Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 20:21)
  Beje, su plakamaja grietinėle negalima juokaut. REikia laikytis galiojimo terminų ir laikymo sąlygų. Kitaip ja galima gan stipriai apsinuodyt. Pieno produktai yra gan pavojingi.
Sėkmės darbuose.  4u.gif

Atsiprašau kad isikišu,esu tyli stebėtoja,manau kad tikrai neapsinuodysi o tiesiog ji surūgs,kaip manot iš ko rūkščia grietinė daroma,ar ne iš saldžios grietinėlės,tik visai kas kita surūges tortas,tada tai tikrai galima apsinuodyti. mirksiukas.gif

Bėja jusu tortai visų labai gražūs net negalima taip pasakyti,bet tiesiog meno kūriniai wub.gif sekmės kūryboje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otilija3: 20 gruodžio 2011 - 21:22
o marijana, kiek diskusijų ir klausimų blink.gif blink.gif blink.gif o aš tortų atsliūkinau pasižiūrėti blush2.gif

Asseni, nuostabūs teminiai tortukai 4u.gif
Kirbe, labai gražus Kalėdinis šarkiukų tortas 4u.gif wub.gif

šokoladas
tvorelei imamas grynas šokoladas, lydomas ant garų vonelės, o ne plukdomas pačioje vandens verdančio vonelėje, dubuo turi nesiekti vandens, užvirus vandeniui, rekomenduojama prisukti ugnį, nes perkaitinus šokoladą jis bus tirštas tirštas, ir iš jo nebepadarysite nieko gražaus...į tvorelių šokoladą mes nepilam nei sviesto, nei grietinėlės, nebepadarysite iš glazūros tvoros 4u.gif
tvorelės darymas

glazūrai šokoladas irgi tirpdomas virš garų, į jį dedame sviesto ir šokolado
glazūra

jei norite gaminti ganašą, štai Jums ganašas

pertepimų receptai tortų temose su šokoladu 4u.gif

PABANDYKITE DAR KARTĄ PAKLAUSTI APIE ŠOKOLADINES TVORAS IR ŠOKOLADINES GLAZŪRAS, EISIU SNIEGO IEŠKOTI TADA 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 20, 23:21)
PABANDYKITE DAR KARTĄ PAKLAUSTI APIE ŠOKOLADINES TVORAS IR ŠOKOLADINES GLAZŪRAS, EISIU SNIEGO IEŠKOTI TADA 000054.gif  000054.gif  000054.gif

biggrin.gif ikvepiam,iskvepiam... biggrin.gif
Atsakyti
čia jau ir dirbtinės plaučių ventiliacijos greit prireiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 20, 22:21)
PABANDYKITE DAR KARTĄ PAKLAUSTI APIE ŠOKOLADINES TVORAS IR ŠOKOLADINES GLAZŪRAS, EISIU SNIEGO IEŠKOTI TADA 000054.gif  000054.gif  000054.gif

lotuliukas.gif Olesta, turit auksine kantrybe bigsmile.gif
Bet turiu pasiulyma, gal i parasa isidekit tokiu daznu klausimu atsakymu nuorodas smile.gif. Nes jie tikrai nesibaigs doh.gif
nekeliu bangu ir nieko izeist nenoriu, ir pati buna paklausiu N karta to paties
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 20, 20:30)
Kaip padaryti kūno spalvą, gal kokios dvi jungiasi?

jei gerai pamenu, merginos rase, kad berods paprika tokia spalva yra kuno. jei maziau desit gausis kuno spalva. va cia perpasakojau naito posta dazai biggrin.gif

o marijana, kiek diskusijų ir klausimų

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif pasikratosiu, Olesta, jus- tikras auksas 4u.gif issisaugojau situos tekstus ir paveiksliukus, atsiprintinsiu ir pazadu, daugiau sito neklausti topsecret.gif

pristampavau snaigiu ir zvaigzduciu, dziusta wub.gif kokios jos man grazios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 20 gruodžio 2011 - 23:02
QUOTE(Otilija3 @ 2011 12 20, 23:21)
Atsiprašau kad isikišu,esu tyli stebėtoja,manau kad tikrai neapsinuodysi o tiesiog ji surūgs,kaip manot iš ko rūkščia grietinė daroma,ar ne iš saldžios grietinėlės,tik visai kas kita surūges tortas,tada tai tikrai galima apsinuodyti. mirksiukas.gif

Bėja jusu tortai visų labai gražūs net negalima taip pasakyti,bet tiesiog meno kūriniai wub.gif sekmės kūryboje.

laugh.gif tai aš žinau iš ko daroma.. o kaip manot, nuo ko vemia viduriuoja žmonės, kai senų tortų užvalgo? nuo rūgščios grietinės?
Atsakyti
mielosios mano, valgykim ir pateikim į stalą tik šviežią produktą, ir pačios jausimės ramios, ir šventės bus gražios 4u.gif

atidarant naujas temas, siūlau prierašą naujokėms, tegu pasižiūri mergaitės tortų papuošimų santraukų temą-konspektą, o tada jau su klausimais prašom, je da kas neaišku, nes gaunasi paprasčiausias anos temos perrašinėjimas kas antrame puslapyje :rolle

kūno spalvą išgausite:
1. balta+vos vos geltonos ir vos vos rudos
2. gamindamos maršmelow saldaininę šokoladinę masę su baltu šokoladu
3. balta + mikro kiekis persikinės spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 gruodžio 2011 - 23:39
QUOTE(Olesta @ 2011 12 20, 22:36)
mielosios mano, valgykim ir pateikim į stalą tik šviežią produktą, ir pačios jausimės ramios, ir šventės bus gražios 4u.gif 

atidarant naujas temas, siūlau prierašą naujokėms, tegu pasižiūri mergaitės tortų papuošimų santraukų temą-konspektą, o tada jau su klausimais prašom, je da kas neaišku, nes gaunasi paprasčiausias anos temos perrašinėjimas kas antrame puslapyje :rolle

kūno spalvą išgausite:
1. balta+vos vos geltonos ir vos vos rudos
2. gamindamos maršmelow saldaininę šokoladinę masę su baltu šokoladu
3. balta + mikro kiekis persikinės spalvos

As isgaunu arba ciut ciut raudonos + egg yolk spalvos, o jeigu marshmellow tai isvis lengva,pas mus jie dazniausiai parduodami mixais balti su ruzavais,tai jeigu pridedu daugiau ruzavu,tuomet gaunasi panasi visai i kuno smile.gif Cia dar ziurint kokio idegio norima padaryti biggrin.gif
Atsakyti

gal paklausti, nes sniegas kalėdoms praverstų laugh.gif

ačiū už kantrybę aciuks.gif

o aš o aš šiandien dariau šokoladinius-ažūrinius žaisliukus papuošimams, ir ką ... su juodu šokoladu gavosi puikiai, na tas puikiai tai mane tenkina biggrin.gif . Bet va baltas šokoladas mane pavedė nesigavo nei vienas žaisliukas verysad.gif. Gal balti darosmi kitaip unsure.gif Dariau su ledu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai gražių tortukų pridėjote wub.gif Jaučiama artėjančių švenčių dvasia smile.gif

Aš irgi įmesiu keletą. Deja, tortukai visai ne žiemos tematika ax.gif

"Oro uostas" - nufotografuota blogu rakursu, sunku pagauti torto idėją.
user posted image

"Makvinas dykumoje":
user posted image

"Naktinis" (neatsimenu, rodžiau šį tortą, ar ne):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 12 21, 00:15)

Kokie grazuciai tortai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti