Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

kalėdinis tortas šarkiukų grupei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 16:56)
kalėdinis tortas šarkiukų grupei

kirbe kirbe kirbe.. kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 gruodžio 2011 - 14:57
Kirbe, grazu wub.gif wub.gif sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?

kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis g.gif blush2.gif kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 20 gruodžio 2011 - 15:29
QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 13:56)
kalėdinis tortas šarkiukų grupei
http://s017.radikal....97611b13443.jpg[/img][/url]

labai grazus tortas, tie besmegeniai is pastilazo? noriu pasipuost ir as sventem tortuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:28)
Kirbe, grazu wub.gif  wub.gif sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?

kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis g.gif  blush2.gif kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?


nesu ase, bet padesiu jei niekas neatsako.
As nenoreciau valgyt torto pagaminto pries savaite, o papuosimai lieka papuosimais, juolab jei ju nevalgysit tai galit daryt nors ir pries menesi, pvz is cukrines mases 4u.gif
Sokoladas ant garu voneles issilydo per maximum 10min, bent man, reikia tik dideles ugnies, uzvirinto vandens ir bliudelio ant virsaus, o sokoladas skystinamas dapilant pieno ar grietineles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 12 20, 15:31)
nesu ase, bet padesiu jei niekas neatsako.
As nenoreciau valgyt torto pagaminto pries savaite, o papuosimai lieka papuosimais, juolab jei ju nevalgysit tai galit daryt nors ir pries menesi, pvz is cukrines mases  4u.gif
Sokoladas ant garu voneles issilydo per maximum 10min, bent man, reikia tik dideles ugnies, uzvirinto vandens ir bliudelio ant virsaus, o sokoladas skystinamas dapilant pieno ar grietineles  4u.gif

aciu kad atsiliepet 4u.gif be jei pripilsiu i sokolada grietineles ar pridesiu sviesto, tai kazin ar jis man paskui sustings? g.gif o del torto klausiu, nes kiek zinau kai kuriems tortams reikia subresti. kad ir pvz medutis ar napoleonas man daug skanesni po savaites, nei iskart. o planuoju gaminti raudona velveta, apie jo subrendima nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:40)
aciu kad atsiliepet 4u.gif be jei pripilsiu i sokolada grietineles ar pridesiu sviesto, tai kazin ar jis man paskui sustings? g.gif o del torto klausiu, nes kiek zinau kai kuriems tortams reikia subresti. kad ir pvz medutis ar napoleonas man daug skanesni po savaites, nei iskart. o planuoju gaminti raudona velveta, apie jo subrendima nieko nezinau.


na kiekvienam asmeniskai, bet man medutis puikaus skonio buna po 2 dienu, savaites laiko kazkaip bijociau gal net valgyt blush2.gif
Vat zinau kad merginos skystina su pienu ar grietinele, o kadangi patirties mazai, apie sustingima ir nepasakysiu kaip ir apie jusu gaminama torta nieko nezinau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 17:28)
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?

na išsikepti lakštus tai galit.. bet kad paruošti gatavą tortą ir laikyti iki naujako.. tai man siaubas tai skaityt.. man dzin, kada valgo žmonės tortus.. aš atiduodu pirmos arba antros dienos tortus. Viskas. Trečos dienos tortai - man siaubas.. aš pati galiu valgyt kad ir penktos dienos tortą, bet tai jau mano pačios sveikatos reikalas.. bet vaikai, svetimi žmonės tikrai turi valgyti tik labai šviežią tortą.
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 15:28)
Kirbe, grazu wub.gif  wub.gif sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?

kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis g.gif  blush2.gif kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?


žali spygliai-dažyti spagečiai
tortus darau 2 dienos pries valgant,ne anksciau.....

šokolada reik lydyti vandens voneleje vis pamaišant...grynas šokoladas ir buna tirštokas,bet burbulams ir tvorelei skiesti nereikia.....
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 20, 15:28)
labai grazus tortas, tie besmegeniai is pastilazo? noriu pasipuost ir as sventem tortuka blush2.gif

taip iš pastilazo.....
Atsakyti
kirbe gerai cia su tais spageciais thumbup.gif

as tai mastau jei noriu ant baltai dengto torto tokias lyg pusnis padaryt, bet noriu kad jos vos zydros butu tai jei i cukraus pudra ilasinsiu dazu, pertrinsiu per sieteli gal normaliai g.gif biggrin.gif ar nusisneku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 15:56)
na išsikepti lakštus tai galit.. bet kad paruošti gatavą tortą ir laikyti iki naujako.. tai man siaubas tai skaityt.. man dzin, kada valgo žmonės tortus.. aš atiduodu pirmos arba antros dienos tortus. Viskas. Trečos dienos tortai - man siaubas.. aš pati galiu valgyt kad ir penktos dienos tortą, bet tai jau mano pačios sveikatos reikalas.. bet vaikai, svetimi žmonės tikrai turi valgyti tik labai šviežią tortą.

nebijokit nieko dar nenuodijau ir nezadu, as todel ir klausiu kaip ten kas turi buti, kad protingi zmones man patartu kas ir kaip mirksiukas.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 16:01)
žali spygliai-dažyti spagečiai
tortus darau 2 dienos pries valgant,ne anksciau.....

šokolada reik lydyti vandens voneleje vis pamaišant...grynas šokoladas ir buna tirštokas,bet burbulams ir tvorelei skiesti nereikia.....


aciu uz ats 4u.gif tai norint burbula ir tvorele padaryti, reik ta islydyta shoko i kazkoki maiseli sudeti ir jame prakirpus skylute "piesti"? nes su saukstu kazin ar gerai gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:07)

aciu uz ats 4u.gif tai norint burbula ir tvorele padaryti, reik ta islydyta shoko i kazkoki maiseli sudeti ir jame prakirpus skylute  "piesti"? nes su saukstu kazin ar gerai gausis lotuliukas.gif


butent per maišely koky tvirtesny...arba aš asmeniškai ypratus iš kepimo popieriaus [geresnio] susukti tutele,pripilu šokolado ar ko kito ko man reik,prakerpu skylute ir piešiu.....
Atsakyti