Labas rytas,atnešu ir aš savo šventinį,snikersas.Papuošimo idėja iš interneto,tik tas gyvūnas šalia senelio,man labiau panašus į voverę su ragais,o ne į briedį,kaip turėjo būti
kokie pirtaia geruliai! ypac tas issiziojes
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 15, 14:12)
as irgi paprastus siaudelius naudoju.kai supjaustau virsutini tortuka,paprasciausiai istraukiu siaudukus ir sudedu i lekstute.kai pirma karta paklause kas cia,tai paaiskinau kad kadangi tortas minkstas,taip turi buti,ju reikia kad nesusmigtu vienas aukstas i kita.ir uzsakymui kai darau tai pasakau kad yra jie ismeigti.paaiskinu kas kaip ir niekas nieko pries man asmeniskai net paprasciau atrodo su siaudukais negu su iesmukais.juos negviau istraukti
dėkui jums ir Olestai, kad apšvietėt mane kas čia kaip Dabar jau viskas aišku Tik jei dedamas kartoninis padėkliukas, tai kaip jis nepermirksta nuo torto? Turbūt jis kažkuo dengtas, specialus?
Aš planuoju kaip ir siūlo Olesta daryti be šiaudelių ir dėti kietesnį tortą į I aukštą, kad laikytų gerai, bet man tiesiog buvo įdomu tų pagaliukų funkcija kai video pamačiau.
QUOTE(simbail @ 2011 12 16, 06:56)
tie tortai kuriuos matete internete ir apskritai tie kur daro uzsieny,nera dregni kaip musiskiai,jie nera laistomi.del to ir nesudreksta niekas jei as deciau tai apvyniociau maistine plevele bent jau,kad neististu
o del torto sunkumo tai yra net taisykle,kad sunkiausias/tvirciausias tortas eina i apacia ir eiles tvarka kilama i virsu nors as kuria diena galvojau,jei kiekviena auksta skirsiu padekliuku ir siaudeliais,tai koks skirtumas tada kas apatiniam kas virsutiniam taigi jie bus sutvirtinti ir niekas niekur neturetu susmukti zinau kad taisykles yra taisykles (nors jos ir sukurtos tam kad galetum lauzyt ) as tik siaip garsiai galvoju
olesta,adrija,nuostabus tortai....
Vaidosse,super...linksmas toks torciukas...
Vaidosse,super...linksmas toks torciukas...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 16, 10:32)
kokie pirtaia geruliai! ypac tas issiziojes
jetus,nu negaliu as be klaidu PIRATAI geruliai,turejau omenyje
Man tai pelės uodega,ta kur stovi prie pinigų maišo,kaip tikra
QUOTE(*Laurytė* @ 2011 12 16, 12:57)
Sveika,cia tikriausia ant kazkio pagrindo sukai burbulus,sokoladinius as ant ledo burbulu darau
Čia dariau ant mažų balionų, patepiau juos aliejumi, bijojau kad prilips kitaip ir paskui atsargiai susprogdinau balionus ir išėmiau juos
Bet patiko mintis su ledo burbulais. Galvojau daryti iš šokolado, bet ant baliono turbūt jis nubėgs, bus negražu, o galit plačiau papasakot kaip tai darot? Kaip tuos burbulus iš ledo pasidaryt? Ta prasme forma burbulo..