Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Sakyčiau dar bandyk plakti,būtų gerai su mikseriu
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 23, 13:51)
Sakyčiau dar bandyk plakti,būtų gerai su mikseriu

pas mane mikseris tik su sluotele, ar megint g.gif
Atsakyti
taip
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 12:45)
maisiau mediniu saukstu, pavargau daviau vyrui ir nuejau, o kai atejau radau jau ne lygia maze, o kazkokia varkine  doh.gif  ka daryt  ax.gif

Niekad vyrui negalima patiketi tokiu darbu biggrin.gif o siaip dekit trumpam i mikrobange, ir perplakit mikseriu. Turi viskas issilygint.
Atsakyti
aciu mergaites, panasu kad viskas pasitaise biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gaila laiko taip nėra, kad tik prisiregistruoju , temą peržiūrėsiu po mišrainių pjaustymo, tikiu, kad grožybių pilna, mano-Napoleono improvizacija, sluoksniuota tešla, MMG, Kirbės spygliai-makarončikai blush2.gif

Atsakyti
Jurate l...nerealu ..super.....

dėl aisingo burbulų-vienareikšmiškai ižtiž.......nedėkit ant grietinėlės....
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 23, 12:41)
kita karta dazus dek i BRINKINAMA zelatina

Netaip parasiau, dejau i brinkinama, o kai isbrinko tokia kaista mase pasidare, tokia puri ir nelimpanti, bet issilide puikiai, bet spalva keista isejo ,tokia grazi ruzava, va pnsi kaip kskieno nesenii idet boruze buvo mirksiukas.gif

Nuo dazu chrismas red (mericolor) man labai isbere rankas, net oda sutrukinejo doh.gif verysad.gif
--------------------------------------

JurateL., SUPER grazi saka wub.gif wub.gif wub.gif kaip tikra bigsmile.gif

ramune.v, TRAKTORIUKAS grazutis wub.gif thumbup.gif

-----------------------------

gal kas gali patarti, o melina spalva ROYL BLUE irgi reiki brinkinti, ar ji gerai issimiso lsinant i pastilza? jej i pastilaza ti dazu daug reiktu r biski uztektu ?
Aciu jej ks atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 gruodžio 2011 - 17:10

Atnesu savo naktes vrgeli, taip sunkiai sekesi lipdyti doh.gif

Varskes gaivumelis ir pastilazas dengimui ir lipdymui
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 18:07)

gal kas gali patarti, o  melina spalva ROYL BLUE irgi reiki brinkinti, ar ji gerai issimiso lsinant i pastilza? jej i pastilaza ti dazu daug reiktu r biski uztektu ?
Aciu jej ks atsakys 4u.gif

as daziau pastilaza su tais melynais man gerai nusidaze smile.gif daziau jau grynai isminkyta, likuti nuo baltos mases kai liko nusidaziau smile.gif
kadangi man neuzsikrauna nei vienas puslapis foto ikelt tai imetu nuoroda kur buvau kelus su tais melynais dazytais 4u.gif dejau keleta lasiuku bet ir mases buvo nedaug 4u.gif
http://www.supermama...?...4530&st=492
Atsakyti
Pamirsau bredziui nosi perdaziti raudonaai doh.gif dabar tik pstebejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(adiavl @ 2011 12 23, 17:31)
as daziau pastilaza su tais melynais man gerai nusidaze smile.gif daziau jau grynai isminkyta, likuti nuo baltos mases kai liko nusidaziau smile.gif

Aciuks, grazi spalvyte, bet maniu kad tamsesne bus ax.gif
Atsakyti
eik tu sau, erikiuxxx, pralinksminai mane su savo torciuku lotuliukas.gif
Atsakyti