Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus

QUOTE(versaal @ 2011 12 19, 19:18)
pasta222  o kaip tai su kempine?  g.gif gal gali atsiusti nuoruoda ,kur apie tai galima pasiskaityt, ar pamatyt, o gal paaiskint galetum:4u:  . Bet man dar iki tokiu tortu labai toli  verysad.gif

zalia as su tom nuorodom blush2.gif niekas nemokina doh.gif per sena lotuliukas.gif

paiimi kempinele padarau bambaliuka patapsnoji i baltus dazus truputi degtineles na ir tapsnoji.... kempinele turi buti ne slape o apysause , gal kiek macijau g.gif
Atsakyti
pasta222 ačiū, o kokius dazus naudojat? Mano visai neryškūs.
Man visai nesigauna nulibdyti papuošimų vaikiškiems tortams doh.gif
Atsakyti
pasta222 tas elniukas ir tie zuikiai tai neturiu zodziu wub.gif

Ir as dar viena padariau, seses dukrytes eglutei darzeli smile.gif gal patiks vaikams smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2011 12 19, 21:20)
pasta222 ačiū, o kokius dazus naudojat? Mano visai neryškūs.
Man visai nesigauna nulibdyti papuošimų vaikiškiems tortams doh.gif

americolor dazai, jei nori riskesniu yra electr spalvos thumbup.gif , arba teplioti degtine g.gif
Atsakyti
sakykit merginos kuri mase yra mielesne, lengviau padaroma, maloniau dengisi , neissirenku is dvieju ax.gif

Is saldainiu ar pastiliazas pagal Adrija ax.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 12 19, 15:07)

buvau miske lotuliukas.gif
karamelinis medutis, saldainiu mase

koks gražus,
ir kaip tokį pjaut doh.gif verysad.gif gaila
Atsakyti
Pasta wub.gif na,ir pavarei cia yess.gif fantastika ok.gif
Atsakyti
Pasta222, visokių tortų čia mačiau.. bet kad tokie realistiški tortai-gyvūnai.. dar neteko.. wub.gif wub.gif

Nevute
, labai gražus tortas.. aš dabar semiuos idėjų žieminiams tortams.. galbūt imsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2011 12 19, 22:31)
gal patiks vaikams smile.gif

manau nepatiks aukletojom,nes vaikai susipes del meskuciu wub.gif as del ju irgi pakovociau biggrin.gif
Atsakyti
Ateini čia žmogus su pora naktim išgimdytų tortukų, kol temą peržiūri atvėpsta žandikaulis...kas nors man jį pakelkit....tiek tortų, tiek grožių...eina sau...ŠAUNOLĖS
Atsakyti
Pasta vaje kokie gyvunai ohmy.gif !!! Pas mano senelio kambaryje tokio stirniuko su tokiais ragiukais galva kabejo... Kazkodel jusu stirniukas primine man ji , Nes toks tikroviskas bigsmile.gif begalo grazu, tikrai butu gaila pjaut... Jus mokat nustebinti tikroviskumu, jei neklystu, jus tortuka visai nesenai su odiniu bateliu atneset parodyt.. Tai batelis irgi Kaip nuo lentynos parduotuveje nukeltas ir ant torto uzdetas tongue.gif ...
Visu tortukai nuostabus, gaila neina kiekvienos pamineti, pasimirsta nikai kol viena pagiri, kitu nikai isgaruoja, Nors patys tortukai ilgam isimenami.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 20 gruodžio 2011 - 01:12
bet tai kai bembis swoon.gif 100 balų iš 10ies thumbup.gif SUUUUUPER!!!!!!
Atsakyti