Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

saka superine wub.gif
nu erikiuxxx grozis grozis, kad ir su priciudais thumbup.gif
kaip tik siandien i ji per google ziurejau ir masciau kad faina mintis smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 18:07)

ramune.v, TRAKTORIUKAS grazutis wub.gif  thumbup.gif

aciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 gruodžio 2011 - 17:39
Erikiuxx labai gražus tortas, o su kokiais dažais išgavai rudą spalvą?
Atsakyti
Atnesu savo torta, del kurio nemazai konsultavausi, tai yra pirmas tortas puostas pastiliazu, cia su tortais, kuriuos matau ner ko lygiuotis irnesakyk.gif , bet idejau siandien 7 val darbo ir vistik nusprendziau pasirodyt, gal sulauksiu ir komentaru, kaip tobuleti blush2.gif

Pati kaip suprantu pastiliaza per plonai iskociojau, nes uzdejus jis man lygsviestis noretu, kita kart bus storiau biggrin.gif

Stai blush2.gif user posted image
Atsakyti
DuKatinai, smailyttte, ramune.v, ačiū 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 17:07)
Nuo dazu chrismas red (mericolor) man labai isbere rankas, net oda sutrukinejo doh.gif  verysad.gif

O niekada dirbant su mase nealergizuoja? Aš pradžioj galvojau, kad man nuo cukraus pudros, bet padariau išvadą, kad man krakmolas alergizuoja, rankos išbertos raudonai būna, skauda... Bet dažai ne prie ko, nes ir su balta mase dirbant tas pats... Pastebėkit kitą kartą, gal tikrai visai ne nuo dažų...
Beje, gražus tortas 4u.gif

lilget, reikėtų pirmiausia gerai išlyginti sviestiniu kremu, o pastilažą vos vos storiau iškočioti, nes šviečiasi tortas tiesiog per jį 4u.gif O papuošimai gražūs, tik gal kiek tuštoka kairėje pusėje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 12 23, 19:01)
DuKatinai, smailyttte, ramune.v, ačiū  4u.gif

lilget, reikėtų pirmiausia gerai išlyginti sviestiniu kremu, o pastilažą vos vos storiau iškočioti, nes šviečiasi tortas tiesiog per jį  4u.gif O papuošimai gražūs, tik gal kiek tuštoka kairėje pusėje  4u.gif

tepiau as tuo sviestiniu kremu, bet matomai per mazai as jo pasidariau ir gavos , kad vos tepatengiau, pastiliaza maniau ploniau iskociosiu bus geriau, o gavosi nieko gero, nu gal kitas kartas bus geresnis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
lilget o aš sakyčiau kaip pirmam kartui labai gerai,patobulėsi nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Juratel kokia nuostabi saka wub.gif

Erikiuxxx labai grazus tortukas bigsmile.gif thumbup.gif as taip pat buvau ji nusiziurejusitiek praeitasi tiek siais metai biggrin.gif jis man t oks linksmas thumbup.gif bet paskui pergalvojau kitoki daryti smile.gif
Atsakyti
Aciukas mergaites aciuks.gif

As manu kad nuo dazu, nes esu jau daug tortuku ta pacia mase dengusi pagal cipciuka nieko nesidaro, tik kaskuriam tortukui daugiu dejau dazu lig zidrus marskinius dariau, ti irgi bere, ir sitam daug piliau, tai minkant iskart isbere doh.gif

Elniuka daziau sumaisiusi ruda, oranzine ir balta sp. ivairiom proporcijomis ax.gif
norejau su kakava, bet nebuvo laiko daryti naujos mases ax.gif

ir dar, si tortuka sugebejau padengti su likuciu mases nuo praeito torto, ta prasme is normos pastilazo padengiau du tortukus, mase iskociota ne daugiau kaip 2mm.

Ligtai tradau viena gera dalyka masei gamyboje, bet jej pasitvirtins ir kita syki, tai parasysiu, nes gal cia tik sutapimas ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 gruodžio 2011 - 18:58
QUOTE(Elentari @ 2011 12 23, 18:01)
O niekada dirbant su mase nealergizuoja? Aš pradžioj galvojau, kad man nuo cukraus pudros, bet padariau išvadą, kad man krakmolas alergizuoja, rankos išbertos raudonai būna, skauda... Bet dažai ne prie ko, nes ir su balta mase dirbant tas pats... Pastebėkit kitą kartą, gal tikrai visai ne nuo dažų...

man taip būna kai MMG darau,alergizuoju glicerinui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 17:46)
Atnesu savo torta, del kurio nemazai konsultavausi, tai yra pirmas tortas puostas pastiliazu,

Kai pirmas tortukas, thumbup.gif tai sakyciu kad puikiai tau isejo, kita syki bus dar geriau ax.gif Man labai fainutis kaledinis tortukas, net labai wub.gif
Tik per mazai aptepei, arba isvis netepei tortuka sviestiniu kremu pries mases dengima, nes svieciasi rudi biskvitai, o ju neturetu matytis kai aptepi kremuku smile.gif ir eglute ciut didesne reikejo gal padaryti, dovaneles saunios, o tie kaspinukai is pastilazo ? o siaaip tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 23, 18:13)
lilget o aš sakyčiau kaip pirmam kartui labai gerai,patobulėsi nenusimink 4u.gif

Tai žinoma, kad tobulės, net neabejoju. Bet o man tai paradoksas, pirmą kartą mase kai dengiau, gavosi gražiausiai, nei visus kitus kartus lotuliukas.gif

Tai va, tikriausiai kiekvienam skirtingi alergenai veikia... Teks dirbti su pirštinėmis, o kaip nepatogu man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 18:07)
dejau i brinkinama, o kai isbrinko tokia kaista mase pasidare, tokia puri ir nelimpanti, bet issilide puikiai, bet spalva keista isejo ,tokia grazi ruzava

keistai... man gavosi labai ryski raudona(super red naudojau).2 tortukam dariau atskirus pastilazus ir abu kartus gavosi ryskiai raudona,kaip ir matesi tortuku foto smile.gif
smagus tortukas smile.gif
Atsakyti