Tęsiant temą apie šokolado lydymą
Kas man galit pasakyti kokią chemiją aš išviriau Šokoladą lydžiau jau "n" kartų, o šį kartą norėdama aplieti tortą į išlydytą juodą šokoladą įpyliau vieną nekaltą šaukštą pieno. Ir ką Ogi gavosi tobulas plastelinas lipdymui Sūnus laimingas, nes net meškiuką nulipdėm, triufelių pridariau su riešutais... na vienu žodžiu neišmečiau, bet torto tai irgi neapliejau Kuo tas pienas zaraza jam taip pakenkė? Pildavau visada aliejų ir viskas būdavo super, o dabar vat šovė į galvą pieno įpilti ir "š" gavosi
Draugė užsiprašė tortą ,bet dabar galvoju ant ko jį padėti,t.y. ką po torto apačią dėti,kai sau darydavau tai tiesiai kokioj gražioj lėkštėj jį sutepdavau ir pasipuošdavau.Jei dėsiu kartoną ar jis neperšlaps,gal patiesti maistinę plėvelę?
QUOTE(simbail @ 2011 12 21, 16:31)
Tęsiant temą apie šokolado lydymą
Kas man galit pasakyti kokią chemiją aš išviriau Šokoladą lydžiau jau "n" kartų, o šį kartą norėdama aplieti tortą į išlydytą juodą šokoladą įpyliau vieną nekaltą šaukštą pieno. Ir ką Ogi gavosi tobulas plastelinas lipdymui Sūnus laimingas, nes net meškiuką nulipdėm, triufelių pridariau su riešutais... na vienu žodžiu neišmečiau, bet torto tai irgi neapliejau Kuo tas pienas zaraza jam taip pakenkė? Pildavau visada aliejų ir viskas būdavo super, o dabar vat šovė į galvą pieno įpilti ir "š" gavosi
Kas man galit pasakyti kokią chemiją aš išviriau Šokoladą lydžiau jau "n" kartų, o šį kartą norėdama aplieti tortą į išlydytą juodą šokoladą įpyliau vieną nekaltą šaukštą pieno. Ir ką Ogi gavosi tobulas plastelinas lipdymui Sūnus laimingas, nes net meškiuką nulipdėm, triufelių pridariau su riešutais... na vienu žodžiu neišmečiau, bet torto tai irgi neapliejau Kuo tas pienas zaraza jam taip pakenkė? Pildavau visada aliejų ir viskas būdavo super, o dabar vat šovė į galvą pieno įpilti ir "š" gavosi
reikėjo dėti abudu vienos temperatūros ir lydyti, šildyti kartu, o dabar padarėt tikrai chemiją ir jei parašyta, kad dėti reikia grietinėlę ir sviestą, tai nepilkite ten šalto pieno net į pertepimus, kur pienas parašytas, pilu grietinėlė, pjaunant minkštesnis sluoksnis būna, nei kad lūžtantis šokoladas, neišdarko pjūvio...
kaip nudažyti baltą šokoladą klauskite Monikutės, tikrai yra dažius, jos net pvz konspekte yra, darė baltas ir rožines, neturiu patirties šitoje terlionėje, sunku man komentuoti ką nors
QUOTE(Olesta @ 2011 12 21, 06:55)
aš čia ne piktai jeigu ką, tiesiog viskas jau yra surašyta vienoje vietoje, o čia šimtais kartų klausiami vėl tie patys klausimai, aišku, gal ne visos žino, kad yra konspektų tema, kad veikia paieškos mygtukas, bet viską tą įmanoma rasti ir sužinoti gražių kepinukų, einu darban ir į mažylio karnavalą
O man daugiausiai tas myktukas neveikia, labai daznai per paieska nieko neismeta ko reikia
O man dabar irgi klausymas kilo, turiu balta sokolada konditerini suomiska, ar ji su pienu galima tirpdindi ? nes ant pokelio parasyta kad ziureti kad nepatektu jokiu garu ir vandens lasu , nors toki pat sokolada, tik juoda tirpinau su pienu ir jam nieko neatsitiko, nors perspejimas irgi toks uzrasytas
---------------------------------
versaal, boruzel njostabi
Vaidulyteee visi tortai o bemegenis labai labai
KIRBE,MIGLE,PASTA ir visos kitos stebukladares ,visoms po
Ir as su klausimu,koks tortas butu skanus jei kepciau kuciu vakara o valgytumem per kaledas?toks ,kurio nereikia brandint ?anksciau nera galimybes issikept.aciu patarusioms
Ir as su klausimu,koks tortas butu skanus jei kepciau kuciu vakara o valgytumem per kaledas?toks ,kurio nereikia brandint ?anksciau nera galimybes issikept.aciu patarusioms
QUOTE(Migle79 @ 2011 12 21, 00:15)
Sveikos, merginos,
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 12 21, 14:04)
ir as netusciom
QUOTE(versaal @ 2011 12 21, 14:30)
O čia mano boružėlė
koks tortuku grozis ar jie rimtai valgomi, nu kaip islieti is plastiko tokie tobulai grazus
balta sokolada daziau milteliniais bet man nesutrauke ir burbula is balto shoko padariau, kolkas ledas tirpsta, bet gavosi neblogai, nezinau kaip bus kai reikes ant torto perkelti tik kad lydosi labai prastai baltas sokoladas, tirstas islieka, priesigai nei juodasis ar pieniskas.
HELP dariau pastilaza kuris skirtas figureliu lipdymui ir gavosi limpantis labai prie ranku ir toks susokes kaip kokia varske gabaliukais, i vientisa mase nebuvo imanoma isminkyti, dadejau ir cukraus pudros ir nieko, ka ne taip dariau? zelatina silta supilti galima?ar salta turi buti?
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 21, 17:38)
HELP dariau pastilaza kuris skirtas figureliu lipdymui ir gavosi limpantis labai prie ranku ir toks susokes kaip kokia varske gabaliukais, i vientisa mase nebuvo imanoma isminkyti, dadejau ir cukraus pudros ir nieko, ka ne taip dariau? zelatina silta supilti galima?ar salta turi buti?
Per salta zelatina supylei. Pasildyk mikrobangineje ir gerai ismaisyk ir ta kose sudek i maiseli, pudros nedek daugiau, palik, lai sustingsta
*************
As dar su vienu teminiu tortuku. Pastilazas, aisingas
Fejerverkas
QUOTE(kr1stute @ 2011 12 21, 16:33)
Ir as su klausimu,koks tortas butu skanus jei kepciau kuciu vakara o valgytumem per kaledas?toks ,kurio nereikia brandint ?anksciau nera galimybes issikept.aciu patarusioms
skonio reikalas aš tokiu atveju sukuosi su maskarpone arba varškiniu kokiu
STEBUKLIUKAS13,aciu uz minti,kaip pati nepagalvojau
QUOTE(kr1stute @ 2011 12 21, 18:45)
STEBUKLIUKAS13,aciu uz minti,kaip pati nepagalvojau
prašom
ASSENI nuostabus tortukas
mazai kepu ,retai pasirodau su savo darbais ,si karta atnesu puokstele cukriniu geliu
mazai kepu ,retai pasirodau su savo darbais ,si karta atnesu puokstele cukriniu geliu