kalėdinis tortas šarkiukų grupei
QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 16:56)
kalėdinis tortas šarkiukų grupei
kirbe kirbe kirbe.. kaip gražu
Kirbe, grazu sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 13:56)
labai grazus tortas, tie besmegeniai is pastilazo? noriu pasipuost ir as sventem tortuka
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:28)
Kirbe, grazu sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
nesu ase, bet padesiu jei niekas neatsako.
As nenoreciau valgyt torto pagaminto pries savaite, o papuosimai lieka papuosimais, juolab jei ju nevalgysit tai galit daryt nors ir pries menesi, pvz is cukrines mases
Sokoladas ant garu voneles issilydo per maximum 10min, bent man, reikia tik dideles ugnies, uzvirinto vandens ir bliudelio ant virsaus, o sokoladas skystinamas dapilant pieno ar grietineles
QUOTE(lilget @ 2011 12 20, 15:31)
nesu ase, bet padesiu jei niekas neatsako.
As nenoreciau valgyt torto pagaminto pries savaite, o papuosimai lieka papuosimais, juolab jei ju nevalgysit tai galit daryt nors ir pries menesi, pvz is cukrines mases
Sokoladas ant garu voneles issilydo per maximum 10min, bent man, reikia tik dideles ugnies, uzvirinto vandens ir bliudelio ant virsaus, o sokoladas skystinamas dapilant pieno ar grietineles
As nenoreciau valgyt torto pagaminto pries savaite, o papuosimai lieka papuosimais, juolab jei ju nevalgysit tai galit daryt nors ir pries menesi, pvz is cukrines mases
Sokoladas ant garu voneles issilydo per maximum 10min, bent man, reikia tik dideles ugnies, uzvirinto vandens ir bliudelio ant virsaus, o sokoladas skystinamas dapilant pieno ar grietineles
aciu kad atsiliepet be jei pripilsiu i sokolada grietineles ar pridesiu sviesto, tai kazin ar jis man paskui sustings? o del torto klausiu, nes kiek zinau kai kuriems tortams reikia subresti. kad ir pvz medutis ar napoleonas man daug skanesni po savaites, nei iskart. o planuoju gaminti raudona velveta, apie jo subrendima nieko nezinau.
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:40)
aciu kad atsiliepet be jei pripilsiu i sokolada grietineles ar pridesiu sviesto, tai kazin ar jis man paskui sustings? o del torto klausiu, nes kiek zinau kai kuriems tortams reikia subresti. kad ir pvz medutis ar napoleonas man daug skanesni po savaites, nei iskart. o planuoju gaminti raudona velveta, apie jo subrendima nieko nezinau.
na kiekvienam asmeniskai, bet man medutis puikaus skonio buna po 2 dienu, savaites laiko kazkaip bijociau gal net valgyt
Vat zinau kad merginos skystina su pienu ar grietinele, o kadangi patirties mazai, apie sustingima ir nepasakysiu kaip ir apie jusu gaminama torta nieko nezinau
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 17:28)
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
na išsikepti lakštus tai galit.. bet kad paruošti gatavą tortą ir laikyti iki naujako.. tai man siaubas tai skaityt.. man dzin, kada valgo žmonės tortus.. aš atiduodu pirmos arba antros dienos tortus. Viskas. Trečos dienos tortai - man siaubas.. aš pati galiu valgyt kad ir penktos dienos tortą, bet tai jau mano pačios sveikatos reikalas.. bet vaikai, svetimi žmonės tikrai turi valgyti tik labai šviežią tortą.
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 15:28)
Kirbe, grazu sakykit is ko padarot tuos zalius spyglius prie kankoreziu?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
kartoju klausima, kurio nepastebejo niekas: ar ne per anksti daryti torta Kaledoms ir Naujiesiems?
ir uzduodu nauja: sokolada lydyti reikia vandens voneleje, taip? kiek laiko lydyti, nes vakar meginau tai koki pusvalandi lydesi, bet vis tiek buvo laaabai tirstas, ar jis toks ir turi buti, kazkaip isivaizdavau, kad skystesnis kaip tuomet is tokio tirsto tvorele padaryti ir zaisliukus-burbulus?
žali spygliai-dažyti spagečiai
tortus darau 2 dienos pries valgant,ne anksciau.....
šokolada reik lydyti vandens voneleje vis pamaišant...grynas šokoladas ir buna tirštokas,bet burbulams ir tvorelei skiesti nereikia.....
QUOTE(Ispaikyta @ 2011 12 20, 15:28)
labai grazus tortas, tie besmegeniai is pastilazo? noriu pasipuost ir as sventem tortuka
taip iš pastilazo.....
kirbe gerai cia su tais spageciais
as tai mastau jei noriu ant baltai dengto torto tokias lyg pusnis padaryt, bet noriu kad jos vos zydros butu tai jei i cukraus pudra ilasinsiu dazu, pertrinsiu per sieteli gal normaliai ar nusisneku
as tai mastau jei noriu ant baltai dengto torto tokias lyg pusnis padaryt, bet noriu kad jos vos zydros butu tai jei i cukraus pudra ilasinsiu dazu, pertrinsiu per sieteli gal normaliai ar nusisneku
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 15:56)
na išsikepti lakštus tai galit.. bet kad paruošti gatavą tortą ir laikyti iki naujako.. tai man siaubas tai skaityt.. man dzin, kada valgo žmonės tortus.. aš atiduodu pirmos arba antros dienos tortus. Viskas. Trečos dienos tortai - man siaubas.. aš pati galiu valgyt kad ir penktos dienos tortą, bet tai jau mano pačios sveikatos reikalas.. bet vaikai, svetimi žmonės tikrai turi valgyti tik labai šviežią tortą.
nebijokit nieko dar nenuodijau ir nezadu, as todel ir klausiu kaip ten kas turi buti, kad protingi zmones man patartu kas ir kaip
QUOTE(kirbe @ 2011 12 20, 16:01)
žali spygliai-dažyti spagečiai
tortus darau 2 dienos pries valgant,ne anksciau.....
šokolada reik lydyti vandens voneleje vis pamaišant...grynas šokoladas ir buna tirštokas,bet burbulams ir tvorelei skiesti nereikia.....
tortus darau 2 dienos pries valgant,ne anksciau.....
šokolada reik lydyti vandens voneleje vis pamaišant...grynas šokoladas ir buna tirštokas,bet burbulams ir tvorelei skiesti nereikia.....
aciu uz ats tai norint burbula ir tvorele padaryti, reik ta islydyta shoko i kazkoki maiseli sudeti ir jame prakirpus skylute "piesti"? nes su saukstu kazin ar gerai gausis
QUOTE(DuKatinai @ 2011 12 20, 16:07)
aciu uz ats tai norint burbula ir tvorele padaryti, reik ta islydyta shoko i kazkoki maiseli sudeti ir jame prakirpus skylute "piesti"? nes su saukstu kazin ar gerai gausis
butent per maišely koky tvirtesny...arba aš asmeniškai ypratus iš kepimo popieriaus [geresnio] susukti tutele,pripilu šokolado ar ko kito ko man reik,prakerpu skylute ir piešiu.....