Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 23, 19:35)
keistai... man gavosi labai ryski raudona(super red naudojau).2 tortukam dariau atskirus pastilazus ir abu kartus gavosi ryskiai raudona,kaip ir matesi tortuku foto smile.gif
smagus tortukas smile.gif

Ti pas tave SUPER red, o mano CHRISTMAS red, tai gal delto taip isejo ax.gif
Papildyta:

spalva isejo tokia, kaip elniuko nosis, nes pamirsau ja perdazyti biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 12 23, 16:33)
dėl aisingo burbulų-vienareikšmiškai ižtiž.......nedėkit ant grietinėlės....

Ačiū, dar dvejojau, todėl norėjau su Jumis pasitart smile.gif Todėl dariau beze ir ant jos sudejau, turėtų būti gerai smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus ir paskatinima tobuleti bigsmile.gif

Dabar paklausiu ateiciai, koki pigiausia daryt sviestini krema, na as dariau sviesto su kondencuotu, o jis brangiai gaunasi, koks pigiausias ir lengviausias, kokiu aptepat pries dengiant pastiliazu g.gif siaip tortuko lakstai sutepti palkta grietine ax.gif

erikiux - kaspinelei is tokiu pirktu tubeliu, buna dezuteje 4 spalvos blush2.gif as dar labai bijau imtis kazka lipdyt tai viska dariau kaip paprasciau ax.gif 4u.gif

Graziu visoms svenciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju daryti torta "Juodasis miskas". Noriu dengti su pastiliazu. sakykite ar pries tai reikia islyginti su kokiu nors kremu? Ar sviestinis kremas tinka? Jei, netinka, tai gal galite rekomenduoti su kuo geriausia islyginti?
Is anksto dekoju uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2011 12 23, 20:55)
Sveikos,

Planuoju daryti torta "Juodasis miskas". Noriu dengti su pastiliazu. sakykite ar pries tai reikia islyginti su kokiu nors kremu? Ar sviestinis kremas tinka? Jei, netinka, tai gal galite rekomenduoti su kuo geriausia islyginti?

Isliginti tortuka butina, jej noresit dengti pastilazu

Man geriausia ir greiciausia patink sviestas vienas prie vieno grmais su cukraus pudra,
arba, deti maziau pudros, ir ipilti balto kondensoto pieno,taip skanesnis yra ts sviestukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 22:03)
Isliginti tortuka butina, jej noresit dengti pastilazu

Man geriausia ir greiciausia patink sviestas vienas prie vieno grmais su cukraus pudra,
arba, deti maziau pudros, ir ipilti balto kondensoto pieno,taip skanesnis yra ts sviestukas ax.gif

erikiux, o pigesniu variantu nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 22:05)
erikiux, o pigesniu variantu nera  blush2.gif

as visada darau šarlot krema(virsutineje temoje yra receptukas mirksiukas.gif )

mano darbai siam kartui jau baigti smile.gif Graziu svenciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 23, 21:54)
as visada darau šarlot krema(virsutineje temoje yra receptukas  mirksiukas.gif  )

mano darbai siam kartui jau baigti  smile.gif  Graziu svenciu visoms  4u.gif

as viena syk dariau, truputi pagadinau, tai likau dbr prie savo paprasto ir greito biggrin.gif

Graziu visoms svenciu wub.gif newyear.gif
Atsakyti
Senai besirodziau sicia,..o jau kokiu tortuku prideta wub.gif wub.gif wub.gif

ideja nusiziurejau nuo @drijos,man tie jos tortai su traukinukais labai patinka wub.gif

user posted image

Na ir mano sventiniai tortukai,niekas nenorejo su mase,tai abu daryti su slapia beze ..

user posted image

user posted image

GRAZIU SVENCIU VISOMS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 24 gruodžio 2011 - 10:18
Labai grazus sventiniai tortukai. Kaip Jus tokias grazias eglutes padarote?

Atsakyti
Mergaitės, labai ,labai gražūs ,žaismingi Jūsų kalėdiniai tortukai wub.gif wub.gif wub.gif

Visas,visas sveikinu su Šv. Kalėdom ! Santarvės Jūsų šeimoms, kūrybos darbuose ir svarbiausia sveikatos! smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2011 12 23, 20:55)
Sveikos,

Kaip tik padariau juodą mišką, dengiau sviestiniu kremu su kondensuotu pienu ir apdengiau pastilažu. Viskas gavosi 4u.gif
Atsakyti