Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

Tęsiant temą apie šokolado lydymą lotuliukas.gif
Kas man galit pasakyti kokią chemiją aš išviriau rolleyes.gif Šokoladą lydžiau jau "n" kartų, o šį kartą norėdama aplieti tortą į išlydytą juodą šokoladą įpyliau vieną nekaltą šaukštą pieno. Ir ką blink.gif Ogi gavosi tobulas plastelinas lipdymui doh.gif Sūnus laimingas, nes net meškiuką nulipdėm, triufelių pridariau su riešutais... na vienu žodžiu neišmečiau, bet torto tai irgi neapliejau doh.gif Kuo tas pienas zaraza jam taip pakenkė? Pildavau visada aliejų ir viskas būdavo super, o dabar vat šovė į galvą pieno įpilti ir "š" gavosi g.gif
Atsakyti
Draugė užsiprašė tortą ,bet dabar galvoju ant ko jį padėti,t.y. ką po torto apačią dėti,kai sau darydavau tai tiesiai kokioj gražioj lėkštėj jį sutepdavau ir pasipuošdavau.Jei dėsiu kartoną ar jis neperšlaps,gal patiesti maistinę plėvelę?
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 12 21, 16:31)
Tęsiant temą apie šokolado lydymą  lotuliukas.gif
Kas man galit pasakyti kokią chemiją aš išviriau  rolleyes.gif  Šokoladą lydžiau jau "n" kartų, o šį kartą norėdama aplieti tortą į išlydytą juodą šokoladą įpyliau vieną nekaltą šaukštą pieno. Ir ką  blink.gif Ogi gavosi tobulas plastelinas lipdymui  doh.gif  Sūnus laimingas, nes net meškiuką nulipdėm, triufelių pridariau su riešutais... na vienu žodžiu neišmečiau, bet torto tai irgi neapliejau  doh.gif Kuo tas pienas zaraza jam taip pakenkė? Pildavau visada aliejų ir viskas būdavo super, o dabar vat šovė į galvą pieno įpilti ir "š" gavosi  g.gif

reikėjo dėti abudu vienos temperatūros ir lydyti, šildyti kartu, o dabar padarėt tikrai chemiją 4u.gif ir jei parašyta, kad dėti reikia grietinėlę ir sviestą, tai nepilkite ten šalto pieno 4u.gif net į pertepimus, kur pienas parašytas, pilu grietinėlė, pjaunant minkštesnis sluoksnis būna, nei kad lūžtantis šokoladas, neišdarko pjūvio...

kaip nudažyti baltą šokoladą klauskite Monikutės, tikrai yra dažius, jos net pvz konspekte yra, darė baltas ir rožines, neturiu patirties šitoje terlionėje, sunku man komentuoti ką nors
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 21, 06:55)
aš čia ne piktai jeigu ką, tiesiog viskas jau yra surašyta vienoje vietoje, o čia šimtais kartų klausiami vėl tie patys klausimai, aišku, gal ne visos žino, kad yra konspektų tema, kad veikia paieškos mygtukas, bet viską tą įmanoma rasti ir sužinoti 4u.gif  gražių kepinukų, einu darban ir į mažylio karnavalą wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man daugiausiai tas myktukas neveikia, labai daznai per paieska nieko neismeta ko reikia blush2.gif

O man dabar irgi klausymas kilo, turiu balta sokolada konditerini suomiska, ar ji su pienu galima tirpdindi ? nes ant pokelio parasyta kad ziureti kad nepatektu jokiu garu ir vandens lasu unsure.gif , nors toki pat sokolada, tik juoda tirpinau su pienu ir jam nieko neatsitiko, nors perspejimas irgi toks uzrasytas doh.gif

---------------------------------

versaal, boruzel njostabi wub.gif wub.gif wub.gif

Vaidulyteee visi tortai thumbup.gif o bemegenis labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 gruodžio 2011 - 16:22
KIRBE,MIGLE,PASTA ir visos kitos stebukladares ,visoms po 4u.gif
Ir as su klausimu,koks tortas butu skanus jei kepciau kuciu vakara o valgytumem per kaledas?toks ,kurio nereikia brandint ?anksciau nera galimybes issikept.aciu patarusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 12 21, 00:15)
Sveikos, merginos,

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 12 21, 14:04)
ir as netusciom

QUOTE(versaal @ 2011 12 21, 14:30)
O čia mano boružėlė

bigsmile.gif swoon.gif koks tortuku grozis bigsmile.gif ar jie rimtai valgomi, nu kaip islieti is plastiko tokie tobulai grazus wub.gif

balta sokolada daziau milteliniais bet man nesutrauke g.gif ir burbula is balto shoko padariau, kolkas ledas tirpsta, bet gavosi neblogai, nezinau kaip bus kai reikes ant torto perkelti ax.gif tik kad lydosi labai prastai baltas sokoladas, tirstas islieka, priesigai nei juodasis ar pieniskas.
Atsakyti
HELP dariau pastilaza kuris skirtas figureliu lipdymui ir gavosi limpantis labai prie ranku ir toks susokes kaip kokia varske gabaliukais, i vientisa mase nebuvo imanoma isminkyti, dadejau ir cukraus pudros ir nieko, ka ne taip dariau? zelatina silta supilti galima?ar salta turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 21, 17:38)
HELP dariau pastilaza kuris skirtas figureliu lipdymui ir gavosi limpantis labai prie ranku ir toks susokes kaip kokia varske gabaliukais, i vientisa mase nebuvo imanoma isminkyti, dadejau ir cukraus pudros ir nieko, ka ne taip dariau? zelatina silta supilti galima?ar salta turi buti?

Per salta zelatina supylei. Pasildyk mikrobangineje ir gerai ismaisyk ir ta kose sudek i maiseli, pudros nedek daugiau, palik, lai sustingsta

As dar su vienu teminiu tortuku. Pastilazas, aisingas

Fejerverkas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 gruodžio 2011 - 18:32
QUOTE(kr1stute @ 2011 12 21, 16:33)
Ir as su klausimu,koks tortas butu skanus jei kepciau kuciu vakara o valgytumem per kaledas?toks ,kurio nereikia brandint ?anksciau nera galimybes issikept.aciu patarusioms 4u.gif

skonio reikalas mirksiukas.gif aš tokiu atveju sukuosi su maskarpone arba varškiniu kokiu 4u.gif
Atsakyti
STEBUKLIUKAS13,aciu uz minti,kaip pati nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 12 21, 18:45)
STEBUKLIUKAS13,aciu uz minti,kaip pati nepagalvojau  blush2.gif

prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
ASSENI nuostabus tortukas 4u.gif

mazai kepu ,retai pasirodau su savo darbais ,si karta atnesu puokstele cukriniu geliu

user posted image

user posted image
Atsakyti