Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

labas vakaras merginos,as cia taip kukliai ilendu pas jus blush2.gif .visu pirma jusu darbai nerealus thumbup.gif tik va,ko man reikia?ryt darysiu RAFAELO torta,,ir noriu grazaus to balto lygaus papuosimo.niekur neradau aprasymo kaip ji pasigaminti blush2.gif kaip kitu spalvu papuosaliukus pasigaminti.gal galit pdeti?kokia nuoruodele imesti?busiu be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 22, 17:37)
Noriu padaryti snieguti ant torto, galima ant pastilazo deti beze? Ar kazka gal paprastesnio patartumete

Atsitempiu savo klausima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2011 12 23, 02:23)
labas vakaras merginos,as cia taip kukliai ilendu pas jus blush2.gif .visu pirma jusu darbai nerealus thumbup.gif tik va,ko man reikia?ryt darysiu RAFAELO torta,,ir noriu grazaus to balto lygaus papuosimo.niekur neradau aprasymo kaip ji pasigaminti blush2.gif kaip kitu spalvu papuosaliukus pasigaminti.gal galit pdeti?kokia nuoruodele imesti?busiu be galo dekinga 4u.gif

Perskaityk visą papuošimų temą ir išsirink sau priimtiniausią variantą
http://www.supermama...howtopic=378104

Atsakyti
KOKIE keksiukai, o jau namelio grozis, aplikacijos. KOKIA SVENTINE NUOTAIKA IS KART newyear.gif biggrin.gif

Akvilyte, pasakiskas snaigiu sokis wub.gif , kita savaite irgi panasu darysiu

Aciu, mergaites, uz ivertinima, labai malonu isgirst.

As dar veina kuklia puokstele atitempiau. Gvazdikeliu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 12 23, 09:24)

As dar veina kuklia puokstele atitempiau. Gvazdikeliu

pribaigsi su puokštėm wub.gif atrodo kaip taip įmanoma padaryt wub.gif
Atsakyti
Pagaliau papuosiau torta, visa nakti privargau doh.gif

rugsteles nedejau, bet vietoje 2 arbatiniu saukstu medaus, idejau 2 valgomus doh.gif gal ir zelatinos per daug idejau, nes isejo man tikru tikriausiai marshelow saidainiai, na indentiski savo mase ir skoniu bigsmile.gif
dejau dazus chrismas red i tirpinama zelatina, tai is raudonos isejo ruzava doh.gif nors piliau nemazai unsure.gif teko dazyti ant virsaus biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2011 12 22, 22:43)

SUPER SUPER grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2011 12 23, 09:24)

Wow bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 11:54)
Pagaliau papuosiau torta, visa nakti privargau doh.gif

rugsteles nedejau, bet vietoje 2 arbatiniu saukstu medaus, idejau  2 valgomus doh.gif gal ir zelatinos per daug idejau, nes isejo man tikru tikriausiai marshelow saidainiai, na indentiski savo mase ir skoniu bigsmile.gif

va va kol erikiuxxx neparase galvoju kokio galo man ta figureliu mase minksta gavosi doh.gif pas mane irgi valgomi saukstai sudeti doh.gif ir kaip taip zioplai nepamaciau doh.gif siaip ne taip gavau traktoriuka, bet truksta man cia ko tais g.gif (bandziau kopinti pagal Asseni-tikiuosi nesupyks smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 gruodžio 2011 - 00:35
Vaidosee, agu0na, Olesta, gude, kirbe, Nevute, akvilyte, Elentari, erikiuxxx - tortukai thumbup.gif
*saules_zuikutis* - joooooooooo blink.gif thumbup.gif
Asseni - wub.gif wub.gif wub.gif (tikiuosi nepazeidziau autoriniu teisiu blush2.gif biggrin.gif )

Atsakyti
Pastarąsias dienas užsuku pasigrožėti Jūsų tortukais, tai įkvepia gerų empcijų visai dienai wub.gif Jūs šaunuolės visos, šitokie grožiai, sunku ką ir bepridurti wub.gif wub.gif wub.gif

O man reikia labai skubiai pagalbos!
Pasidarius burbulus ir aisingo, sakykit, ar jei juos uždėsiu ant grietinėlės jie man nesutęš??? Kad gerai laikysis ant bezė, tai jo, bet nebeturiu laiko jos daryt, man paprasčiau su grietinėle butu...Bandžiau daryti šokoladinius burbulus ant ledo, kaip kad mokinote mane čia, bet tas ledas taip lėtai tirpsta, visą naktį tirpo ir dar dabar neištirpęs, nors burbuliukai tokie mažučiai sad.gif
Atsakyti
Merginos ar naudojamas sviestinis kremas, jei jis susivarskiavo ar galima kazka isgelbet ar mest i siukslyne ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 23, 11:54)
dejau dazus chrismas red i tirpinama zelatina, tai is raudonos isejo ruzava doh.gif  nors piliau nemazai unsure.gif teko dazyti ant virsaus biggrin.gif

kita karta dazus dek i BRINKINAMA zelatina

QUOTE(lilget @ 2011 12 23, 13:09)
Merginos ar naudojamas sviestinis kremas, jei jis susivarskiavo ar galima kazka isgelbet ar mest i siukslyne  ax.gif  verysad.gif

o jus sumaisius visus produktus,mase maisete saukstu,ar mikseriu plaktete?panasus vaizdelis buna kai tik pamaisai ta mase,bet jei su mikseriu paplaki,viskas graziai issimaiso
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 23, 13:41)
kita karta dazus dek i BRINKINAMA zelatina
o jus sumaisius visus produktus,mase maisete saukstu,ar mikseriu plaktete?panasus vaizdelis buna kai tik pamaisai ta mase,bet jei su mikseriu paplaki,viskas graziai issimaiso

maisiau mediniu saukstu, pavargau daviau vyrui ir nuejau, o kai atejau radau jau ne lygia maze, o kazkokia varkine doh.gif ka daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 23 gruodžio 2011 - 12:45