Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(ViduxKLP @ 2011 12 22, 12:12)
Aš tiesiog internete ir "youtubėj" prisižiūrėjau ir užsimaniau papuošt, nes man dabar manija. O Juk nekepsi tortų kasdien vien tam, kad apdengt  lotuliukas.gif Bet video filmukuose tą pyragą dengia iš pradžių marcipanine mase, o jau paskui cukrine... Ir nieko neaiškina iš ko jos padarytos, panašu, kad pirktinės. Norisi papuošimo ant Kalėdų stalo

tas pyragas gi bais brangus, kad gadint skonį.. čia aišku tik mano asmeninė nuomonė, darykit kaip širdis geidžia 4u.gif Tik jis gi grublėtas labai, tikrai ne geriausias 'pagrindas' puošimui gražiam smile.gif reik smarkaus paruošimo iki galėjimo dėt masę - išlygint visą paviršių sviestiniu kremu, kurių yra bent keli receptai viršutinėj papuošimų temoje.

išsikepkit bisvitą ir puoškit į valias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 22 gruodžio 2011 - 11:19
Asseni tobula ir ko cia nenoret rodytis, cia zinai kiek iki tokio tobulumo daugumai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nieks nevalgo tų mano biskvitų doh.gif Visi dietininkai, saldumynų nemėgsta. Nu tiek to perrišiu kaspinu, jeigu dar ko nesugalvosiu. O dėl brangumo... ne LT aš dabar - tai nebuvo taip jau labai skausminga susipirkt produktus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 12 22, 13:15)
kiek suprantu tai viskas 25cm tortinei,padarot,skiriat pusiau ir kepat du biskvitus,jei norit 30cm tortinės tada vadovaujatės gramais skliausteliuose  4u.gif



As ir taip supratau, bet as cia receptas vienam biskvitui, kuri skelsiu per puse ir turesiu 2, ar jau 2 kepimo kartams (4 biskvitams)?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 12 22, 12:17)
Po aguOnos geliu net rodytis nesinori  . Mano puokstele blush2.gif

[url=http://www.radikal.ru][

a tu kką pablūdai tokio grožį mat gėdijasi rodyt , iš to pavydo jei tik galėčiau greit suvalgyčiau , kad nieks daugiau nematytų biggrin.gif wub.gif

jei rimtai tai pastebėjau , kad dažnai su cukrinėm gėlėm yra ir juostelės dedamos , tai čia gal tos tipo paprastos , kur dovanas riša g.gif ax.gif , labai jau gražu
eh dar biškutį paalpėsiu , nuostabi puokštelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 12 22, 12:03)
Sveiki, reikia patarim. Esu išsikepusi "kalėdinį pyragą" (tas kur su daug džiovintų vaisių). Noriu apdengt mase... Šiaip visur rašo, kad prieš tai jį reikia aptepti džemu. Kokia masė tiktų ?

Šiuos pyragus galima dengti tiek cukrine tiek marcipanine mase. Aptepti reikia pertrintu pašildytu džemu. Dažniausia dengiami dviem sluoksniais, būtent dėl lygumo. Aš dengiu vienu sluoksniu cukrine mase
Atsakyti
Asseni, prasom tik daugiau tokiu groziu
Atsakyti
Bukit geros, atsakykit kuri nors, i parduotuve ruosiuos eit ir kept
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 12 22, 12:54)
Bukit geros, atsakykit kuri nors, i parduotuve ruosiuos eit ir kept


dalinti reikia, kad lengviau perpjauti butu pusiau. Galit kepti visa ir supjaustyti i 4 dalis. Cia viskas vienam kartui ir vienam tortui
Atsakyti
Aciu uz atsakyma
Atsakyti

ACIU mergaities uz tortuka 4u.gif


QUOTE(linette @ 2011 12 22, 09:58)
Erikiuxxx dailus tortukas , tik kas tas , kur ant viršaus patupdytas  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif  nelabai suprantu , gal besmegenis  ax.gif

ten senis besmegenis is balto sokolado biggrin.gif , jis pirktinis, kainavo tik pora lituku thumbup.gif

Asseni puokste nuostabi, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 gruodžio 2011 - 12:43
QUOTE(likta @ 2011 12 22, 10:29)
Šiuos pyragus galima dengti tiek cukrine tiek marcipanine mase. Aptepti reikia pertrintu pašildytu džemu. Dažniausia dengiami dviem sluoksniais, būtent dėl lygumo. Aš dengiu vienu sluoksniu cukrine mase

Ačiū už atsakymą. Baisingai noriu dengt - tai surizikuosiu blush2.gif
Atsakyti