Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

su šventėmisĄ

@adrij@, beprotiškai graži puošyba! wub.gif

ps. jei reikėtų išsirinkti, nesugebėčiau. aš nevartoju tablečių nuo godumo, tad norėčiau visų biggrin.gif

Atsakyti
Mergaitės reikia patarimo,pasidarau tortą, pasidarau padėkliuką tortui.ir klausimas,ar dėti ką nors tarp torto ir padėkliuko,ar reikia po tortu kartoną kokį tai dėti?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 26, 12:44)
Mergaitės reikia patarimo,pasidarau tortą, pasidarau padėkliuką tortui.ir klausimas,ar dėti ką nors tarp torto ir padėkliuko,ar reikia po tortu kartoną kokį tai dėti?Ačiū

labas,visos švenčia,tai pabandysiu aš padėti blush2.gif
Jei padėkliuką jau esi apklijavus,pilnai paruošusi,tai dėk tiesiai ant jo,jei ,tai tik kartonas,žinoma reikia,kokios servėtėlės.
Atsakyti
sveikos visos. Ikeliu savo kaledini, beje pirma karta daryta 2ju aukstu. O gele daryta tik su vieno lapelio formele- visa kita- rankytem blush2.gif
Turtingas kavos ir persikinis/karamelinis
user posted image
Papildyta:
einu ziuret Jusu groziu ir nespeju copy-paste daryt, kaip grazu
Atsakyti
su praėjusiom šventėm auksarankės 4u.gif

user posted image

kaip matau kažkam pats darbymetis karsta.gif
aš buvau vriedna ir atsisakiau daryt visiem cool.gif
Atsakyti
Vau kiek groziu adrija kiek smagiu tobulu tortuku thumbup.gif kaledu senis kamine pats paciausias wub.gif

Elentari paprastas bet labai siltas ir mielas mirksiukas.gif

Zweika linksmas vaikiskas torciukas mirksiukas.gif

Auksiuke labai dailus toks elegantiskas torciukas wub.gif

Akvilyte kaip visuomet nuostabu ir originalu wub.gif

O cia mano, as taip pat kaip akvilyte tikriausiai buvau vriedna ir visiems atsakiau, o greiciau tai pagailejau bemiegiu naktu, tai pradziuginau tortukai tik savo artimiausius, isbandziau tris naujus receptus is vieno bulgares blogo issiverciau jei bus idomu galesiu parasyti wink.gif

Tortas "Sokoladinis apelsinas" pastilazas aisingas
user posted image

Tortas "Nuga" pastilazas
user posted image user posted image

Tortas "Stracciatella" pastilazas
user posted image

Ir siaip kaledines saldziosisos vaises
user posted image
Atsakyti
eina sau,kiek daug graziu tortuku! tikros kaledos newyear.gif
Atsakyti
fantastiski tortai.....
Atsakyti
Sveikos, padekit.

Padariau pagal Cipciuko receptuka apdengimo mase. Ir ka darot, kad ja kociojant ir minkant nekibtu prie ranku ar kocelo? unsure.gif Konsistencija jos kaip gero modelino, bet daugiau pamaigius kimba labai doh.gif Neisivaizduoju kaip iskocioti ta blyna grazu tortui apdengt unsure.gif

Aciu.
Atsakyti
su sventem 4u.gif o jau tortu grozis, pasaka tiesiog, @adrij@, auksines rankas turit thumbup.gif
smailyttte zvakes grozis superinis, sakykit, aisinga liejot ir jis pats taip kaip vaskas nubego ar kaip padaret ta nubegima? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2011 12 27, 16:46)
Sveikos, padekit.

Padariau pagal Cipciuko receptuka apdengimo mase. Ir ka darot, kad ja kociojant ir minkant nekibtu prie ranku ar kocelo?  unsure.gif Konsistencija jos kaip gero modelino, bet daugiau pamaigius kimba labai doh.gif  Neisivaizduoju kaip iskocioti ta blyna grazu tortui apdengt unsure.gif

Aciu.

o krakmolu pabarstyti bandet? man merginos patare krakmolu, tai labai gelbejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 27 gruodžio 2011 - 16:58
QUOTE(hereja @ 2011 12 27, 17:46)
Sveikos, padekit.

Padariau pagal Cipciuko receptuka apdengimo mase. Ir ka darot, kad ja kociojant ir minkant nekibtu prie ranku ar kocelo?  unsure.gif Konsistencija jos kaip gero modelino, bet daugiau pamaigius kimba labai doh.gif  Neisivaizduoju kaip iskocioti ta blyna grazu tortui apdengt unsure.gif

Aciu.

jei minkant kimba prie ranku,dadedu krakmolo ir mase kocioju ant stalo,pabarstyto krakmolu
Atsakyti
[quote=DuKatinai,2011 12 27, 17:59]
su sventem 4u.gif o jau tortu grozis, pasaka tiesiog, @adrij@, auksines rankas turit thumbup.gif
smailyttte zvakes grozis superinis, sakykit, aisinga liejot ir jis pats taip kaip vaskas nubego ar kaip padaret ta nubegima? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:

Aciu aciu blush2.gif Aisinga as virsu graziai islyginau o paskui su saukstu pyliau ant pacio krasto kur norejau,kad nubegtu;)

hereja tikrai pabandyk krakmolo pabarstyti mirksiukas.gif
Atsakyti