o jau tortu grozis, nuostabu. Olestos aplikacija nepriekaistinga, Asseni, Migles Dianockos tortai npakartojami, Aguonos puokste - ech net zodziu pritrukau, ir kitu mergyciu, kuriu nepaminejau tegul neisizeidzia, tiesiog nepamenu niku, bet darbai
Daug issisaugojau, gal kada kokia ideja pravers.
Noreciau pasiteirauti ar rafaelo torta jei sutepsiu siandien, o valgys tik 24, o nori pasiimti 23 ar jam nieko nenutiks? soriux kad as kaip bezdzione kartojuos, bet kazkaip tikrai del rafaelo nesu tikra. labai aciu
Olesta fainas greitukas, primena senus laikus
Vaidosee kojyne super, labai fainute
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 21, 22:50)
pas mus viena kpyklele prekiauja tokiom snaigem. 1snaige-1lt
faina kojine
aciu visoms uz mano darbelio ivertinima
faina kojine
aciu visoms uz mano darbelio ivertinima
Bet ar cia brangu? jej netureciau formeliu tai pirkciau, desimt snaigiu sociai uztenka tortui papuosti, tai normali kaina
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 22, 00:01)
Bet ar cia brangu? jej netureciau formeliu tai pirkciau, desimt snaigiu sociai uztenka tortui papuosti, tai normali kaina
na as tai turbut nemokeciau tiek,bet kiekvienam savo
o savo postu norejau pasakyti,kad gal ir kituose miestuose yra kas prekiauja jom
Mergaitės, atsiprašau jei ne į temą, bet gal žinot kur galėčiau rasti pirkti gražių kalėdinių trafaretų (pabarstymui cukraus pudra ant torto)? Arba gal internete kur yra gražių iškarpų, bet ne standartinių, primityvių, kurias ir pats gali nusipiešti, o gražių, na kaip meno kūrinių, pvz. kalėdų senelio ir pan.?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 21, 22:50)
pas mus viena kepyklele prekiauja tokiom snaigem. 1snaige-1lt
aik tu sau
erikiuxxx vieluciu nr. 26
Cia antras kaledinis tortukas, mazesniam i darzeli sakyciau kad greitukas mano, su kurio maziausiai uztrukau bepuosdama
JUODAS MISKAS ( aciu Asseni uz receptuka, labai skanus tortukas)
pastilazas, truputi aisingo ir sokoladinis besmegenis
Aciukas
o tam tortuke fejerverkai, veluciu nr. vienodas? nes kur susuktos tai lig storiau atrodo
Papildyta:
Gali drasiai tepti
JUODAS MISKAS ( aciu Asseni uz receptuka, labai skanus tortukas)
pastilazas, truputi aisingo ir sokoladinis besmegenis
QUOTE(Asseni @ 2011 12 22, 00:22)
erikiuxxx vieluciu nr. 26
Aciukas
o tam tortuke fejerverkai, veluciu nr. vienodas? nes kur susuktos tai lig storiau atrodo
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2011 12 21, 23:00)
Noreciau pasiteirauti ar rafaelo torta jei sutepsiu siandien, o valgys tik 24, o nori pasiimti 23 ar jam nieko nenutiks? soriux kad as kaip bezdzione kartojuos, bet kazkaip tikrai del rafaelo nesu tikra. labai aciu
Gali drasiai tepti
SOS merginos turiu klausimą
Jeigu į aisingą (kiaušinio baltymas+pudra) dėsiu sausų auksinių dažų kažin ką gausiu auksinę spalvą ar tik geltoną
Jeigu į aisingą (kiaušinio baltymas+pudra) dėsiu sausų auksinių dažų kažin ką gausiu auksinę spalvą ar tik geltoną
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 22, 04:40)
Cia antras kaledinis tortukas,
nu kaip man tos eglutes graziai atrodo!paprasta,bet tikrai neprasta
o figūrėlėms ant torto formuoti tinka šita pati pastilažo masė? :
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
tinka ir šita masė, jei nereikia super tvirtų detalių
ačiū mergytės na aplikacija mano senio nelabai pavadinsi, nes tai vientisas gabalas, aplikacija būtų, jei būčiau sulipdžiusi iš atskirų detalių. Išsirenku spalvinimo puslapiuose trafaretą, išsikerpu jį atsispausdinusi, tada išsikočioju norimos spalvos masę maždaug 3 mm storiu, imu metalinį įrankį smailiu galu ir apsivedžioju visus piešinuko kontūrus ant masės, visas linijas perbraižau žodžiu, ant masės tada lieka atvaizdas linijinis, jį apvedžioju juodu maistiniu flomasteriuku, o tada belieka padažyti seneleio barzdą paraižiau įrankiu, kad nebūtų plyna, nes balta ant balto fono būtų buvę ne kas, tai nors antakius iš tos pačios bezė ir ūsus prilipdžiau, nors paskui pagalvoja, kad barzdą šen bei ten galėjau pasiuvinėti baltai teptuku bet kaip sakoma, protas eina iš paskos reikės pusseserės paklausti šiandien, kaip įvertino vaikučiai
jei man reikėtų auksinių detalių, tai nemaišyčiau auksinių dažų į niekur, nemanau, kad galima išgauti aukso spalvą tokiu būdu, geriau dažyti ant viršaus, leiskite aisingui išdžiūti, o tada plonu teptuku padabinsite auksu, nebent pas Jus purškiamas, tada sudėtingiau, nusipurkš visas
ačiū mergytės na aplikacija mano senio nelabai pavadinsi, nes tai vientisas gabalas, aplikacija būtų, jei būčiau sulipdžiusi iš atskirų detalių. Išsirenku spalvinimo puslapiuose trafaretą, išsikerpu jį atsispausdinusi, tada išsikočioju norimos spalvos masę maždaug 3 mm storiu, imu metalinį įrankį smailiu galu ir apsivedžioju visus piešinuko kontūrus ant masės, visas linijas perbraižau žodžiu, ant masės tada lieka atvaizdas linijinis, jį apvedžioju juodu maistiniu flomasteriuku, o tada belieka padažyti seneleio barzdą paraižiau įrankiu, kad nebūtų plyna, nes balta ant balto fono būtų buvę ne kas, tai nors antakius iš tos pačios bezė ir ūsus prilipdžiau, nors paskui pagalvoja, kad barzdą šen bei ten galėjau pasiuvinėti baltai teptuku bet kaip sakoma, protas eina iš paskos reikės pusseserės paklausti šiandien, kaip įvertino vaikučiai
jei man reikėtų auksinių detalių, tai nemaišyčiau auksinių dažų į niekur, nemanau, kad galima išgauti aukso spalvą tokiu būdu, geriau dažyti ant viršaus, leiskite aisingui išdžiūti, o tada plonu teptuku padabinsite auksu, nebent pas Jus purškiamas, tada sudėtingiau, nusipurkš visas
QUOTE(Olesta @ 2011 12 22, 08:40)
o jeigu norisi tvirtesnių?