Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

DuKatinai kiek pas jus laiko galioja grietinele? Pas mus savaite,kartais maziau,ziurint kokio galiojimo nusiperki,o su pasenusia grietinele tortas tai jau tikrai ne ne schmoll.gif Nors yra pirkti ir tokios kurios galiojimas iki kitu metu vidurio,bet jau as tokios neskaitau grietinele ir tikrai nenaudoju blink.gif
Jeigu pardavimui tai as atiduodu tortuka diena pries sutepta,nes gal pas zmogu jis iskarto nesusivalgys ir bus kelias dienas,va sestadieniui pradesiu keptis lakstus ryt,poryt,penktadieni ryte sutepimai ax.gif
Papildyta:

Kirbe labai siltas ir mielas tortukas,norejau rasyt kad turbut tikru spygliu ikisai,nes atrodo labai tikroviskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 12 20, 17:02)
DuKatinai kiek pas jus laiko galioja grietinele? Pas mus savaite,kartais maziau,ziurint kokio galiojimo nusiperki,o su pasenusia grietinele tortas tai jau tikrai ne ne  schmoll.gif Nors yra pirkti ir tokios kurios galiojimas iki kitu metu vidurio,bet jau as tokios neskaitau grietinele ir tikrai nenaudoju  blink.gif
Jeigu pardavimui tai as atiduodu tortuka diena pries sutepta,nes gal pas zmogu jis iskarto nesusivalgys ir bus kelias dienas,va sestadieniui pradesiu keptis lakstus ryt,poryt,penktadieni ryte sutepimai  ax.gif
Papildyta:
Kirbe labai siltas ir mielas tortukas,norejau rasyt kad turbut tikru spygliu ikisai,nes atrodo labai tikroviskai  thumbup.gif

kai perku grietinele (ir ne tik), tai i galiojima ziuriu pirmoj vietoj. grietinele imu bent keturiu dienu galiojimo. tai mastau, jei siandien issikepu lakstus, poryt sutepu, tai gal sekmadieni nenusitrucys niekas? nes penktadieni nebus laiko, isvykstu, o sestadieni busiu ne namuose, neturesiu irangos torto pribaigimui.
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 17:10)
kai perku grietinele (ir ne tik), tai i galiojima ziuriu pirmoj vietoj. grietinele imu bent keturiu dienu galiojimo. tai mastau, jei siandien issikepu lakstus, poryt sutepu, tai gal sekmadieni nenusitrucys niekas? nes penktadieni nebus laiko, isvykstu, o sestadieni busiu ne namuose, neturesiu irangos torto pribaigimui.

O cia Jus sau kepat? Ar cia taip apie uzsakovus kalbat unsure.gif
Gal neverta net pradet kitiem gamint, jeigu toks paziurys ir nera galimybiu pateikti sviezia produkta
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 12 20, 17:24)
O cia Jus sau kepat? Ar cia taip apie uzsakovus kalbat  unsure.gif
Gal neverta net pradet kitiem gamint, jeigu toks paziurys ir nera galimybiu pateikti sviezia produkta

jezus marija blush2.gif gi skalambiju pagalbos varpais kiekvienoj tortu puosimo temoj, kad daug ko nezinau, kad esu darzelinuke sitoje srityje, klausiu milijono klausimu, noriu patarimu, tai kaip as galiu kepti uzsakovams ir dar pinigus uz tai imti? schmoll.gif kolkas darau sau ir savo vyrui, Kaledini torta, kuri suvalgysim grize is seneliu, kur busim per kucias rolleyes.gif
tiek to, palikim sita klausima, supratau ka visos norejot pasakyti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 20 gruodžio 2011 - 17:58
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 19:55)
jezus marija blush2.gif

viskas gerai laugh.gif tiesiog tokiu įtemptu kalėdiniu metu buvo paklausta biggrin.gif
aš prisikepiau medaus torto lakštelių užvakar. Kalėdoms.. nu nekenčiu savęs už tai. Iš viso dabar pasidariau uosli ir įtari kaip šuva.. jaučiu padžiūvusį biskvitą, nors užmušk laugh.gif . Todėl kitą kartą ir mesteliu ką nors, nes aš tiesiog jaučiu, arba užuodžiu senatvę. Beje, su plakamaja grietinėle negalima juokaut. REikia laikytis galiojimo terminų ir laikymo sąlygų. Kitaip ja galima gan stipriai apsinuodyt. Pieno produktai yra gan pavojingi.
Sėkmės darbuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 18:21)
viskas gerai laugh.gif tiesiog tokiu įtemptu kalėdiniu metu buvo paklausta  biggrin.gif
aš prisikepiau medaus torto lakštelių užvakar. Kalėdoms.. nu nekenčiu savęs už tai. Iš viso dabar pasidariau uosli ir įtari kaip šuva.. jaučiu padžiūvusį biskvitą, nors užmušk laugh.gif . Todėl kitą kartą ir mesteliu ką nors, nes aš tiesiog jaučiu, arba užuodžiu senatvę.  Beje, su plakamaja grietinėle negalima juokaut. REikia laikytis galiojimo terminų ir laikymo sąlygų. Kitaip ja galima gan stipriai apsinuodyt. Pieno produktai yra gan pavojingi.
Sėkmės darbuose.  4u.gif
4u.gif siandien tik shoko burbulus pasigaminsiu ir snaigiu wub.gif jei pavyks, pazadu rytoj pasirodyti pioneer.gif
Atsakyti

