Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

vienareikšmiškai rinkčiausi tik pastilažą dengimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu nerealus visi torciuku papuosimai,net prekyboj tokiu nesu maciusi
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 20, 10:42)
vienareikšmiškai rinkčiausi tik pastilažą dengimui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, bent Jus pastebejote ir atsakete wub.gif
O sakykite kaip tos dvi mases skiriasi jei jas palygint viena su kita ax.gif

Dar sudomino, arman is dengimo mases lipdyti eglutes ar geriau is plikytos teslos - pasiziurejau , kad nesunkiai padaroma, noreciau pasidaryt is anksto, tai domu kuri mase ilgiau gali stoveti ir patikimesne 4u.gif
Atsakyti
Nevute, labai grazus torciukas su meskuciais wub.gif Tik dabar galvoju, kad sita torciuka lygtais maciau vienos kepykleles puslapiuke blush2.gif
Atsakyti
Pasta, nerealus gyvunai blink.gif wub.gif

Keli mano tortai

Tortas Kalediniam vakareliui ROKO tema

user posted image

ir dar vienas kalediniam vakareliui, tik Disco tema

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 20, 11:45)
Nevute, labai grazus torciukas su meskuciais wub.gif  Tik dabar galvoju, kad sita torciuka lygtais maciau vienos kepykleles puslapiuke  blush2.gif

Galejot matyt, nes musu seima turi kepyklele smile.gif o as dar tik po trupuciuka mokausi puosybos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2011 12 20, 12:17)
Galejot matyt, nes musu seima turi kepyklele smile.gif o as dar tik po trupuciuka mokausi puosybos  smile.gif  4u.gif

Aisq smile.gif Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 20, 02:08)
Pasta vaje kokie gyvunai ohmy.gif !!! Pas mano senelio kambaryje tokio stirniuko su tokiais ragiukais galva kabejo... Kazkodel jusu  stirniukas primine man ji , Nes toks tikroviskas  bigsmile.gif begalo grazu, tikrai butu gaila pjaut... Jus mokat nustebinti tikroviskumu, jei neklystu, jus tortuka visai nesenai su odiniu bateliu atneset parodyt.. Tai batelis irgi Kaip nuo lentynos parduotuveje nukeltas ir ant torto uzdetas tongue.gif ... 

aciu mergaites 4u.gif
net susigraudinau cray.gif

Aseeeni pavariai roka thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif vau kiek ispudingu tortuku bigsmile.gif
nevute ploja.gif
pasta222 ploja.gif notworthy.gif
Assenni ploja.gif notworthy.gif
Atsakyti
Mergaitės reikia rudų dažų ,ar pirkti geriau gelinius ar miltelinius?
Atsakyti
Pasta mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif kiek svere tas stirniukas?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 12 20, 13:10)
Keli mano tortai

tai tik tiek galiu pasakyt.. žaviuos wub.gif
Atsakyti