys vardą , o apačioje irgi tik - " su gimtadieniu " ) .

user posted image

Na ir nelaimėlis , kurio jubiliatas apsirgo , mylimiausi sodo veikėjai .

user posted image

Atsakyti
@adrij@, nepaprasto grozio tortai thumbup.gif
Atsakyti
@adrij@-tortai WOW ,labai grazios rozes.. wub.gif ... ,kad man kas vakar ta su geltonom rozem butu padovanoje ax.gif ,o taip norejau su gelem,o likau be ju.. smile.gif ..gal kita met smile.gif ,o sakykit sitiems tortukams ,jubiliejinėms vestuvėms ....kokius dazus naudojat pastilazui,grazi spalva ir ten tikriausiai purksta perlu g.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 02 sausio 2012 - 01:41