Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd labai labai grazus!
Rasskee burbulai
AS vakar kepiau juodasis miskas tortuka, na kaip jis man patiko koks skanus gavosi
-----------
keista kad uzseni tvirtina tas bulkas, jos ir taip turetu laikytis
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 16, 15:01)
Rasskee burbulai
AS vakar kepiau juodasis miskas tortuka, na kaip jis man patiko koks skanus gavosi
----------
Ačiū
QUOTE(dzokada @ 2011 12 16, 13:56)
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 16, 15:01)
Labai aciu.
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 16, 12:41)
Olesta, @adrij@, Vaidosee tortukai
aš kol kas rodausi iš aisingo darytus kalėdinius burbulus Dar vis dekoracijas ruošiu Kalėdiniams tortukams
aš kol kas rodausi iš aisingo darytus kalėdinius burbulus Dar vis dekoracijas ruošiu Kalėdiniams tortukams
Vajė kokie gražūs , labai noriu pabandyt pati tokius sumeistraut
Ir Adrijos torčiukas su snaigytėm
P.S. visų tortai puikūs, bet burbulai ir snaigės akyse stovi
Sveikos
sakykit prasau kur perkate maistinius dazus Kaune? Blizgucius visokius valgomus ir pan... Butu gerai nedideliais kiekiais
Panemunes Eglej brangoki ir ne viska vietoje turi, reiktu uzsakineti ir laukti...
Kad bereikalo netersti forumo, galite ir i az parasyti
Busiu labai labai dekinga uz bet kokia info
sakykit prasau kur perkate maistinius dazus Kaune? Blizgucius visokius valgomus ir pan... Butu gerai nedideliais kiekiais
Panemunes Eglej brangoki ir ne viska vietoje turi, reiktu uzsakineti ir laukti...
Kad bereikalo netersti forumo, galite ir i az parasyti
Busiu labai labai dekinga uz bet kokia info
Laba vakara
As cia pasirodau daug reciau nei jaunas menulis, bet kadangi stebiu kasdien jusu temute, tai jauciu pareiga pasirodyti.
Rafaelo, pastilazas, slapia beze, kuri beje gavosi labai gerai ir greitai Visgi vienos normos man buvo per daug, buciau issitekusi su puse, bet nera to blogo kas neiseitu i gera, pilna skarda orinuku ar kaip velnias jie vadinasi
As cia pasirodau daug reciau nei jaunas menulis, bet kadangi stebiu kasdien jusu temute, tai jauciu pareiga pasirodyti.
Rafaelo, pastilazas, slapia beze, kuri beje gavosi labai gerai ir greitai Visgi vienos normos man buvo per daug, buciau issitekusi su puse, bet nera to blogo kas neiseitu i gera, pilna skarda orinuku ar kaip velnias jie vadinasi
o jau tortu grozis pasakiskas. visu nuostabus nei vienos negaliu kazkaip labiau isskirti, net kiekviena savaip idejo daug meiles ir sirdies juos darydama. labai gaila jog neisijungiu i jusu gretas su nuotraukomis ir vis neturiu ka beparodyti, tai tik skaitau, bet jau neiskenciau, toki visu nuostabus darbai. JUS ESATE SAUNUOLES
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 12 16, 15:34)
tik ne su aisingu, Ivona Čia tik šokoladui tinka.
Adrija, Perrin, Vaidosee
Šiaip tai idėja su snaigėm išvadavo mane nuo kūrybinių kančių šv.Kalėdų tortams. Ačiū.
Sveikos merginos,
Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd, perrin - nuostabus tortai...saunuoles
cia mano keli darbeliai:
snickersas ir MMG...
juodas miskas ir MMG...
varskes su persikais ir MMG...
Olesta, @adrija, Vaidosee, Smailytte,IwonaBogd, perrin - nuostabus tortai...saunuoles
cia mano keli darbeliai:
snickersas ir MMG...
juodas miskas ir MMG...
varskes su persikais ir MMG...
Dianocka, fantastiskai grazu
Dianocka, as tai jusu gerbeja jau is labai senai
Ne visus dar parodet
---
Ir esu labai dekinga merginoms, kurios nepatingi milijonini karta pasakoti ta pati, ypac tokioms kaip as, kurios lipdo 3 tortus per metus
Ne visus dar parodet
---
Ir esu labai dekinga merginoms, kurios nepatingi milijonini karta pasakoti ta pati, ypac tokioms kaip as, kurios lipdo 3 tortus per metus