Mergaites kokie grazus jusu visu tortukai, tiesiog fantastiski wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 12 20, 12:42)
aciu mergaites 4u.gif

ir stirniukas, ir kiskuciai labai grazus 4u.gif

As meduciui lakstus vakar isikepiau, i kamera patapinau. Man medutis skaniausias triju dienu ax.gif kepu sau biggrin.gif Jei turesiu laiko, tai ir naujiems isikepsiu, bet jauciu tas bus kita savaite vis tik. O kameroje nieko tiems lakstams nenutinka ir 2-3 savaites. O grietinele man baubas blink.gif tikrinu galiojima po kelis kartus, apeinu eile parduotuviu. Man turi galioti 4-5 dienas ji, kitaip baisu unsure.gif
Atsakyti

SOS MERGAITES
Labai reikia jusu pagalbos blush2.gif gal galite paaiskinti kaip nudazyti pastilaza graziai raudonai (darau pagal cipciuka) vienas aukstas bus pilnai raudonas, ir labai bijau sugadinti vaikui torta blush2.gif verysad.gif , LABAI labai prasau jusu paaiskinti man neismanelei unsure.gif

turiu AMERIKOLOR chrismas dazus ir RAIBOW DUST chili red spalvyte, tai domina su kokia ir kaip reiktu dazyti mase kad butu grazi riski kaip pas jus smile.gif (jos abu nesu naudojusi)

Labai lauksiu ats. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 12 20, 17:58)
ir stirniukas, ir kiskuciai labai grazus 4u.gif
As meduciui lakstus vakar isikepiau, i kamera patapinau. Man medutis skaniausias triju dienu ax.gif kepu sau  biggrin.gif Jei turesiu laiko, tai ir naujiems isikepsiu, bet jauciu tas bus kita savaite vis tik. O kameroje nieko tiems lakstams nenutinka ir 2-3 savaites. O grietinele man baubas  blink.gif tikrinu galiojima po kelis kartus, apeinu eile parduotuviu. Man turi galioti 4-5 dienas ji, kitaip baisu unsure.gif

O kam juos saldyti del keliu dienu? g.gif Juk tie meducio lakstai gali nesaldyti stoveti iki 3men smile.gif
Na grietinele,jeigu pasibaiges galiojimas,man iskarto jauciasi,kazkada uzsiliko pas mus torto gabaliukas,nu ir ka pasibaige grietineles galiojimas ir teko ismesti,nes tikrai buvo nebevalgoma.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 20, 18:24)
SOS MERGAITES
Labai reikia jusu pagalbos blush2.gif gal galite paaiskinti kaip nudazyti pastilaza graziai raudonai (darau pagal cipciuka) vienas aukstas bus pilnai raudonas, ir labai bijau sugadinti vaikui torta blush2.gif  verysad.gif , LABAI labai prasau jusu paaiskinti man neismanelei unsure.gif

turiu AMERIKOLOR chrismas dazus ir RAIBOW DUST chili red spalvyte, tai domina su kokia ir kaip reiktu dazyti mase kad butu grazi riski kaip pas jus smile.gif (jos abu nesu naudojusi)

Labai lauksiu ats. ax.gif

As manau deti i medaus/zelatino mase ....nors jeigu reikia labai ryskios,kempinele is isores gal? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu kelis klausimus.

Neradau pas mus pirkti konservuotų kriaušių (kriaušiniam - karameliniam pyragui). Nežinau ką daryti, ar čia jau kitą galvoti g.gif Kepti ketinau vaiko gimtadieniui.

Apie beze. Beze (šlapia) - visuomet pavyksta??
Ar iš pastiliazo ką nors dar galiu dėti ant šlapia beze papuošto torto?
Kaip padaryti kūno spalvą, gal kokios dvi jungiasi?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 20, 20:24)
SOS MERGAITES

as siom dienom dariau 2 ryskiai raudonus tortukus. dazus dejau i BRINKINAMA zelatina. mase raudona raudona,niekas netrupa ir nereikia vargti su tepliojimu ant virsaus
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 12 20, 21:30)
Neradau pas mus pirkti konservuotų kriaušių (kriaušiniam - karameliniam pyragui). Nežinau ką daryti, ar čia jau kitą galvoti  g.gif Kepti ketinau vaiko gimtadieniui.

Apie beze. Beze (šlapia) - visuomet pavyksta??
Ar iš pastiliazo ką nors dar galiu dėti ant šlapia beze papuošto torto?
Kaip padaryti kūno spalvą, gal kokios dvi jungiasi?

tokiu atvju deti kitus vaisius.aisku,tai jau nebus kriausinis karamelinis tortas,bet tai o ka daryti smile.gif

buvo pora atveju kai is pirmo karto nepavyko,bet tai vienetai.slapia beze lengvai gaminama smile.gif

galima dti.

as po truputi dedu siektiek raudonos,siektiek rudos.bet po labai nedaug.minkau ir ziuriu kas gaunasi smile.gif
Atsakyti