Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 12 28, 18:36)
Siaip ne taip su pagalba susitvarkiau nuotraukytes,bandysiu parodyti kad ir as bandziau netinginiauti

oho, nu ir groziai wub.gif super thumbup.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 12 28, 19:36)
*Maiso teksturai naudojau paprasta sieteli kur buna metaliniai dideli nukosti kazkam  biggrin.gif
O aptepti butina sviestiniu,nes ir as norejau pabuti gudri,ir viskas istirpo,teko taisyti kita diena.
**Keliatas mano:

OREO,pastilazas,aisingas

* aciu, uz patarima ir atsakyma 4u.gif
**vaaaau kaip grazu, nuseilesiu visa ekrana tuoj wub.gif o sakykit kas per tortas OREO? blush2.gif ir kaip padarot tas blizgias geles ir snaiges perlamtrines? dazot jau pagamintas figureles ar kaip? 4u.gif

neli, aciu ir jums uz atsakyma 4u.gif

pasirodau ir as, neli padrasino mane blush2.gif
sokoladinis tortas, puosta grietinele ir sokoladu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 19:34)
oho, nu ir groziai wub.gif super thumbup.gif
* aciu, uz patarima ir atsakyma 4u.gif
**vaaaau kaip grazu, nuseilesiu visa ekrana tuoj wub.gif o sakykit kas per tortas OREO? blush2.gif ir kaip padarot tas blizgias geles ir snaiges perlamtrines? dazot jau pagamintas figureles ar kaip? 4u.gif

neli, aciu ir jums uz atsakyma 4u.gif

pasirodau ir as, neli padrasino mane blush2.gif
sokoladinis tortas, puosta grietinele ir sokoladu

4u.gif aciukas

OREO labai skanus.
Cia as nedaziau,o tiesiog turiu tokiu blizguciu,lb graziai jie blizga pries sviesa,kaip sniegas,snaiges padarius teptuku paslapinau ir uzberiau tu blizguciu,ir palikau dziuti smile.gif

Na ir kas ten negrazaus? Tu kamuoliu as net nebandzius,ir tyngiu ,o tworele kaip sumaniai padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 28 gruodžio 2011 - 21:10
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 20:34)

pasirodau ir as,

o kaip padaryt žaisliukus ax.gif kažkuri minėjo ant baliono g.gif šokoladą liet ?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 12 28, 21:34)
o kaip padaryt žaisliukus  ax.gif  kažkuri minėjo ant baliono  g.gif  šokoladą liet ?

juk viskas yra temoje be komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 21:41)

ačiū, kažkaip buvau pamiršus kad mačiau ax.gif o tai kai tirpsta ledas šokaladas nedeformuojas?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 28, 21:10)
Na ir kas ten negrazaus? Tu kamuoliu as net nebandzius,ir tyngiu ,o tworele kaip sumaniai padaryta  bigsmile.gif

o tie blizguciai tai dulkes ar "silkas"? nes naujai atsidariusioje tastyfun parduotuveleje yra ir to ir to, nelabai zinau kam kurie skirti blush2.gif
o tvorele tai kazkaip norejosi kalediskai padaryti blush2.gif

QUOTE(aura. @ 2011 12 28, 21:34)
o kaip padaryt žaisliukus  ax.gif  kažkuri minėjo ant baliono  g.gif  šokoladą liet ?

va CIA BURBULAI nuoroda kaip daryti tuos burbulus 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Labai reikia torto grazaus vaiko gimtadieniui. gal kas pagelbetu?
Atsakyti
Dzokada superiniai tortukai
Dukatinai jau zaisliukai kokie grazus maciau ir anksciau kazkuri dare.Labai graziai atrodo.Naujiesiems reikes tortuka issikepti jei spesiu tai ir as zaisliukus pasidarysiu SUGUNDETE LABAI GRAZU:)
Atsakyti
O kiek dar groziu pabiro i sia nuostabia temute thumbup.gif Neli puokte tiesiog stulbinanti thumbup.gif Dzokada daug nuostabiu tortuku tas juodas man l idomus, patinka juoda balta spalvos thumbup.gif Rimvilma kiek puikiu tortu o puikiausia is ju tai pintine man wub.gif

Du katinai graziai burbulai isejo mirksiukas.gif ir tvorele isskirtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 12 28, 22:19)
Dukatinai jau zaisliukai kokie grazus maciau ir anksciau kazkuri dare.Labai graziai atrodo.Naujiesiems reikes tortuka issikepti jei spesiu tai ir as zaisliukus pasidarysiu SUGUNDETE LABAI GRAZU:)

aciu blush2.gif o ziasliuku tai galybe buciau pridariusi, jei nebuciau pritrukusi sokolado, toks azartas buvo pagaves ir taip man juos patiko daryti wub.gif ir tikrai nesunu juos pagaminti, tik mano cia pirmas blynas, tai subruksniavau burbulus paprastai, kad tik sokolado juostos sukibtu, o maciau @adrij@ tai visokiom spiralem israicius, ten jau aukstass pilotazas wub.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 12 28, 22:19)
Du katinai graziai burbulai isejo  mirksiukas.gif  ir tvorele isskirtine  smile.gif

blush2.gif aciu uz pagyras.
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 12 28, 21:55)
ačiū, kažkaip buvau pamiršus kad mačiau  ax.gif  o tai kai tirpsta ledas šokaladas nedeformuojas?

ne schmoll.gif
mano pastebėjimas-stengtis,kad liejant šokoladą tirpstančio ledo nepatektų į šokolado vonelę(nelaikykite burbulo virš vonelės kaip kai kurios blondinės biggrin.gif doh.gif ),tuomet šokoladas tiesiog slys nuo ledo....

QUOTE(SaulesSmiltys @ 2011 12 28, 22:10)
Labuka,
Labai reikia torto grazaus vaiko gimtadieniui. gal kas pagelbetu?

miestą parašykite,gal kas ir pagelbės smile.gif

Tortai superiniai wub.gif
DuKatinai,būtų gėda nedėti tokio pirmo blyno-superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 28 gruodžio 2011 - 22:44
Labas rytas, norėčiau paklausti, tikrai ne vieną kartą jau diskutuota, bet kažkaip neužsifiksavo blush2.gif darysiu Snikers tortą ir noriu puošti su šlapia beze, ir noriu paklausti, ar reikia aptepti sviestiniu kremu, ar galiu iš karto su beze? smile.gif
Atsakyti