Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Labas merginos.Per ta svenciu maratona kiek spedavau su jumis tiek stengiausi bent stebeti jusu darbus.Tikrai yra kuo pasidziaugti tema keicia tema tortu gausa,grazumas tai nera net ka kalbeti.Nuostabus jusu darbai norejau ir as bent kelis ikelti parodyti ka spejau per ta svenciu maratona prigriebti ir iskepti bet kazko man nekelia nuotrauku(ar cia man vienai gal kam irgi taip yra)prisesiu veliau rimciau paziureti kas ten kaip nes dar sventes tik ipusejusios dar begame:).
Bet nors tortuku neikeliau tai vistiek noreciau bent pasveikinti visas su sventemis,padekoti visu pirma uz kantrybe ,uz atsakymus i klausimus mano ,daug ko ismokau is jusu, tikiuosi dar klausimu tikrai sulauksite ir ateityje ...Jau greitai metai kaip semiuosi is jusu patirties tortu puosyboje ir tikrai matau kad cia zmones nuosirdziai padeda tokiems kaip man naujai iskeptiems smile.gif kepejams.Aciu didelis ir graziu jums ,linksmu ir gardziais kepiniais paskanintu svenciuuu.Sekmes Naujuose Metuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 10:45)
maisiau mediniu saukstu, pavargau daviau vyrui ir nuejau, o kai atejau radau jau ne lygia maze, o kazkokia varkine  doh.gif  ka daryt  ax.gif

PLAKTI ILGIAU IR MASE SUSILYGINA AS TAI MIKSERIU VISADA PLAKU
Atsakyti
ups, tada dažai bezui netinka schmoll.gif
Atsakyti
Pasiilgau vasaros biggrin.gif Ta proga:
Geltona rožė, maskarponės tortas su vyšniomis ir šokoladu, pastilažas, gėlė iš pastilažo irgi.
user posted image
user posted image
Ir laivelis Elias su draugais, jogurtinis, beze, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 16:40)

ale geliu grazumas wub.gif su artejanciais Naujais mergickos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 15:40)
Geltona rožė, maskarponės tortas su vyšniomis ir šokoladu, pastilažas, gėlė iš pastilažo irgi.

bigsmile.gif kokie grazus torta, o geles, tai be komentaru bigsmile.gif nuostabios thumbup.gif
skaitau, kad tortas maskarpones turi, kaip tik norejau klausti ar aptepus torta ne sviestiniu kremu, o maskarpones suriu, galima dengti pastiliazu ir marshmallow mase? nenuciuos man mase? ax.gif
Atsakyti
Neli, nuotabi puokštė wub.gif
Atnešu savo Kalėdinį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 17:07)
bigsmile.gif kokie grazus torta, o geles, tai be komentaru bigsmile.gif nuostabios thumbup.gif
skaitau, kad tortas maskarpones turi, kaip tik norejau klausti ar aptepus torta ne sviestiniu kremu, o maskarpones suriu, galima dengti pastiliazu ir marshmallow mase? nenuciuos man mase? ax.gif

Aš nerizikuoju, vis tiek aptepu plonu sluoksniu sviestinio kremo.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 12 28, 16:22)
Aš nerizikuoju, vis tiek aptepu plonu sluoksniu sviestinio kremo.

supratau, ir as tada nerizikuosiu 4u.gif

kokiu groziu pridedat, tai akys raibsta wub.gif pasirodyciau ir as, bet truputi geda, nes man dar toli saukia iki jusu groziu rolleyes.gif
Papildyta:
niekaip nerandu, bet tikrai pamenu, kad pasakojot kaip padaryti pinigu maiso dengimo masei tekstura tokia kaip tikro bulviu maiso? gal priminsit ar nuoroda idesit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 17:40)

kokiu groziu pridedat, tai akys raibsta wub.gif pasirodyciau ir as, bet truputi geda, nes man dar toli saukia iki jusu groziu rolleyes.gif
Papildyta:
niekaip nerandu, bet tikrai pamenu, kad pasakojot kaip padaryti pinigu maiso dengimo masei tekstura tokia kaip tikro bulviu maiso? gal priminsit ar nuoroda idesit?  4u.gif

Rodytis visad reikia, negalima gi žiūrėti ir bijoti, juk visos mes mokomės mirksiukas.gif nemačiau nė vieno pirmojo idealaus torto, taigi, gyveni ir mokaisi, juk tam tema ir yra, kad visos patartų, pamokytų ir pan. O dėl maišo, aš tai panaudoju kokį tinklelį, kas po ranka pakliūna ax.gif Tinka ir švarus drobinis rankšluostis.
Atsakyti
Siaip ne taip su pagalba susitvarkiau nuotraukytes,bandysiu parodyti kad ir as bandziau netinginiauti
.user posted image
Saldainiu mase.Is sokolado lieti drugeliai.Pusta perlu truputi aukso dulkiu ir gelytes gyvos kazkodel megsta zmones jas ant torto.
user posted image
sokoladinis glaistas kuris man niekaip nepasiduoda iveikiamas.Ar as ji per tirsta padarau neuzsidengia lygiai.Rozytes sokoladines,pyrageliai plikyti su idaru
user posted image
pastilazas
user posted image
pastilazas ,bezas
user posted image
pastilazas
user posted image
krepsinio komandos zenklas,pastilazas,puciami dazai
user posted image
Vaikuciams i darzeli,bezas,pastilazas
user posted image
pastilazas ,bezas
user posted image
pastilazas,bezas
Atsakyti
smailyttte gal galetum man i az imesti receptukus siu tortuku,gali buti ir angliskai (jei originalus buvo angliskai) labai idomu,megstu naujienas ax.gif
Zvake nuostabi,superiska kopija bigsmile.gif

QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 28, 15:40)

Papildyta:
niekaip nerandu, bet tikrai pamenu, kad pasakojot kaip padaryti pinigu maiso dengimo masei tekstura tokia kaip tikro bulviu maiso? gal priminsit ar nuoroda idesit?  4u.gif

Maiso teksturai naudojau paprasta sieteli kur buna metaliniai dideli nukosti kazkam biggrin.gif
O aptepti butina sviestiniu,nes ir as norejau pabuti gudri,ir viskas istirpo,teko taisyti kita diena.

SVEIKINU IR AS VISAS SU SVENTEMIS! newyear.gif

Keliatas mano:

OREO,pastilazas,aisingas:
(gele labai graziai blizgejo,bet nepavyko taip nufotkinti kad matytusi)

user posted image

Varskes gaivumelis + Oreo
Slapia beze,pastilazas

user posted image user posted image

Tortas i svecius biggrin.gif Net nepavadinciau puosimu cia,kai tyngi, lb geras issigelbejimas blush2.gif Persikai,baltas sokoladas,pirktines lazdeles.
Varskes gaivumelis

user posted image

Medutis su zele
Slapia beze,pastilazas (ant abieju baltu tortu pusnys labai graziai irgi blizgejo)

user posted image

user posted image

OHO RIMVILA na ir dejai tu cia,laaaba grazus! Ir visu kitu nuostabus,labai daug, nebeisvardinsiu 4u.gif
Atsakyti