Labas merginos.Per ta svenciu maratona kiek spedavau su jumis tiek stengiausi bent stebeti jusu darbus.Tikrai yra kuo pasidziaugti tema keicia tema tortu gausa,grazumas tai nera net ka kalbeti.Nuostabus jusu darbai norejau ir as bent kelis ikelti parodyti ka spejau per ta svenciu maratona prigriebti ir iskepti bet kazko man nekelia nuotrauku(ar cia man vienai gal kam irgi taip yra)prisesiu veliau rimciau paziureti kas ten kaip nes dar sventes tik ipusejusios dar begame:).
Bet nors tortuku neikeliau tai vistiek noreciau bent pasveikinti visas su sventemis,padekoti visu pirma uz kantrybe ,uz atsakymus i klausimus mano ,daug ko ismokau is jusu, tikiuosi dar klausimu tikrai sulauksite ir ateityje ...Jau greitai metai kaip semiuosi is jusu patirties tortu puosyboje ir tikrai matau kad cia zmones nuosirdziai padeda tokiems kaip man naujai iskeptiems kepejams.Aciu didelis ir graziu jums ,linksmu ir gardziais kepiniais paskanintu svenciuuu.Sekmes Naujuose Metuose
QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 10:45)
maisiau mediniu saukstu, pavargau daviau vyrui ir nuejau, o kai atejau radau jau ne lygia maze, o kazkokia varkine ka daryt
PLAKTI ILGIAU IR MASE SUSILYGINA AS TAI MIKSERIU VISADA PLAKU
ups, tada dažai bezui netinka
Pasiilgau vasaros Ta proga:
Geltona rožė, maskarponės tortas su vyšniomis ir šokoladu, pastilažas, gėlė iš pastilažo irgi.
Ir laivelis Elias su draugais, jogurtinis, beze, pastilažas.
Geltona rožė, maskarponės tortas su vyšniomis ir šokoladu, pastilažas, gėlė iš pastilažo irgi.
Ir laivelis Elias su draugais, jogurtinis, beze, pastilažas.
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 16:40)
ale geliu grazumas su artejanciais Naujais mergickos
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 15:40)
kokie grazus torta, o geles, tai be komentaru nuostabios
skaitau, kad tortas maskarpones turi, kaip tik norejau klausti ar aptepus torta ne sviestiniu kremu, o maskarpones suriu, galima dengti pastiliazu ir marshmallow mase? nenuciuos man mase?
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 17:07)
kokie grazus torta, o geles, tai be komentaru nuostabios
skaitau, kad tortas maskarpones turi, kaip tik norejau klausti ar aptepus torta ne sviestiniu kremu, o maskarpones suriu, galima dengti pastiliazu ir marshmallow mase? nenuciuos man mase?
Aš nerizikuoju, vis tiek aptepu plonu sluoksniu sviestinio kremo.
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 16:22)
Aš nerizikuoju, vis tiek aptepu plonu sluoksniu sviestinio kremo.
supratau, ir as tada nerizikuosiu
kokiu groziu pridedat, tai akys raibsta pasirodyciau ir as, bet truputi geda, nes man dar toli saukia iki jusu groziu
Papildyta:
niekaip nerandu, bet tikrai pamenu, kad pasakojot kaip padaryti pinigu maiso dengimo masei tekstura tokia kaip tikro bulviu maiso? gal priminsit ar nuoroda idesit?
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 17:40)
kokiu groziu pridedat, tai akys raibsta pasirodyciau ir as, bet truputi geda, nes man dar toli saukia iki jusu groziu
Papildyta:
niekaip nerandu, bet tikrai pamenu, kad pasakojot kaip padaryti pinigu maiso dengimo masei tekstura tokia kaip tikro bulviu maiso? gal priminsit ar nuoroda idesit?
