su šventėmisĄ
@adrij@, beprotiškai graži puošyba!
ps. jei reikėtų išsirinkti, nesugebėčiau. aš nevartoju tablečių nuo godumo, tad norėčiau visų
Mergaitės reikia patarimo,pasidarau tortą, pasidarau padėkliuką tortui.ir klausimas,ar dėti ką nors tarp torto ir padėkliuko,ar reikia po tortu kartoną kokį tai dėti?Ačiū
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 26, 12:44)
Mergaitės reikia patarimo,pasidarau tortą, pasidarau padėkliuką tortui.ir klausimas,ar dėti ką nors tarp torto ir padėkliuko,ar reikia po tortu kartoną kokį tai dėti?Ačiū
labas,visos švenčia,tai pabandysiu aš padėti
Jei padėkliuką jau esi apklijavus,pilnai paruošusi,tai dėk tiesiai ant jo,jei ,tai tik kartonas,žinoma reikia,kokios servėtėlės.
su praėjusiom šventėm auksarankės
kaip matau kažkam pats darbymetis
aš buvau vriedna ir atsisakiau daryt visiem
kaip matau kažkam pats darbymetis
aš buvau vriedna ir atsisakiau daryt visiem
Vau kiek groziu adrija kiek smagiu tobulu tortuku kaledu senis kamine pats paciausias
Elentari paprastas bet labai siltas ir mielas
Zweika linksmas vaikiskas torciukas
Auksiuke labai dailus toks elegantiskas torciukas
Akvilyte kaip visuomet nuostabu ir originalu
O cia mano, as taip pat kaip akvilyte tikriausiai buvau vriedna ir visiems atsakiau, o greiciau tai pagailejau bemiegiu naktu, tai pradziuginau tortukai tik savo artimiausius, isbandziau tris naujus receptus is vieno bulgares blogo issiverciau jei bus idomu galesiu parasyti
Tortas "Sokoladinis apelsinas" pastilazas aisingas
Tortas "Nuga" pastilazas
Tortas "Stracciatella" pastilazas
Ir siaip kaledines saldziosisos vaises
Elentari paprastas bet labai siltas ir mielas
Zweika linksmas vaikiskas torciukas
Auksiuke labai dailus toks elegantiskas torciukas
Akvilyte kaip visuomet nuostabu ir originalu
O cia mano, as taip pat kaip akvilyte tikriausiai buvau vriedna ir visiems atsakiau, o greiciau tai pagailejau bemiegiu naktu, tai pradziuginau tortukai tik savo artimiausius, isbandziau tris naujus receptus is vieno bulgares blogo issiverciau jei bus idomu galesiu parasyti
Tortas "Sokoladinis apelsinas" pastilazas aisingas
Tortas "Nuga" pastilazas
Tortas "Stracciatella" pastilazas
Ir siaip kaledines saldziosisos vaises
eina sau,kiek daug graziu tortuku! tikros kaledos
fantastiski tortai.....
Sveikos, padekit.
Padariau pagal Cipciuko receptuka apdengimo mase. Ir ka darot, kad ja kociojant ir minkant nekibtu prie ranku ar kocelo? Konsistencija jos kaip gero modelino, bet daugiau pamaigius kimba labai Neisivaizduoju kaip iskocioti ta blyna grazu tortui apdengt
Aciu.
Padariau pagal Cipciuko receptuka apdengimo mase. Ir ka darot, kad ja kociojant ir minkant nekibtu prie ranku ar kocelo? Konsistencija jos kaip gero modelino, bet daugiau pamaigius kimba labai Neisivaizduoju kaip iskocioti ta blyna grazu tortui apdengt
Aciu.
su sventem o jau tortu grozis, pasaka tiesiog, @adrij@, auksines rankas turit
smailyttte zvakes grozis superinis, sakykit, aisinga liejot ir jis pats taip kaip vaskas nubego ar kaip padaret ta nubegima?
Papildyta:
o krakmolu pabarstyti bandet? man merginos patare krakmolu, tai labai gelbejo
smailyttte zvakes grozis superinis, sakykit, aisinga liejot ir jis pats taip kaip vaskas nubego ar kaip padaret ta nubegima?
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2011 12 27, 16:46)
Sveikos, padekit.
Aciu.
Aciu.
o krakmolu pabarstyti bandet? man merginos patare krakmolu, tai labai gelbejo
QUOTE(hereja @ 2011 12 27, 17:46)
Sveikos, padekit.
Aciu.
Aciu.
jei minkant kimba prie ranku,dadedu krakmolo ir mase kocioju ant stalo,pabarstyto krakmolu
[quote=DuKatinai,2011 12 27, 17:59]
Papildyta:
Aciu aciu Aisinga as virsu graziai islyginau o paskui su saukstu pyliau ant pacio krasto kur norejau,kad nubegtu;)
hereja tikrai pabandyk krakmolo pabarstyti
Papildyta:
Aciu aciu Aisinga as virsu graziai islyginau o paskui su saukstu pyliau ant pacio krasto kur norejau,kad nubegtu;)
hereja tikrai pabandyk krakmolo pabarstyti