Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(Naktibalda @ 2011 12 21, 01:06)
gal paklausti, nes sniegas kalėdoms praverstų laugh.gif

ačiū už kantrybę aciuks.gif

o aš o aš šiandien dariau šokoladinius-ažūrinius  žaisliukus papuošimams, ir ką ... su juodu šokoladu gavosi puikiai, na tas puikiai tai mane tenkina  biggrin.gif . Bet va baltas šokoladas mane pavedė nesigavo nei vienas žaisliukas  verysad.gif. Gal balti darosmi kitaip  unsure.gif Dariau su ledu  rolleyes.gif

nėra tekę daryti nei iš juodo nei balto, tik yra tekę pastebėti, kad baltasis šokoladas yra trapesnis, tokiems elementams, o nuo ko priklauso galas žino, ar nuo sudėties, ar nuo balto šokolado tirpinimo ypatybių, aš net jo išgarint ne visada mku, kartais tirštas pasidaro ir tiek...

sniego yra Žemaitijoje, tad man ilgai neteks ieškoti lotuliukas.gif važiuosiu va pas Neramuolę ant Kalėdų, jei pas mus neatsiras sniego, o va apie šokoladą kol rasit informacijos kitam kartui, tai gali ir užtrukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš čia ne piktai jeigu ką, tiesiog viskas jau yra surašyta vienoje vietoje, o čia šimtais kartų klausiami vėl tie patys klausimai, aišku, gal ne visos žino, kad yra konspektų tema, kad veikia paieškos mygtukas, bet viską tą įmanoma rasti ir sužinoti 4u.gif gražių kepinukų, einu darban ir į mažylio karnavalą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LAbas rytas 4u.gif

Ir nedėkit šokoladinė torto tvorelės, neapstingusios. LAbai skubėjau, uždėjau pominkštę ir gavosi tvora be tarpelių lotuliukas.gif Na ir per daug prikringeliavau šokolad dar lotuliukas.gif Viskas man ten subėgo, susilankstė doh.gif Ir dar po to padėjau ant stalo ir saulė pašvietė lotuliukas.gif Spėkit kas buvo doh.gif

Man panašu, kad Miglė dengia tortų moldus iš putplasčio g.gif Šitoks lygumas, kaip ledas, šitoks išbaigtumas blink.gif Norėčiau gauti bent atviruką, su tokiu tortu, dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 21, 13:53)
Man panašu, kad Miglė dengia tortų moldus iš putplasčio  g.gif Šitoks lygumas, kaip ledas, šitoks išbaigtumas  blink.gif Norėčiau gauti bent atviruką, su tokiu tortu, dovanų  biggrin.gif

cirkininkė laugh.gif
Atsakyti
JUS nuostabios, tiek groziu wub.gif wub.gif wub.gif

o dabar klausimukas, atsiprasau bet greit reik, o nerandu doh.gif
i pastilazo mase lipdymui kiek medaus deti vietoj gliukozės - tuos pacius 2 saukstus? blush2.gif

aciu aciu kas nepatinges atrasyt notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 12 21, 11:30)
JUS nuostabios, tiek groziu wub.gif  wub.gif  wub.gif

o dabar klausimukas, atsiprasau bet greit reik, o nerandu doh.gif
i pastilazo mase lipdymui kiek medaus deti vietoj gliukozės - tuos pacius 2 saukstus? blush2.gif

aciu aciu kas nepatinges atrasyt  notworthy.gif

Taip du mirksiukas.gif
Atsakyti
Skubus klausimas: kaip nudažyti baltą šokoladą raudonais dažais milteliais? Sutraukia viską į gumulą verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 21, 14:18)

ACIU
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2011 12 21, 13:36)
Skubus klausimas: kaip nudažyti baltą šokoladą raudonais dažais milteliais? Sutraukia viską į gumulą  verysad.gif .

Balto šokoladą ne visą įmanoma ištirpdyti doh.gif Sutraukia ne dėl dažų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2011 12 21, 12:36)
Skubus klausimas: kaip nudažyti baltą šokoladą raudonais dažais milteliais? Sutraukia viską į gumulą  verysad.gif .

Sokoladui ne visi dazai tinkami.
Atsakyti
wow kokia grazus torta labai patiko stirna ir kishkuciai,super darbas thumbup.gif
migle79 kaip visda laaabai grazus kruopshtus tortukai.
ir as netusciom dariua kepuryte baigusiems mokslus dengtas ready toroll icing
user posted image
ziemishkas kokosas ir papuosimai is mases
user posted image
spalvotas mergaitei grietinle ir papuosimai mase
user posted image
ir besmegenis kokosas mase
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 20, 22:07)
as siom dienom dariau 2 ryskiai raudonus tortukus. dazus dejau i BRINKINAMA zelatina. mase raudona raudona,niekas netrupa ir nereikia vargti su tepliojimu ant virsaus
Papildyta:

tokiu atvju deti kitus vaisius.aisku,tai jau nebus kriausinis karamelinis tortas,bet tai o ka daryti  smile.gif

buvo pora atveju kai is pirmo karto nepavyko,bet tai vienetai.slapia beze lengvai gaminama  smile.gif

galima dti.

as po truputi dedu siektiek raudonos,siektiek rudos.bet po labai nedaug.minkau ir ziuriu kas gaunasi  smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 12 21, 07:55)
aš čia ne piktai jeigu ką, tiesiog viskas jau yra surašyta vienoje vietoje, o čia šimtais kartų klausiami vėl tie patys klausimai, aišku, gal ne visos žino, kad yra konspektų tema, kad veikia paieškos mygtukas, bet viską tą įmanoma rasti ir sužinoti 4u.gif  gražių kepinukų, einu darban ir į mažylio karnavalą wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif oi... 4u.gif

nu bet, atleiskit mums, tokioms..
aš tiesą sakant, nežinau kur tokia tema, ar ji pavadinta "Tortai"?? Et, tikrai, kaip maišu trenkta doh.gif

Ne, vis dėlto, nusprendžiau, gal bandyti grilijažinį, Adrijos rolleyes.gif kas bandžiusios - man pavyks iš pirmo karto su tuo grilijažu? Tik nesupratau, kam ten paskui ant pateptos aliejumi skardos tuos riešutus dėti g.gif
Atsakyti
Sveikutės, Jūsų, tortai kas kart gražesni ir vis kaž kas naujo thumbup.gif . O čia mano boružėlė . Boružėlę dariau pirmą kartą 4u.gif . Kadangi, mano, raudoni dažai dažo tik tokia spalva, tai boružė rožinė. Keliaus tuoj į darželį 4u.gif
Medaus tortas, MMG, šokoladinė saldainių masė, šlapias bezė
user posted image
Atsakyti