Sakiau atsiminsiu bet užmiršau,plakant grietinėlę kokiu santykiu dėti cukraus pudrą,lygtai ketvirtadalį grietinėlės masės?
QUOTE(Oksiukas @ 2011 12 29, 08:48)
Labas rytas, norėčiau paklausti, tikrai ne vieną kartą jau diskutuota, bet kažkaip neužsifiksavo darysiu Snikers tortą ir noriu puošti su šlapia beze, ir noriu paklausti, ar reikia aptepti sviestiniu kremu, ar galiu iš karto su beze?
reikia,kad nebūtų sąlyčio su grietinėle
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 29, 09:29)
Sakiau atsiminsiu bet užmiršau,plakant grietinėlę kokiu santykiu dėti cukraus pudrą,lygtai ketvirtadalį grietinėlės masės?
būtent cukraus pudros nežinau,bet cukraus dedama 120g į 400g grietinėlės
QUOTE(Olesta @ 2011 12 28, 14:05)
ups, tada dažai bezui netinka
o paprasta plakta grietinele galima skystais dazais dazyti?
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 22:42)
ne
mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....
miestą parašykite,gal kas ir pagelbės
Tortai superiniai
DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis
mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....
miestą parašykite,gal kas ir pagelbės
Tortai superiniai
DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis
o kaip balionan vandens pripilt, kad išsipustu... pilu man tik iki viršaus vanduo ir nedidėja
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 10:48)
galima,tik atsargiai su kiekiu,kad neišskystų grietinėlė...
QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 11:07)
o kaip balionan vandens pripilt, kad išsipustu... pilu man tik iki viršaus vanduo ir nedidėja
užrišti tam tikroj vietoj,priklausomai,kokios formos norite
aš pyliau nepilnus balionus,užrišau,ir dar per vidurį persukus balioną perrišau,kad iš vieno baliono gautųsi du maži burbuliukai ledo
Papildyta:
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 10:48)
jeigu čia jūs minėjot anksčiau,kad turit skystus vandens konsistencijos dažus,tai,manau,netiks,nebent labaaaai mažai įpilsit,bet tai nieko tada nenudažys
o kam tiek daug to cukraus vienam indeliui??? trys šaukštai maksimum, plius citrinos rūgštelės ant šaukštelio galiuko ir kam ta pudra kremui, negadinkit brangaus daikto imkit cukrų
QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 12:07)
tokį klausimą uždaviau čia prieš metus ) užmaukit balioną ant čiaupo, tada vanduo ten pilsis, jis pūsis ir žiūrėkit, kokio dydžio burbulo norėsit, tiek ir leiskit vandens nuimat, mazgeliu užrišat ir vsio
QUOTE(MO @ 2011 12 29, 10:16)
ŠLAPIA bezė NEBIJO sąlyčio su grietinėle
Merginos, tortai afiget Jūs šaunuolės
jeigu čia jūs minėjot anksčiau,kad turit skystus vandens konsistencijos dažus,tai,manau,netiks,nebent labaaaai mažai įpilsit,bet tai nieko tada nenudažys
[/quote]
blyn tai ka jais dazyti galima??? nu ir nusipirkau nu as daziau aisinga, tai liuks nusidaze, bet ant tortu nenoriu aisingu paisyti, noriu grietineles arba slapios beze... bet neber laiko ieskoti... o jei cukru nudazyti uzpilti tais dazais, i cukru susigers, ir cukru deti i grietinele... pati ka tik sugalvojau, ciuju nesamone???
[/quote]
blyn tai ka jais dazyti galima??? nu ir nusipirkau nu as daziau aisinga, tai liuks nusidaze, bet ant tortu nenoriu aisingu paisyti, noriu grietineles arba slapios beze... bet neber laiko ieskoti... o jei cukru nudazyti uzpilti tais dazais, i cukru susigers, ir cukru deti i grietinele... pati ka tik sugalvojau, ciuju nesamone???
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 22:42)
*mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....
**DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis
**DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis
*as tai pasidejau ta ledo burbula ant kepimo poepieriaus, kuris jau gulejo ant stalo ir tada liejau, apliejau viena sona, kuris nesiliecia su popieriumi, po to kai tas sustengsta, apverciu ir lieju kita. kam laikyt rankose? iskristu isslydes tas ledas ir po burbulo, arba kaip rasot, privarvetu vandens istirpusio i sokolada...
** dekui uz komplimenta
QUOTE(MO @ 2011 12 29, 10:16)
ir su zele beze nedraugauja tik nezinau kaip su slapia ar irgi tas galioja?
QUOTE(aura. @ 2011 12 29, 11:07)
at ciaupo uzmauti ir pilti. as senukuose nusipirkau specialiu vandens bombom skirtu balionu, tai jie maziukai ir puikiai forma laiko
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 29, 13:19)
tokį klausimą uždaviau čia prieš metus ) užmaukit balioną ant čiaupo, tada vanduo ten pilsis, jis pūsis ir žiūrėkit, kokio dydžio burbulo norėsit, tiek ir leiskit vandens nuimat, mazgeliu užrišat ir vsio
Papildyta:
QUOTE(juraBa @ 2011 12 29, 14:49)
biskvitus dazykit, vaivorykstes spalvom o siaip tai neisivaizduoju, as turiu miltelinius tai nesigailiu, visur man jie sueina. jei reikia sausu dedu, jei reikia skystus padarau, jei reikia ir gelinius (i dekorgeli dedu miltukus ir puikiausiai ). tik kolkas ant tprtu sito stebuklo nedariau, tik lekstese paisiau tai ner kaip parodyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 29, 13:07)
o kam tiek daug to cukraus vienam indeliui??? trys šaukštai maksimum, plius citrinos rūgštelės ant šaukštelio galiuko ir kam ta pudra kremui, negadinkit brangaus daikto imkit cukrų
kažkur kažkada šičia perskaičiau,kad tai idealus santykis plaktai grietinėlei,tai tuo ir vadovaujuos. O man kuo saldžiau,tuo geriau
QUOTE(Bijuna @ 2011 12 29, 14:46)
mano patirtis rodo ką kita
o is ko daryt ta kaledini zaisliuka ant baliono ?? Gaal buvo rasyta,nepykit,neskaiciau,mazai laiko tuiu paskutinem dienom
jau radau,nebesakykit nieko
tik va su kuo nudazyti ji kita spalva? dazais? bet ju neturiu tokiu dazomu tik kur i mase tokie tirsti pilas,kiba su jais
jau radau,nebesakykit nieko
tik va su kuo nudazyti ji kita spalva? dazais? bet ju neturiu tokiu dazomu tik kur i mase tokie tirsti pilas,kiba su jais