Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Sakiau atsiminsiu bet užmiršau,plakant grietinėlę kokiu santykiu dėti cukraus pudrą,lygtai ketvirtadalį grietinėlės masės?
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2011 12 29, 08:48)
Labas rytas, norėčiau paklausti, tikrai ne vieną kartą jau diskutuota, bet kažkaip neužsifiksavo blush2.gif darysiu Snikers tortą ir noriu puošti su šlapia beze, ir noriu paklausti, ar reikia aptepti sviestiniu kremu, ar galiu iš karto su beze? smile.gif

reikia,kad nebūtų sąlyčio su grietinėle smile.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 29, 09:29)
Sakiau atsiminsiu bet užmiršau,plakant grietinėlę kokiu santykiu dėti cukraus pudrą,lygtai ketvirtadalį grietinėlės masės?

būtent cukraus pudros nežinau,bet cukraus dedama 120g į 400g grietinėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 28, 14:05)
ups, tada dažai bezui netinka schmoll.gif

o paprasta plakta grietinele galima skystais dazais dazyti?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 22:42)
ne  schmoll.gif
mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės  biggrin.gif  doh.gif ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....
miestą parašykite,gal kas ir pagelbės smile.gif

Tortai superiniai  wub.gif
DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis  thumbup.gif

o kaip balionan vandens pripilt, kad išsipustu... pilu man tik iki viršaus vanduo ir nedidėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 10:48)

galima,tik atsargiai su kiekiu,kad neišskystų grietinėlė...

QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 11:07)
o kaip balionan vandens pripilt, kad išsipustu... pilu man tik iki viršaus vanduo ir nedidėja  verysad.gif

užrišti tam tikroj vietoj,priklausomai,kokios formos norite 4u.gif
aš pyliau nepilnus balionus,užrišau,ir dar per vidurį persukus balioną perrišau,kad iš vieno baliono gautųsi du maži burbuliukai ledo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 10:48)

jeigu čia jūs minėjot anksčiau,kad turit skystus vandens konsistencijos dažus,tai,manau,netiks,nebent labaaaai mažai įpilsit,bet tai nieko tada nenudažys smile.gif
Atsakyti
o kam tiek daug to cukraus vienam indeliui??? trys šaukštai maksimum, plius citrinos rūgštelės ant šaukštelio galiuko 4u.gif ir kam ta pudra kremui, negadinkit brangaus daikto 4u.gif imkit cukrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 12:07)
o kaip balionan vandens pripilt, kad išsipustu... pilu man tik iki viršaus vanduo ir nedidėja  verysad.gif

tokį klausimą uždaviau čia prieš metus smile.gif) užmaukit balioną ant čiaupo, tada vanduo ten pilsis, jis pūsis ir žiūrėkit, kokio dydžio burbulo norėsit, tiek ir leiskit vandens smile.gif nuimat, mazgeliu užrišat ir vsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 29, 10:16)
reikia,kad nebūtų sąlyčio su grietinėle  smile.gif
būtent cukraus pudros nežinau,bet cukraus dedama 120g į 400g grietinėlės  4u.gif

ŠLAPIA bezė NEBIJO sąlyčio su grietinėle schmoll.gif

Merginos, tortai afiget wacko.gif Jūs šaunuolės mirksiukas.gif

Atsakyti
jeigu čia jūs minėjot anksčiau,kad turit skystus vandens konsistencijos dažus,tai,manau,netiks,nebent labaaaai mažai įpilsit,bet tai nieko tada nenudažys smile.gif
[/quote]
blyn tai ka jais dazyti galima??? nu ir nusipirkau doh.gif nu as daziau aisinga, tai liuks nusidaze, bet ant tortu nenoriu aisingu paisyti, noriu grietineles arba slapios beze... bet neber laiko ieskoti... o jei cukru nudazyti uzpilti tais dazais, i cukru susigers, ir cukru deti i grietinele... lotuliukas.gif pati ka tik sugalvojau, ciuju nesamone???
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 22:42)
*mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės  biggrin.gif  doh.gif ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....

**DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis  thumbup.gif

*as tai pasidejau ta ledo burbula ant kepimo poepieriaus, kuris jau gulejo ant stalo ir tada liejau, apliejau viena sona, kuris nesiliecia su popieriumi, po to kai tas sustengsta, apverciu ir lieju kita. kam laikyt rankose? iskristu isslydes tas ledas ir po burbulo, arba kaip rasot, privarvetu vandens istirpusio i sokolada... doh.gif
** blush2.gif dekui uz komplimenta 4u.gif

QUOTE(MO @ 2011 12 29, 10:16)
reikia,kad nebūtų sąlyčio su grietinėle 

ir su zele beze nedraugauja 4u.gif tik nezinau kaip su slapia ar irgi tas galioja? blush2.gif

QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 11:07)

at ciaupo uzmauti ir pilti. as senukuose nusipirkau specialiu vandens bombom skirtu balionu, tai jie maziukai ir puikiai forma laiko biggrin.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 29, 13:19)
tokį klausimą uždaviau čia prieš metus smile.gif) užmaukit balioną ant čiaupo, tada vanduo ten pilsis, jis pūsis ir žiūrėkit, kokio dydžio burbulo norėsit, tiek ir leiskit vandens smile.gif nuimat, mazgeliu užrišat ir vsio  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 14:49)
blyn tai ka jais dazyti galima??? nu ir nusipirkau  doh.gif  nu as daziau aisinga, tai liuks nusidaze, bet ant tortu nenoriu aisingu paisyti, noriu grietineles arba slapios beze... bet neber laiko ieskoti... o jei cukru nudazyti uzpilti tais dazais, i cukru susigers, ir cukru deti i grietinele...  lotuliukas.gif  pati ka tik sugalvojau, ciuju nesamone???

biskvitus dazykit, vaivorykstes spalvom biggrin.gif o siaip tai neisivaizduoju, as turiu miltelinius tai nesigailiu, visur man jie sueina. jei reikia sausu dedu, jei reikia skystus padarau, jei reikia ir gelinius (i dekorgeli dedu miltukus ir puikiausiai ax.gif ). tik kolkas ant tprtu sito stebuklo nedariau, tik lekstese paisiau ax.gif tai ner kaip parodyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 29 gruodžio 2011 - 14:54
QUOTE(Olesta @ 2011 12 29, 13:07)
o kam tiek daug to cukraus vienam indeliui??? trys šaukštai maksimum, plius citrinos rūgštelės ant šaukštelio galiuko 4u.gif  ir kam ta pudra kremui, negadinkit brangaus daikto  4u.gif  imkit cukrų 4u.gif

kažkur kažkada šičia perskaičiau,kad tai idealus santykis plaktai grietinėlei,tai tuo ir vadovaujuos. O man kuo saldžiau,tuo geriau biggrin.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 12 29, 14:46)
ŠLAPIA bezė NEBIJO sąlyčio su grietinėle  schmoll.gif

Merginos, tortai afiget  wacko.gif Jūs šaunuolės  mirksiukas.gif

mano patirtis rodo ką kita g.gif
Atsakyti
o is ko daryt ta kaledini zaisliuka ant baliono ?? Gaal buvo rasyta,nepykit,neskaiciau,mazai laiko tuiu paskutinem dienom blush2.gif

jau radau,nebesakykit nieko biggrin.gif

tik va su kuo nudazyti ji kita spalva? dazais? bet ju neturiu tokiu dazomu g.gif tik kur i mase tokie tirsti pilas,kiba su jais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 29 gruodžio 2011 - 22:51