QUOTE(Naktibalda @ 2011 12 21, 01:06)
gal paklausti, nes sniegas kalėdoms praverstų
ačiū už kantrybę
o aš o aš šiandien dariau šokoladinius-ažūrinius žaisliukus papuošimams, ir ką ... su juodu šokoladu gavosi puikiai, na tas puikiai tai mane tenkina . Bet va baltas šokoladas mane pavedė nesigavo nei vienas žaisliukas . Gal balti darosmi kitaip Dariau su ledu
ačiū už kantrybę
o aš o aš šiandien dariau šokoladinius-ažūrinius žaisliukus papuošimams, ir ką ... su juodu šokoladu gavosi puikiai, na tas puikiai tai mane tenkina . Bet va baltas šokoladas mane pavedė nesigavo nei vienas žaisliukas . Gal balti darosmi kitaip Dariau su ledu
nėra tekę daryti nei iš juodo nei balto, tik yra tekę pastebėti, kad baltasis šokoladas yra trapesnis, tokiems elementams, o nuo ko priklauso galas žino, ar nuo sudėties, ar nuo balto šokolado tirpinimo ypatybių, aš net jo išgarint ne visada mku, kartais tirštas pasidaro ir tiek...
sniego yra Žemaitijoje, tad man ilgai neteks ieškoti važiuosiu va pas Neramuolę ant Kalėdų, jei pas mus neatsiras sniego, o va apie šokoladą kol rasit informacijos kitam kartui, tai gali ir užtrukti
aš čia ne piktai jeigu ką, tiesiog viskas jau yra surašyta vienoje vietoje, o čia šimtais kartų klausiami vėl tie patys klausimai, aišku, gal ne visos žino, kad yra konspektų tema, kad veikia paieškos mygtukas, bet viską tą įmanoma rasti ir sužinoti gražių kepinukų, einu darban ir į mažylio karnavalą