Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd labai labai grazus! wub.gif wub.gif wub.gif
Rasskee burbulai thumbup.gif wub.gif

AS vakar kepiau juodasis miskas tortuka, na kaip jis man patiko wub.gif koks skanus gavosi thumbup.gif

-----------

keista kad uzseni tvirtina tas bulkas, jos ir taip turetu laikytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 16, 15:01)

Rasskee burbulai thumbup.gif  wub.gif

AS vakar kepiau juodasis miskas tortuka, na kaip jis man patiko wub.gif koks skanus gavosi thumbup.gif
----------

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 16, 13:56)

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 16, 15:01)

Labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 16, 12:41)
Olesta,  @adrij@, Vaidosee tortukai  wub.gif

aš kol kas rodausi iš aisingo darytus kalėdinius burbulus smile.gif Dar vis dekoracijas ruošiu Kalėdiniams tortukams smile.gif

Vajė kokie gražūs bigsmile.gif , labai noriu pabandyt pati tokius sumeistraut bigsmile.gif

Ir Adrijos torčiukas su snaigytėm wub.gif

P.S. visų tortai puikūs, bet burbulai ir snaigės akyse stovi doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

sakykit prasau kur perkate maistinius dazus Kaune? Blizgucius visokius valgomus ir pan... Butu gerai nedideliais kiekiais ax.gif

Panemunes Eglej brangoki ir ne viska vietoje turi, reiktu uzsakineti ir laukti... unsure.gif

Kad bereikalo netersti forumo, galite ir i az parasyti blush2.gif

Busiu labai labai dekinga uz bet kokia info good.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
As cia pasirodau daug reciau nei jaunas menulis, bet kadangi stebiu kasdien jusu temute, tai jauciu pareiga pasirodyti.
Rafaelo, pastilazas, slapia beze, kuri beje gavosi labai gerai ir greitai mirksiukas.gif Visgi vienos normos man buvo per daug, buciau issitekusi su puse, bet nera to blogo kas neiseitu i gera, pilna skarda orinuku bigsmile.gif ar kaip velnias jie vadinasi g.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 16 gruodžio 2011 - 21:09

Labai grazus ir ziemiskas tortas thumbup.gif
Atsakyti
o jau tortu grozis pasakiskas. visu nuostabus nei vienos negaliu kazkaip labiau isskirti, net kiekviena savaip idejo daug meiles ir sirdies juos darydama. labai gaila jog neisijungiu i jusu gretas su nuotraukomis ir vis neturiu ka beparodyti, tai tik skaitau, bet jau neiskenciau, toki visu nuostabus darbai. JUS ESATE SAUNUOLES wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 12 16, 15:34)
reikes pabandyt. ax.gif  grazus burbulai wub.gif

tik ne su aisingu, Ivona 4u.gif Čia tik šokoladui tinka.

Adrija, Perrin, Vaidosee wub.gif

Šiaip tai idėja su snaigėm išvadavo mane nuo kūrybinių kančių šv.Kalėdų tortams. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd, perrin - nuostabus tortai...saunuoles 4u.gif

cia mano keli darbeliai:

snickersas ir MMG...
user posted image

juodas miskas ir MMG...

user posted image

varskes su persikais ir MMG...

user posted image

Atsakyti
Dianocka, fantastiskai grazu wub.gif
Atsakyti
Dianocka, as tai jusu gerbeja jau is labai senai 4u.gif
Ne visus dar parodet ax.gif
---
Ir esu labai dekinga merginoms, kurios nepatingi milijonini karta pasakoti ta pati, ypac tokioms kaip as, kurios lipdo 3 tortus per metus 4u.gif
Atsakyti