Papildyta:
Rodytis visad reikia, negalima gi žiūrėti ir bijoti, juk visos mes mokomės nemačiau nė vieno pirmojo idealaus torto, taigi, gyveni ir mokaisi, juk tam tema ir yra, kad visos patartų, pamokytų ir pan. O dėl maišo, aš tai panaudoju kokį tinklelį, kas po ranka pakliūna Tinka ir švarus drobinis rankšluostis.
Siaip ne taip su pagalba susitvarkiau nuotraukytes,bandysiu parodyti kad ir as bandziau netinginiauti
.
Saldainiu mase.Is sokolado lieti drugeliai.Pusta perlu truputi aukso dulkiu ir gelytes gyvos kazkodel megsta zmones jas ant torto.
sokoladinis glaistas kuris man niekaip nepasiduoda iveikiamas.Ar as ji per tirsta padarau neuzsidengia lygiai.Rozytes sokoladines,pyrageliai plikyti su idaru
pastilazas
pastilazas ,bezas
pastilazas
krepsinio komandos zenklas,pastilazas,puciami dazai
Vaikuciams i darzeli,bezas,pastilazas
pastilazas ,bezas
pastilazas,bezas
.
Saldainiu mase.Is sokolado lieti drugeliai.Pusta perlu truputi aukso dulkiu ir gelytes gyvos kazkodel megsta zmones jas ant torto.
sokoladinis glaistas kuris man niekaip nepasiduoda iveikiamas.Ar as ji per tirsta padarau neuzsidengia lygiai.Rozytes sokoladines,pyrageliai plikyti su idaru
pastilazas
pastilazas ,bezas
pastilazas
krepsinio komandos zenklas,pastilazas,puciami dazai
Vaikuciams i darzeli,bezas,pastilazas
pastilazas ,bezas
pastilazas,bezas
smailyttte gal galetum man i az imesti receptukus siu tortuku,gali buti ir angliskai (jei originalus buvo angliskai) labai idomu,megstu naujienas
Zvake nuostabi,superiska kopija
Maiso teksturai naudojau paprasta sieteli kur buna metaliniai dideli nukosti kazkam
O aptepti butina sviestiniu,nes ir as norejau pabuti gudri,ir viskas istirpo,teko taisyti kita diena.
Keliatas mano:
OREO,pastilazas,aisingas:
(gele labai graziai blizgejo,bet nepavyko taip nufotkinti kad matytusi)
Varskes gaivumelis + Oreo
Slapia beze,pastilazas
Tortas i svecius Net nepavadinciau puosimu cia,kai tyngi, lb geras issigelbejimas Persikai,baltas sokoladas,pirktines lazdeles.
Varskes gaivumelis
Medutis su zele
Slapia beze,pastilazas (ant abieju baltu tortu pusnys labai graziai irgi blizgejo)
OHO RIMVILA na ir dejai tu cia,laaaba grazus! Ir visu kitu nuostabus,labai daug, nebeisvardinsiu
Zvake nuostabi,superiska kopija
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 15:40)
Papildyta:
Papildyta:
Maiso teksturai naudojau paprasta sieteli kur buna metaliniai dideli nukosti kazkam
O aptepti butina sviestiniu,nes ir as norejau pabuti gudri,ir viskas istirpo,teko taisyti kita diena.
SVEIKINU IR AS VISAS SU SVENTEMIS!
Keliatas mano:
OREO,pastilazas,aisingas:
(gele labai graziai blizgejo,bet nepavyko taip nufotkinti kad matytusi)
Varskes gaivumelis + Oreo
Slapia beze,pastilazas
Tortas i svecius Net nepavadinciau puosimu cia,kai tyngi, lb geras issigelbejimas Persikai,baltas sokoladas,pirktines lazdeles.
Varskes gaivumelis
Medutis su zele
Slapia beze,pastilazas (ant abieju baltu tortu pusnys labai graziai irgi blizgejo)
OHO RIMVILA na ir dejai tu cia,laaaba grazus! Ir visu kitu nuostabus,labai daug, nebeisvardinsiu