Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(Asseni @ 2011 12 22, 10:17)
Po aguOnos geliu net rodytis nesinori  . Mano puokstele blush2.gif

Asseni jus saves taip nenuvertinkit, jusu darbai yra nuostabus, visada isbaigti ir grazus, puokstes ne ka prastesnes ir jai tik jas bedarytumet tai kaskart jos butu vis tobulesnes ( cia jusu akimis), nes man jau jos ir dabar tobulos. Jusu darbai tikrai verti buti pvz kitiems. esu jusu slapta gerbeja smile.gif
Atsakyti
Dar Kalėdom tortas nekeptas, bet papuošimus jau padariau ax.gif

user posted image
Atsakyti
esu naujoke tortų kepimo srityje\mergaitės gal galite patarti kur ieškoti kaip daryti ivairias torto puošmenas gelytes iš ko jos daromos ir pan.
labai ačiu
Atsakyti
QUOTE(pipirelis @ 2011 12 22, 20:27)
esu naujoke tortų kepimo srityje\mergaitės gal galite patarti kur ieškoti kaip daryti ivairias torto puošmenas gelytes iš ko jos daromos ir pan.
labai ačiu

va cia yra susisteminta tema be komentaru http://www.supermama...;#entry21576305 ten pastudijuosite ir atsirinksite kas jums priimtiniau mirksiukas.gif dazniausiai turbut naudojamas pastilazas lipdymui,geliu mase,dar visokius baibokiukus lipdom ir is pastilazo dengimui likuciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 22 gruodžio 2011 - 20:03
assenipuokštė pritrenkianti.....

mergytės kokie gražus jusų torčiukai...šaunuolės...

aš irgi viena atnešu......vaisinis,šlapia beze...
user posted image
Atsakyti
akvilyte oho koks "snipstas", tobula, mano akims, labai grazu, toks tikras snaigiu tortas wub.gif
QUOTE(Elentari @ 2011 12 22, 18:22)

super, grazuuuu thumbup.gif

QUOTE(gude @ 2011 12 22, 19:17)
Dar Kalėdom tortas nekeptas, bet papuošimus jau padariau 

kaip faina thumbup.gif liuks 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 12 22, 20:40)
aš irgi viena atnešu......vaisinis,šlapia beze...

kaip ir visi jusu tortai taip ir sitas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte nuostabus snaigiu tortas wub.gif
Elentari, Kirbe labai grazu thumbup.gif ir gudes kaledinia papuosimai labai labai thumbup.gif

quote=MergickaN,2011 12 22, 19:32]
gal galite pasakyti kuo apipiltas virsus tas kur nuvarvejas? g.gif
http://www.flickr.co...ves-smailyttte/
[/quote]

As bandysiu daryti si torciuka ziuresiu kas gausis blush2.gif virsu dar nesumasciau tiksliai kaip darysiu gal su kokiu aisingu galvoju g.gif
Atsakyti
VISU TORTAI NUOSTABUS wub.gif wub.gif wub.gif

ta zvake irgi norejau daryti biggrin.gif

mergaites,
ar i sia mase butinai reikia citrinos rugstes, jej noresiu visa nudazyte viena spalva, pvz. raudonai
cia apie lipdymo sneku, nes i dengimo as dedu jej noriu kad baltesne butu, o i sia reikia butinai deti?

PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.

Atsakyti
tai daryk ir tu Erikiuxx paskui rengsim zvakiu konkursa :DDD

O del citrinos rugsties tai nezinau tiksliai bet as karta nedejau ir mase man neatrode kitokia blush2.gif
Atsakyti
as irgi manau ,kad rugstele del skonio daugiau....
Atsakyti
Triju aukstu tortas pasakiskas, net issiziojau pamacius mega_shok.gif

Kirbe kaip graziai ispiesta 4u.gif

O as cia gal nelabai i tema, bet papuosimai lipdyti, cupcake isvertus gaunasi mazas tortukas biggrin.gif tai gal labai nepyksit jei parodysiu savo kaledinius keksiukus smile.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas zinot kaip pagaminti,marmurini glaista?
Atsakyti