Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(Asseni @ 2011 12 22, 11:17)
Mano puokstele

nu kaip tikros bigsmile.gif kaip grazuuuu 4u.gif
noriu paklausti, tas zvaigzdutes ant fejerverko kai daret, tai mase nat cukraus pudros kociojot ir paskui isspaudet? jei taip, tai kaip cukraus pudra nuvalet, nes man tai sluoksnis tos cukrapudres lieka ir labai vaizdas nekoks mastau.gif

tortas su besmegeniu wub.gif o besmegenis formoj lietas ar is sokolado nulipdet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 22, 09:40)
ačiū mergytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif na aplikacija mano senio nelabai pavadinsi, nes tai vientisas gabalas, aplikacija būtų, jei būčiau sulipdžiusi iš atskirų detalių. Išsirenku spalvinimo puslapiuose trafaretą, išsikerpu jį atsispausdinusi, tada išsikočioju norimos spalvos masę maždaug 3 mm storiu, imu metalinį įrankį smailiu galu ir apsivedžioju visus piešinuko kontūrus ant masės, visas linijas perbraižau žodžiu, ant masės tada lieka atvaizdas linijinis, jį apvedžioju juodu maistiniu flomasteriuku, o tada belieka padažyti  4u.gif seneleio barzdą paraižiau įrankiu, kad nebūtų plyna, nes balta ant balto fono būtų buvę ne kas, tai nors antakius iš tos pačios bezė ir ūsus prilipdžiau, nors paskui pagalvoja, kad barzdą šen bei ten galėjau pasiuvinėti baltai teptuku doh.gif  bet kaip sakoma, protas eina iš paskos doh.gif  reikės pusseserės paklausti šiandien, kaip įvertino vaikučiai  ax.gif

Laba diena,

gal galėtumėt įmesti nuorodą (jei iš interneto pasiėmėt) kur trafaretų radot, nes man labai reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 12 22, 13:26)
Laba diena,

gal galėtumėt įmesti nuorodą (jei iš interneto pasiėmėt) kur trafaretų radot, nes man labai reikia? ax.gif

pvz: http://www.google.lt...QM8-6hAenxrmrAQ

o jūs tiotuškos su savo gėlėm į floros skyrelį eikit.. ir čia nervų mirtingiesiems negadingit prieš sventes mad.gif abaldiet galma wacko.gif niekada nesuvoksiu kaip tai įmanoma doh.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 22, 13:13)
tortas su besmegeniu wub.gif o besmegenis formoj lietas ar is sokolado nulipdet? bigsmile.gif

Jej manes klauset, tai jis pirktas parduotuveje tas besmegenis, TIK du litukus kainoja biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 gruodžio 2011 - 14:00
QUOTE(akvilyte @ 2011 12 22, 14:32)
pvz: http://www.google.lt...QM8-6hAenxrmrAQ
o jūs tiotuškos su savo gėlėm į floros skyrelį eikit.. ir čia nervų mirtingiesiems negadingit prieš sventes mad.gif abaldiet galma wacko.gif niekada nesuvoksiu kaip tai įmanoma  doh.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Tikrai merginos, Jūsų tortukai nuostabūs karsta.gif O gėlės blink.gif Kaip jas įmanoma taip pagaminti? Maniau, kad tik cechuose tokias sukuria rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 gruodžio 2011 - 14:00
Aseni. Labai grazi puokstele ir tiesa pasakius pamaniau va Aguona dar viena ikele, bet.... ne cia jusiske grazuole thumbup.gif . Ir siaip man jusu tortukai visi labai labai wub.gif
Atsakyti
Kaip grazu cia wub.gif ir groziu vis daugeja daugeja jauciasi kad sventes jau cia pat thumbup.gif
As tai niekaip nesuprantu kaip galima padaryti tokias nuostabias cukrines geles kaip Aguona ir Asseni daro bigsmile.gif tiesiog kazkas nerealaus, cia tikriausiai reikia ir pacias geles labai megti ir tureti beproto daug kantrybes, kruopstumo ir dideli dideli talenta... Is siu deja tik vieno siek tiek turiu tai kantrybes biggrin.gif vadinasi gelyciu man paaryti neiseis blush2.gif

O kitu merginu kalediniai tortukai tiesiog super Saules zuikucio kiek daug grozybiu, Olestos, Vaidose ir Erikiuxxx tokie mieli smile.gif Sventes jega thumbup.gif

Beje saules zuikuti kokius dazus naudojai tam raudonam torciukui kiek ir kokiu ?blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 12 22, 12:21)
Nieks nevalgo tų mano biskvitų  doh.gif Visi dietininkai, saldumynų nemėgsta. Nu tiek to perrišiu kaspinu, jeigu dar ko nesugalvosiu. O dėl brangumo... ne LT aš dabar - tai nebuvo taip jau labai skausminga susipirkt produktus  mirksiukas.gif

doh.gif nu LT žinokit dar irgi sugebam ant pyrago užsidirbti...
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 12 22, 15:23)
Beje saules zuikuti kokius dazus naudojai tam raudonam torciukui kiek ir kokiu ?blush2.gif

naudojau americolor gelinius super red dazus. dazu dejau i brinkinama zelatina.kartu jie ten isbrinko ir tada viska dariau kaip iprasta.mase gavosi ryski,elastinga ir jokiu snargliu,kaip kad buvo anksciau kalbeta .o kiek dejau dazu,tai nepasakusiu,is buteliuko kazkiek isspaudziau.1pastilazo normai gal kokius 3paspaudimus g.gif gatava mase su tiek dazu tikrai nebutu buvus tokia ryski rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 22, 13:58)
Jej manes klauset, tai jis pirktas parduotuveje tas besmegenis, TIK du litukus kainoja biggrin.gif

aha, jusu klausiau 4u.gif reikejo sakyt, kad jus lipdet hihihi.gif vis tiek tortas thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 22, 15:06)
aha, jusu klausiau 4u.gif reikejo sakyt, kad jus lipdet hihihi.gif vis tiek tortas  thumbup.gif bigsmile.gif

Oj, nelabai sekasi man su lipdymu blush2.gif siandiena bandysiu ka nors sulipdyti, nes ryt i darzeli vel tortuka nesim, dabar jau su gimtadieniu ax.gif
Atsakyti