mergaites is keliu kiausu beze daryt norint apdengti 24 cm torta?
QUOTE(adiavl @ 2011 12 27, 21:35)
kol visos pabege, as pasisakysiu jei tik lygiai +/- padengti man uztenka 3vnt L dydzio ir dar kelios pusnys gaunasi
QUOTE(adiavl @ 2011 12 27, 21:35)
jei klausiat apie slapia beze,tai as visam tortui darau is 4baltymu.bet cia dar ziurint kaip tortas bus dengiamas
As noriu paklauti del pastilazo, dariau tortuko dengimui, bet labai plyso,nejo uzdengt tortuko, gal ta mase per minksta buvo? Gal reikejo daugiau pudros dadeti?
Sveikos
Su praejusiom jus visas ir ateinanciais
kerpu vienetuka is kartono ir mastau kaip iskociot reiks tokio dydzio laksta o gal as per dideli darau gal kas pasakys koks ilgis gaunasi jusu vienetuku??? as darau is A3 formato kazkur
bet cia menkniekis,nesumastau kaip puosti ji,va kur problema kadangi tortukas sau,tai jokiu apdengimu nesinori vien trupiniais trupinti... kazkaip noris papuosimo kokios,bet nesumastau kokio ka daryt?
Su praejusiom jus visas ir ateinanciais
kerpu vienetuka is kartono ir mastau kaip iskociot reiks tokio dydzio laksta o gal as per dideli darau gal kas pasakys koks ilgis gaunasi jusu vienetuku??? as darau is A3 formato kazkur
bet cia menkniekis,nesumastau kaip puosti ji,va kur problema kadangi tortukas sau,tai jokiu apdengimu nesinori vien trupiniais trupinti... kazkaip noris papuosimo kokios,bet nesumastau kokio ka daryt?
Aciu patarusioms. Pastebejau, kad kai mase susyla tarp ranku, tai labai suminksteja ir kimba Tai sukausi su krakmolu, stengiausi nepadauginti jo, bet mano pirmas blynas gavosi kiek prisviles..toks miltuotas ir matinis
Kaip nuvalot ta kramolo baltuma? Gal galima kazkaip pablizgint?
Ryt maniskes sves gimtadieni darzelyje, torto boruzes uzsiprase dar per praejusi gimsiuka
Viduje meducio lakstai, bet pertepimus dariau su vaisiais ir vysinine zele, labiau vaikams einamas.
Boruzes usai dar dziuna. Ryt ryte arba ismeigsiu juos, arba ne
Kaip nuvalot ta kramolo baltuma? Gal galima kazkaip pablizgint?
Ryt maniskes sves gimtadieni darzelyje, torto boruzes uzsiprase dar per praejusi gimsiuka
Viduje meducio lakstai, bet pertepimus dariau su vaisiais ir vysinine zele, labiau vaikams einamas.
Boruzes usai dar dziuna. Ryt ryte arba ismeigsiu juos, arba ne
Labai graži boružytė. Aš nutepu teptuku atsargiai degtine masę, nusivalo visas krakmolas.
Smailyttte, jau ta žvakė, tai eikit sau... Ir kiti tortai labai gažūs
Smailyttte, jau ta žvakė, tai eikit sau... Ir kiti tortai labai gažūs
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 27, 22:34)
As noriu paklauti del pastilazo, dariau tortuko dengimui, bet labai plyso,nejo uzdengt tortuko, gal ta mase per minksta buvo? Gal reikejo daugiau pudros dadeti?
Na aš pamėginsiu atsakyt iš savo negausios,bet labai šviežios patirties : mes pudros dėjom tikrai daugiau,nes iš 500gr labai lipo prie rankų.Tai paskui vis dadėdinėjom,minkėm,lipo-vėl dėjom,kol nelipo. Kaip užėmėm kočiot ant stalo,ir pradėjo plyšinėt. Buvom išsigandę,kad jau susigadinom reikalą,bet paskui dukra pasiūlė kočioti antkepamo popieriau. Psaitiesėm kelis lapus ir buvo viskas
Jau grožiai grožiai..nuostabu
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas kepėjėles, sėkmingų ir kūrybingų ateinančių naujų metų
Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas kepėjėles, sėkmingų ir kūrybingų ateinančių naujų metų
sveikos, trumpas klausimelis - ar galima i slapia beze pilti skystus dazus?
galima, jau garinant, prieš baigiant plakti dar klausimas, kokio jie skystumo???
QUOTE(Olesta @ 2011 12 28, 11:10)
galima, jau garinant, prieš baigiant plakti dar klausimas, kokio jie skystumo???
visai skysti )))) nepamenu firmos, kazkokioj parduotuvelej Mandarine pirkau, vandens konsistencijos
cia prie to pacio mano kalediniai "sedevrai" tiesiog aplieti ir paisyti sokoladu, tailandietisku bananu tortukai