Sveikos merginos,
Linkiu kitais metais daug ideju, kantrybes, isradingumo, kuribingumo!!! Su Artejanciais!!!
Drakono metais drakoniskas mano torciukas:)
WOW, kiek graziu torciuku prideta , bet nevardinsiu visu, nes kiekvienos isskirtinai grazus !!! saunuoles mergaites
Ir didelis ACIU visiems uz ivertinima mano tortuka su spider menu
Kad sniegas virstų pinigais,
O šaltis meile ir paguoda,
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek, kiek duota.
*
LINKSMU SVENCIU !!!
Ir didelis ACIU visiems uz ivertinima mano tortuka su spider menu
Kad sniegas virstų pinigais,
O šaltis meile ir paguoda,
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek, kiek duota.
*
Laimingų Naujųjų Metų ir sėkmingų kūrybingų kitąmet!!!
LINKSMU SVENCIU !!!
Visoms linkiu atkaklumo ir sėkmės,igyvendinant savo troskimus ir siekius...
Su artėjančiais 2012 - aisiais!
Visu iki vienos labai grazus tortukai negaliu atsiziureti...Na ir mano naujametiniai ,na zvake taip graziai neisejo,kaip pas MergickaN,manau buvo per skystas aisingas,bet gavosi kas gavosi
cia gimtadienio tortukas,norejau su gelem,bettttt...
Su artėjančiais 2012 - aisiais!
Visu iki vienos labai grazus tortukai negaliu atsiziureti...Na ir mano naujametiniai ,na zvake taip graziai neisejo,kaip pas MergickaN,manau buvo per skystas aisingas,bet gavosi kas gavosi
cia gimtadienio tortukas,norejau su gelem,bettttt...
sveikutes,
labai labai reikia jusu pagalbos. kadangi cia aktyviausia tema, o laiko teturiu valanda, nors ir ne i tema, paklausiu cia, atsiprasau...
pasidariau zele tortus ir noriu papuosti kremu su svirkstu...
IS KO DARYTI KREMA???
LABAI LAUKIU PATARIMU..
ACIU
labai labai reikia jusu pagalbos. kadangi cia aktyviausia tema, o laiko teturiu valanda, nors ir ne i tema, paklausiu cia, atsiprasau...
pasidariau zele tortus ir noriu papuosti kremu su svirkstu...
IS KO DARYTI KREMA???
LABAI LAUKIU PATARIMU..
ACIU
O jau kaip tema pasipuošė prieš baigiantis metams , o jau kiek grožių . Visosms kepėjėlėms linkiu kūrybingų 2012 metų
Šia tikriausiai apie šlapę bezė, aš dariau tą tikrą , ta prasme ne šlapę, kur į išplaktą baltymą karamelė pilasi, va būtent ta karamelė man ir sušoko į gabaliukus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 30, 19:18)
ar pries statant puoda ant garu,cukru su baltymu dar paplaket? Dar gali buti kaltas ir pats cukrus,t.y. jo stambumas.
Šia tikriausiai apie šlapę bezė, aš dariau tą tikrą , ta prasme ne šlapę, kur į išplaktą baltymą karamelė pilasi, va būtent ta karamelė man ir sušoko į gabaliukus
tortai kaip visada- nuostabus
atsinesu ir as saviski (nors jis neprilygsta jusu visu groziams, bet as mokausi ), tuo paciu visas sveikinu su artejanciais Naujaisiais. kad jie atnestu dar daugiau ideju i musu visu kurybines dirbtuves
raudonasis velvetas, morengai, marshmallow mase (dengimo mase kociojau su rastuotu kocelu, bet is rasto liko tik nelygumai nors pasidenge idealiai lygiai, bet is to rasto atrodo kad su burbulais ):
atsinesu ir as saviski (nors jis neprilygsta jusu visu groziams, bet as mokausi ), tuo paciu visas sveikinu su artejanciais Naujaisiais. kad jie atnestu dar daugiau ideju i musu visu kurybines dirbtuves
raudonasis velvetas, morengai, marshmallow mase (dengimo mase kociojau su rastuotu kocelu, bet is rasto liko tik nelygumai nors pasidenge idealiai lygiai, bet is to rasto atrodo kad su burbulais ):
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 30, 15:02)
Tai pirmasis mano dvieju aukstu tortukas
Aš irgi ruošiuosi pirmą kart dviaukštį lipdyti, bet kaži ar pavyks taip tobulai kaip jums Superinis tortas ir labai gražiai spalvos suderintos Nu nepasakyčiau nepasakyčiau, kad čia pirmas... Jūsų visi labai gražūs, o pradėjot lyg ir ne taip senai kiek temą seku.
O gal kas galėtų patarti kaip lygiai ant torto šonų ir viršaus išlyginti šlapią bezė? Lyginu mentele ir plačiu peiliu, bet vistiek lieka lyg kraštai, lyg juostos.
SU NAUJAIS METAIS !!!
@adrij@-na cia be komentaru
erikiuxxx - puikus darbelis
Olesta, Dianocka nu jau drakonai
smailyttte, MergickaN, sarah- nu tie su zvakem
DuKatinai, tinulia84 - figureles
zibute77, sandrulyte1975, kristiene, adiavl, Rasa_zyk, Nevute, neli, Rasskee, dzokada, hereja, juraBa, Auksiuke, ReNcYtEa, zweika, aura., Elentari, - saunuoles
pasta222, kirbe - tie daugiaauksciai
RIMVILMA - krepsiukas ir balta zolyte...ner zodziu...
akvilyte-kaip visad super
*saules_zuikutis*
Atsiprasau jei ne visas paminejau-tiek groziu net akys raibo
@adrij@-na cia be komentaru
erikiuxxx - puikus darbelis
Olesta, Dianocka nu jau drakonai
smailyttte, MergickaN, sarah- nu tie su zvakem
DuKatinai, tinulia84 - figureles
zibute77, sandrulyte1975, kristiene, adiavl, Rasa_zyk, Nevute, neli, Rasskee, dzokada, hereja, juraBa, Auksiuke, ReNcYtEa, zweika, aura., Elentari, - saunuoles
pasta222, kirbe - tie daugiaauksciai
RIMVILMA - krepsiukas ir balta zolyte...ner zodziu...
akvilyte-kaip visad super
*saules_zuikutis*
Atsiprasau jei ne visas paminejau-tiek groziu net akys raibo
saules zuiki,tortai visi labai puikus,grazus,bet turek sazines pernykscius tortus rodyt.....