Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 30, 11:29)
kiek zinau, tai dazo su sausias dazais. tik ten turbut tinka tie, kurie skirti sausam dazymui.
as daziau balta ganasa milteliniais dazais tai man gerai gavosi, nesutrauke, nors siaip sako, kad gali sokolada sutraukti. tai nezinau kokie jusu dazai. pameginkit nedideli kieki nudazyti, kad visos mazses nesugadint ir matysit kas darosi.

aciu uz patarima, taip ir darysiu, tik dar nusipirksiu rezervines grietineles, kad jei ka...
Atsakyti
Sveikutes senai jau rodziausi biggrin.gif , nes kompas streikavo sia savaite doh.gif
visu pirma per ta laika, kiek daug graziu tortuku idejote bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif visiems po balona 4u.gif

Atnesu ir as savo daryta antra sunaus tortuka
Tai pirmasis mano dvieju aukstu tortukas
ACIU visiems, kas dave patarymu per az del raudonos sp. dazymo aciuks.gif

Snikersas ir juodas miskas, pastilazas, figurele pirktine, gal apie 5-6 kg ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 gruodžio 2011 - 13:12
QUOTE(gabijux @ 2011 12 30, 12:07)
Dazyti galima...tik netinka vandens konsistencijos dazai, kaip jau minejo Olesta... o tie geliniai tai tinka tikrai  4u.gif

aisku,reiskias lasiuka mazyti ivarvinsiu plakdama thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 30, 14:02)
Sveikutes senai jau rodziausi biggrin.gif ,

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif nu tu kaip visad stebini thumbup.gif
Atsakyti
ASSORTI pard. vakar pirkau maistinius dazus birius, 6vnt. spalvu =15 lt. vokiski skirti konditerijai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2011 12 30, 13:04)

mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif nu tu kaip visad stebini thumbup.gif

4u.gif
biggrin.gif Tai pirmas 2-ju aukstu rimtiesnis tortukas mano
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 30, 14:07)

biggrin.gif  Tai pirmas 2-ju aukstu rimtiesnis tortukas mano

dar pasakyk kad spaidermena pati padarei,tai tuoj prie kompo iskrisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 12 30, 13:09)
dar pasakyk kad spaidermena pati padarei,tai tuoj prie kompo iskrisiu biggrin.gif

Spidermenas pirktinis, jau parasiau prie foto biggrin.gif nieks nenorejo man padeti su lipdymu, tai tieko suktis is padeties, ax.gif

nes pries metus buvau uzsakius torta sunui pas Diana ,bet likus apie savaite iki gimtadienio, pasake kad negales ... o kadangi mazai laiko belike buvo bandziau kreiptis pas kitas mergaites ,tai ir migle ir asseni jau buvo uzimtos darbais blush2.gif tai teko paciai daryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 gruodžio 2011 - 13:46
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 30, 13:02)
Snikersas ir juodas miskas, pastilazas, figurele pirktine, gal apie 5-6 kg ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif woow nu cia tai super thumbup.gif saunuole. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 30, 13:33)
ar neissileis ant slapios beze isdziovintos aisingo snaiges? ar galesiu jas ismeigti snaiges kampuku ir ji neistes, nenuvirs???  g.gif

tai kaip, niekas nebandėte taip daryti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 30, 12:33)
ar neissileis ant slapios beze isdziovintos aisingo snaiges? ar galesiu jas ismeigti snaiges kampuku ir ji neistes, nenuvirs???  g.gif

Aš dariau ant šlapios bezė, tikrai niekas nenutiko smile.gif
Dar prieš tai ir eksperimentą dariau: į seną bezė įmerkiau vieną snaigę ir ten gal savaitę laikiau smile.gif ir tai niekas nenutiko smile.gif Tik beze buvo spalvota, o snaigė balta, tai ta vieta kur lietėsi su beze nusidažė beze spalva smile.gif bet toliau neperėjo biggrin.gif
Taigi, manau drąsiai galit daryt 4u.gif

erikiuxxx, labai gražus tortukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 30 gruodžio 2011 - 14:03
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 30, 15:00)
Aš dariau ant šlapios bezė, tikrai niekas nenutiko smile.gif
Dar prieš tai ir eksperimentą dariau: į seną bezė įmerkiau  vieną snaigę ir ten gal savaitę laikiau smile.gif ir tai niekas nenutiko smile.gif Tik beze buvo spalvota, o snaigė balta, tai ta vieta kur lietėsi su beze nusidažė beze spalva smile.gif bet toliau neperėjo biggrin.gif
Taigi, manau drąsiai galit daryt  4u.gif

erikiuxxx, labai gražus tortukas  4u.gif

ooo, kaip ačiū smile.gif išgelbėjote nuo dvejonių smile.gif prisidariau snaigių, o dabar galvoju, jei ant bezė nelaikys... smile.gif) ačiū Jums labai.

Erikiuxxx nuostabus tortukas!!!
Atsakyti
Persikinis, sokoladinis ir snikersas svorio nezinau doh.gif Aisingas ir pirktine mase.
user posted image

Persikinis 2.3kg pirktine mase.
user posted image
Atsakyti
Erikiuxxx labai dailus tortukas 4u.gif
Atsakyti